saunagarden.jpg

Tule viettämään saunailtasi tai tykypäiväsi Sport Gardeniin

Meillä onnistuvat saunaillat niin yrityksille, joukkueille kuin kaveriporukoillekin. Sport Garden sopii myös eritoimaisesti yritysten ja työpaikkaporukoiden työhyvinvointi tapahtumien järjestämiseen. Ohjelmassa voi olla salibandya, sulkapalloa tai vaikka kuntotestausta ja sen päälle sauna tai palaveri neuvotteluhuoneessamme.

Saunatiloihin mahtuu 20-25 henkilöä ja saunaan kerrallaan noin kymmenen. Oleskelutilanan toimivasta neuvotteluhuoneesta löytyvät jääkaappi ja miniuuni sekä tv ja Xbox 360.

Saunailtoja varten vuokraamme tiloja vain perjantai ja lauantai illoiksi joilloin hinta on 150e. Tuloaika on vapaa, mutta siinä tulee huomioida salibandyhallin käyttö. Vuokra-aika päättyy kello 24.00

Tykypäivien ohjelma laaditaan toiveiden mukaan ja hintaan vaikuttaa käytettyjen salivuorojen määrä, pyydä meiltä tarjous!

Omat juomat ja syötävät voi tuoda mukanaan, mutta ne järjestyvät tarvittaessa myös kauttamme.

Vuokrattava paketti pitää sisällään saunan, suihkutilat, yhden tai useampia pukuhuoneita sekä oleskelutilana toimivan neuvotteluhuoneen. Muiden Sport Gardenin tilojen käyttö saunaillan yhteydessä on kiellettyä ja tilat tulee jättää aina käytön jälkeen fiksuun kuntoon. Ylimääräisestä siivoamisesta tai hallin yleistentilojen likaamisesta perimme 50e siivousmaksun + muut kulut.

Kuvia saunasta ja tiloista sisätilat sivuilla

Varauskalenteri

Varaukset ja lisäkysymykset:
Ville Lintunen
ville.lintunen@fbcturku.net
p. 040 5658050