Pukeutumisohjeistus

Pelit

Pelaajat
Ottelutapahtumissa kenttäpelaajilla tulee olla yllään FBC Turun siniset Joman pelishortsit, siniset Joman pelisukat ja keltainen Joman pelipaita sekä sisäpelikengät. 1998 ja sen jälkeen syntyneillä tulee aina olla käytössään suojalasit. Maalivahdeilla on käytössäan joko Joman pelipaita tai Oxdogin maalivahdinpaita.

Jos ottelua edeltää kentällä tapahtuva alkulämmittely tulee tässä yhteydessä joukkueen käyttää yhtenäisiä varusteita. Osalla joukkueista on Beecee tai Oxdog lämmittelypaitoja, osalla sponsoreilta saatuja lämmittelypaitoja ja osalla ei mitään. Oleellista on, että kaikkilla joukkueen pelaajilla on kuitenkin sama varustus kentällä tapahtuvassa alkulämmittelyssä. Jos joukkueella ei ole lämmittelypaitoja ei kentällä myöskään mennä pelaajien omissa t-paidoissa etc, vaan tällöin lämmittelyssä ollaan jo pelipaidat yllä.

Jos joukkue on hankkinut Oxdog talvitakit tai Joman tuulipuvut/veryttelyasun, niin pelaajat tulee velvoittaa käyttämään näitä edustusasuna matkoilla ottelutapahtumiin sekä mahdollisesti pelipaikalla otteluiden välisenä aikana.

Valmentajat ja toimihenkilöt
Ottelutapahtumissa valmentajat kuin myös vaihtopenkillä olevat toimihenkilöt käyttävät FBC Turun Joman pike-paitoja. Paitoja saa tilattua Länsikeskuksen Intersportista. Valmentajille paidat ovat maksuttomia, mutta tilaus tulee tällöin tehdä seuran toimiston kautta. Tämän lisäksi talviaikaan valmentajat ja toimihenkilöt voivat käyttää vaihtopenkillä Joman huppareita, jotka jokaisen tulee tässä tapauksessa itse hankkia tai sopia joukkueen kanssa huppareiden hankkimisesta. Tällöinkin on hyvä, että joukkueen vaihtopenkillä olevat valmentajat ja toimihenkilöt keskenään sopivat mitä seuran vaatetusta käyttävät kussakin ottelutapahtumassa.

Harjoitukset

Pelaajat
Kenttäpelaajilla tulee olla yllään shorsit, t-paita ja sisäpelikengät. Harjoitusten sisäosuudessa ei käytetä missään ikäluokassa pitkiä housuja vaan vain ja ainoastaan shortseja. Toivottavaa olisi, että pelaajat käyttäisivät harjoituksissa aina myös pitkiä sukkia, joita otteluissakin käytetään. Suojalasit ovat pakolliset 1998 ja sen jälkeen syntyneillä pelaajilla. Varaa harjoituksiin aina myös juomapullo. Jos joukkueella on yhteiset harjoituspaidat tai vastaavat tulee pelaajat velvoittaa käyttämään niitä aina harjoituksissa.

Harjoitusten ulko osuudessa käytetään aina sään mukaista varustusta. Jos joukkue on hankkinut Niken tuulipuvut tulee näitä käyttää ulko osuudessa.

Valmentajat ja toimihenkilöt
Joukkueiden valmentajien ja toimihenkilöiden on syytä aina huomioida millaisen mielikuvan he itsestään pukeutumisellaan jättävät niin pelaajille, vanhemmille kuin mahdollisille katsojille. Valmentajan tulee aina muistaa harjoitustapahtumassakin olevansa FBC Turun virallinen edustaja, joten pahitteeksi ei ole, että seuran ja/tai sen yhteistyökumppaneiden logo myös näkyisi valmentajan varusteissa. Suositeltavaa siksi on, että harjoituksissa valmentajan asuste olisi aina urheilullinen esim. tuulipuku, college-paita tai vastaava.