F1-pojat (2008-syntyneet)

DSC09278.JPGFBC Turun 2008-syntyneiden poikien toiminta jatkuu kesätauon jälkeen elokuun alussa. Ryhmään mahtuu vielä muutama uusi pelaaja joilla riittävää liikunnallista taustaa.  On hyvä huomioida, että joukkue tarvitsee toimiakseen aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.
 
HARJOITUKSET
F2-poikien ryhmässä on kaudella 2016-17 maksimissaan noin 39 poikaa, jotka ovat pelejä varten jaettu kolmeksi peliryhmäksi (max. 13 poikaa/ peliryhmä). Kaikki pojat harjoittelevat kahdesti viikossa.

Kaikille yhteiset harjoitukset alkavat elokuun alussa Sport Garden salibandyhallilla torstaisin 17:00-18:00.
Toiset harjoitukset jokainen pelaajista valitsee elokuun lopulla alkavista harjoituksista:
Maanantai 19:00-20:00 Rieskalähteen koulun
Tiistai 19:00-20:00 Moision koulun

PELIT
Harjoitusryhmä on jaetaan syksyllä pelejä varten kolmeen peliryhmään. Tällöin vasta päätetään lopullisesti ne ikäryhmätasot joihin osallistutaan sekä ryhmäjaot. Alustavana suunnitelmana on, että yksi peliryhmä ilmoitetaan kilpasarjaan ja kaksi haastajasarjaan.

Kausi alkaa syyskuussa Eurosport turnauksesta, jonka jälkeen kortteliliigan turnausmuotoisia otteluita on kullakin peliryhmällä noin kerran kuukaudessa.

KAUSIMAKSU
2008-poikien kausimaksu pelikaudella 2015-2016 on 300 euroa (kerätään kolmessä erässä), joka sisältää harjoittelun, pelit, vakuutuksen ja  ja harjoituspaidan. Kausimaksu pitää sisällään jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle.

VARUSTEET

Jokainen FBC Turun pelaaja saa teknisen harjoituspaidan kaudella 2016-2017. Peleissä käytettävä keltainen Joman pelipaita ja sekä muut halutut seuratekstiilit tilataan joukkueen yhteistilauksella.

HARJOITUSVARUSTEET
Harjoituksissa varusteena sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita sekä pakolliset suojalasit.

Lisäksi pelaajalla tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

LISÄTIETOJA ILMOITTAUTUMISET
Lisätietoja antaa junioripäällikkö Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net
Ilmoittautua voi myös suoraan FBC Turun ilmoittautumisjärjestelmän kautta www.liity.fbcturku.net