Salibandyn OP kesäkuun toisen viikon kesälomaleiri

FBC Turku järjestää yhteistyössä Turun seudun Osuuspankin kanssa kesälomalla kesäkuun toisella viikolla 11-15.6.2018 salibandyleirin alakoulujen 2.-6. luokkien oppilaille. Salibandyleiri on suunnattu jo salibandya harrastaville lapsille ja sen vastuuohjaajina toimivat Perttu Kytöhonka ja Markus Vahlman.

Salibandyn OP kesäkuun toisen viikon kesälomaleiri pidetään ma-pe iltapäivisin kello 12:00-16:00 Sport Gardenilla ja sen lähiympäristön liikuntapaikoilla. Ohjaajina toimivien Pertun ja Markuksen lisäksi leirillä nähdää FBC Turun miesten ja FBC Loiston naisten edustusjoukkueen pelaajia.

Kesälomaleiri pitää sisällään salibandyn taitoharjoittelun ohella paljon muutakin liikuntaa mm. ultimatea, jalkapalloa ja lentopalloa. Leirin hinta sisältää joka päivä urheilullisen välipalan. Leiriläiset jaetaan ilmoittautumisten jälkeen ikäkausiryhmiin sekä tarvittaessa omaan tyttöryhmäänsä.

Salibandyn OP kesälomaleirin hinta on 75e, joka sisältää ohjauksen ja harjoittelun sekä välipalan. Osuuspankin asiakkaille leirin hinta on 70e.