E2-POJAT (2006- SYNTYNEET)

dsc07528.jpg


Kaudella 2016-2017 FBC Turun 2006-syntyneillä pojilla on kaksi peliryhmää: kilpa- ja haastajaryhmä. Molemmat peliryhmät harjoittelevat pääsääntöisesti yhdessä. Tällä hetkellä haastajaryhmä on täynnä ja mukaan voidaan ottaa vain kilparyhmään mahtuvia poikia, mikä edellyttää aiempaa salibandy tai joukkueurheilu taustaa.

HARJOITUKSET JA PELIT
2006-pojissa on kaudella 2016-17 yksi harjoitusryhmä (max. 34 poikaa), joka on pelejä varten jaettu kahdeksi peliryhmäksi. Kaikki pojat harjoittelevat vähintään kahdesti viikossa, joista toiset harjoitukset Sport Garden salibandyhallilla.  Tarkemmat harjoitusajat selviävät heinäkuun alkupuolella.

Pelikautensa joukkue aloittaa syyskuussa Eurosport turnauksesta, jonka jälkeen sarjaturnauksia molemmilla peliryhmillän on vähintään noin kerran kuukaudessa.

KAUSIMAKSU
Kausimaksu on noin 400 euroa, mikä määrittyy tarkemmin budjetin laadinnan jälkeen. Jokaisen pojan tulee tämän lisäksi lunastaa henkilökohtainen Salibandyliiton lisenssi (=vakuutus).

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa

VARUSTEET
Jokainen FBC Turun pelaaja saa teknisen harjoituspaidan kaudella 2016-2017. Peleissä käytettävä keltainen Joman pelipaita ja sekä muut halutut seuratekstiilit tilataan joukkueen yhteistilauksella.

HARJOITUSVARUSTEET
Harjoituksissa varusteena sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita sekä pakolliset suojalasit. Harjoituksia edeltävään ulko-osuuteen tulee varustautua sään mukaisella tavalla.

Lisäksi pelaajalla tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET
Lisätietoja antavat valmentajat Leevi Parsama / leevi.parsama[at]fbcturku.net ja Kimmo Tilli / kimmo.tilli@fbcturku.net