2014- SYNTYNEIDEN LAPSI-AIKUINEN SALIBANDYKERHO NAPEROT

 
FBC Turun suosittu lapsi-aikuinen salibandykerhoryhmä "naperot" on kaudella 2018-2019 tarkoitettu 2014 -syntyneille pojille ja tytöille sekä heidän vanhemmilleen. Ilman mukana olevaa vanhempaa tai huoltajaa lapsi ei kentälle pääsekkään. Tavoitteena lapsi-aikuinen sählykerhossa on tutustuttaa lapset salibandymailan käyttöön ja liikuntaan leikkien ja vanhempien valvoman pelaamisen kautta. Iloiseen ja innokkaaseen porukkaamme voi liittyä mukaan vielä kauden aikanakin, jos tilaa on.
 
HARJOITUKSET
Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja harjoituksia pidetään kerran viikossa. Syyskausi kestää jouluun ja kevätkausi tammikuun alusta toukokuun alkuun.
Harjoitukset keskiviikkoisin kello 17:00-18:00 Hepokullan koululla.


KAUSIMAKSU
Lapsi-aikuis salibandykerhon hinta pelikaudella 2018-2019 on 140 euroa (70e syksy ja 70e kevät), joka sisältää harjoittelun, vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoituspaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle.

HARJOITUSPAITA
Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. Paidat sovitetaan yhteisesti syksyllä harjoituksissa. Myöhemmin kauden aikana ryhmiin liittyvät pelaajat voivat tilata paidan ohjaajien tai harrastepäälikön kautta.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset!

Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

IILMOITTAUTUMISET
Ilmoittautumiset FBC Turun ilmoittautumisjärjestelmän kautta www.liity.fbcturku.net

LISÄTIETOJA
FBC Turun harrastepäälikkö:
Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net

 

WP_20160511_17_47_27_Pro.jpg