Juniorijoukkuetoiminta

DSC00882.JPG

A-juniorit (n. 18-20 vuotiaat)

Kilpajoukkue, jossa pelaavat seuran lahjakkaimmat ja motivoituneimmat juniorit ikään katsomatta. Joukkue toimiin kiinteässä yhteistyössä miesten- ja naisten edustusjoukkueiden kanssa pyrkien kasvattamaan mahdollisimman monta nuorta turkulaista salibandyn kilpaurheilijaa. Joukkue kootaan kilpailullisin perustein. Tavoitteena on lisäksi mahdollistaa pelaaminen huipputasolla järkevillä kustannuksilla elämässänsä itsenäistymisen kynnyksellä olevassa ikäluokassa.

B-juniorit (pojat) (n. 16-18 vuotiaat)

Kilpajoukkue, joka kootaan urheilullisin perustein kahdesta ikäluokasta. Toiminnan tavoitteena on kehittää ja ohjata pelaajia kohti kilpaurheilullisuutta ja päämäärälähtöistä elämän asennetta. Urheilullisena tavoitteena Suomen huipputaso. Tavoitteena on myös, että B-juniori-ikäisten pelaajien on pystyttävä pelaamaan fysiikkansa ja taitojensa puolesta myös aikuisjoukkueissa.

C1-juniorit (n. 15- vuotiaat)

Kilpajoukkue, joka toimii kehittääkseen koko ikäluokkaa. Toiminnan tavoitteena on kehittää ja ohjata pelaajia kohti kilpaurheilullisuutta ja päämäärälähtöistä elämän asennetta. Urheilullisena tavoitteena Suomen huipputaso.

C2-juniorit (n. 14- vuotiaat)

Kilpajoukkue, joka toimii kehittääkseen koko ikäluokkaa. Toiminnan tavoitteena on kehittää ja ohjata pelaajia kohti kilpaurheilullisuutta ja päämäärälähtöistä elämän asennetta. Urheilullisena tavoitteena Suomen huipputaso. Peliaika jaetaan ensimmäistä kertaa pelitaitojen ja motivaation perusteella.

D1-juniorit (n. 13- vuotiaat)

Harrastejoukkue, jonka pääpainona on yksilöiden kehittäminen. Tavoitteena oppia salibandyn perustaidot ja joukkueena toimimisen perusteet. Huomio myös yleisliikunnallisuuden kehittämisessä. Peliaika pyritään jakamaan tasaisesti huomioiden kuitenkin mm. harjoitusaktiivisuus.

D2-juniorit (n. 12- vuotiaat)

Harrastejoukkue, jonka pääpainona on yksilöiden kehittäminen. Tavoitteena oppia salibandyn perustaidot ja joukkueena toimimisen perusteet. Huomio myös yleisliikunnallisuuden kehittämisessä.  Peliaika pyritään jakamaan tasaisesti huomioiden kuitenkin mm. harjoitusaktiivisuus. Ohjatun oheisharjoittelun merkityksen kasvu alkaa.

E1-juniorit (n. 11- vuotiaat)

Harrastejoukkue, jonka pääpainona on yksilöiden kehittäminen. Tavoitteena oppia salibandyn perustaidot ja joukkueena toimimisen perusteet. Huomio myös yleisliikunnallisuuden kehittämisessä. Peliaika jaetaan tasaisesti huomioiden kuitenkin tarvittaessa harjoitusaktiivisuus.

E2-juniorit (n. 10- vuotiaat)

Harrastejoukkue, jonka pääpainona on yksilöiden kehittäminen. Tavoitteena oppia salibandyn perustaidot ja joukkueena toimimisen perusteet. Huomio myös yleisliikunnallisuuden kehittämisessä. Peliaika jaetaan tasaisesti huomioiden kuitenkin tarvittaessa harjoitusaktiivisuus.

F1-juniorit / Kortteliliiga  (n. 9- vuotiaat)

Harrastejoukkue, jonka pääpainona on yksilöiden kehittäminen. Tavoitteena oppia salibandyn perustaidot ja joukkueena toimimisen perusteet. Huomio myös yleisliikunnallisuuden kehittämisessä. Peliaika jaetaan tasaisesti.

F2-juniorit / Kortteliliiga (n. 8- vuotiaat)

Harrastejoukkue, jonka pääpainona on yksilöiden kehittäminen. Tavoitteena oppia salibandyn perustaidot ja joukkueena toimimisen perusteet. Huomio myös yleisliikunnallisuuden kehittämisessä. Peliaika jaetaan tasaisesti. Ensimmäinen sarjatoimintaan osallistuva ikäryhmä.

Salibandykoulu (n. 7- vuotiaat)

Tavoitteena salibandyn ja liikunnan perustaitojen oppiminen leikimisen ja yksinkertaisten harjoitteiden kautta yksilöt huomioivassa ja laadukkaassa toimintaymräristössä. Satunnaisissa peleissä peliaika jaetaan tasaisesti. 

Salibandykoulu (n. 6- vuotiaat)

Tavoitteena salibandyn ja liikunnan perustaitojen oppiminen leikimisen ja yksinkertaisten harjoitteiden kautta yksilöt huomioivassa ohjauksessa ja laadukkaassa toimintaympäristössä. Satunnaisissa peleissä peliaika jaetaan tasaisesti.

Salibandykoulu (n. 5- vuotiaat)

Tavoitteena salibandyn ja liikunnan perustaitojen oppiminen leikimisen ja yksinkertaisten harjoitteiden kautta osin vanhempien ohjaamaan harjoittelun kautta

Lapsi-aikuinen salibandykerho naperot (n. 4 -vuotiaat)

Tavoitteena lapsi-aikuinen sählykerhossa on tutustuttaa lapset salibandymailan käyttöön ja liikuntaan leikkien ja vanhempien ohjaamaan harjoittelun kautta.

Lapsi-aikuinen salibandykerho taaperot (n. 3 -vuotiaat)

Tavoitteena lapsi-aikuinen sählykerhossa on tutustuttaa lapset liikuntaan leikkien ja vanhempien ohjaamaan harjoittelun kautta.