2013-14 SYNTYNEIDEN LAPSI-AIKUINEN SALIBANDYKERHO

 
FBC Turun suositut lapsi-aikuinen salibandykerhoryhmät ovat kaudella 2017-2018 tarkoitettu 2013- ja 2014 -syntyneille pojille ja tytöille sekä heidän vanhemmilleen. Ilman mukana olevaa vanhempaa tai huoltajaa lapsi ei kentälle pääsekkään. Tavoitteena lapsi-aikuinen sählykerhossa on tutustuttaa lapset salibandymailan käyttöön ja liikuntaan leikkien ja vanhempien ohjaamaan pelaamisen kautta. Iloiseen ja innokkaaseen porukkaamme voi liittyä mukaan vielä kauden aikanakin, jos tilaa on.
 
HARJOITUKSET

Keskiviikkona 18:00-19:00 Rieskalähteen koululla

Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja harjoituksia pidetään kerran viikossa. Syyskausi kestää jouluun ja kevätkausi tammikuun alusta toukokuun alkuun.


KAUSIMAKSU
Lapsi-aikuis salibandykerhon hinta pelikaudella 2017-2018 on 150 euroa (75e syksy ja 75e kevät), joka sisältää harjoittelun, vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoituspaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle.

HARJOITUSPAITA
Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa käytettävän pelaajan nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Uusien pelaajien kannattaa tilata paita vasta muutaman harjoituksissa käyntikerran jälkeen.  Paitojen nettitilaus avataan TÄHÄN kauden käynnistyessä.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset!

Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

IILMOITTAUTUMISET
Ilmoittautumiset FBC Turun ilmoittautumisjärjestelmän kautta www.liity.fbcturku.net

LISÄTIETOJA
FBC Turun junioripäälikkö:
Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net

 

WP_20160511_17_47_27_Pro.jpg