D-tytöt 2019-2020 (2007-2008 syntyneet)

Tervetuloa tutustumaan FBC Turun D-tyttöjen sivuihin. Mikäli kysymyksiä herää, otathan yhteyttä Valmennukseen tai Joukkueenjohtajaan joiden yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

Dtytot3.jpg

D-tyttöjen harjoituspäivät ja ajat:

D-tytöt harjoittelevat kolme kertaa viikossa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan salibandyä maksutta kahden viikon ajan.

  • Maanantaina - Juhannuskukkulan koulu klo 18.15-20.15 Kukkulakuja 3 - kartalla
  • Keskiviikkona - Kupittaan palloilukalli klo 16.45-19.00  Lemminkäisenkatu 32a - kartalla
  • Torstaina - Salibandy Areena klo 17.00-19.15 Raunistulantie 15 - kartalla

Maalivahdeilla on oma treeninsä sunnuntaisin 19.45 - 20.45 Sport Gardenilla osoitteessa Niitunniskantie 18 - kartalla

Tulevia treenejä

Pelit

Sarjatilanne:

Pelatut ja Tulevat pelit:

Kausimaksu

Kaudella 2019-2020 kausimaksu ennen mahdollisia sponsorointeja sekä muuta varainhankintaa on n. 600-650€. Mainitulla kausimaksulla katetaan:

  • Valmennuksen matkakorvaukset sekä tekstiilit
  • Harjoituspaikkojen kustannukset
  • Joukkueen seuralisenssi seuralle 
  • Sarjamaksut Liitolle osallistutun sarjan mukaisesti
  • Jäsenmaksut Seuralle pelaajamäärän mukaisesti
  • Tuomarimaksut

Erillisenä kustannuksina tulevat pelaajan tilaamat tekstiilit sekä niiden painatukset, Pelaajalisenssi sekä erilliset turnausmatkat. Lisäksi erillisinä kustannuksina voi tulla maksu esim. pidemmän pelimatkan bussista.

Jokainen pelaaja saa harjoittelupaidan jokaiselta kaudelta ja joukkueelle toimitetaan myös erä pelipalloja sekä kylmäpusseja.

Varusteet

Joukkue esiintyy aina yhtenäisenä myös asustukseltaan ja tästä syystä varusteet seuraavat seuran mallistoa Joma:n vaatteista.


joukkuevarusteet2.png


Shortsit (Nobel) ja sukat (Classic 2) ovat ostettavissa suoraan yhteistyökumppanimme Intersportin Hansakorttelin toimipisteestä (https://www.intersport.fi/fi/kauppa/turku-hansa/). Sukkia ja Shortseja kannattaa hankkia vähintään 2 kappaletta. Muut varusteet täytyy tyypillisesti tilata. Tilaamisen voi suorittaa ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan alempana olevien yhteystietojen avulla.

Kokoja voi kartoittaa kokeilemalla varusteita joko Sport Gardenilla sijaitsevassa pienessä vaatevarastossa, Intersport liikkeissä tai kokeilujakson aikana kokeilemalla joukkuekavereiden varusteita.

Joman kokotaulukko (Huom! koon kokeileminen kannattaa tehdä aina ennen tilaamista)

kokotaulukko.png

Pelaajille lisäksi hankittava maila, sisäpelikengät sekä pakolliset suojalasit. Ohjeistus oikeankokoisen mailan hankkimiseen löytyy täältä. Suojalaseista useita malleja mm. Intersportin kaupoista.

Harjoituksiin ja peleihin tulee myös varautua ulkoiluun sopivilla kengillä sekä juomapullolla.


muutvarusteet2.png


Mikäli olet kiinnostunut pelaamisesta maalivahtina ole yhteydessä valmennukseen ja joukkueenjohtajaan.

Muita mahdollisia, mutta ei edellytettyjä varusteita ovat alla kuvatut.


vapaaehtoisevarusteet.png


Joukkue ja valmennus voivat tehdä päätöksiä myös muiden mahdollisten varusteiden hankkimisesta. 

Pelaajalisenssi

Jotta pelaaja voi osallistua turnauspeleihin, pitää hänellä olla voimassa oleva pelaajalisenssi. Lisenssi hankitaan pelaajan läheisten toimesta Suomisport.fi sivuston kautta - täällä

Sivusto ohjaa oikean lisenssin ostamiseen lapselle, mutta mikäli kysymyksiä herää ole yhteydessä suomisport.fi asiakaspalveluun - täällä. Vaihtoehtoisesti ota yhteyttä joukkueenjohtajaan alla olevien yhteystietojen kautta.

lisenssi.png

Pelinumero

Jokaisella pelaajalla on varusteissaan painettuna hänen valitsemansa pelinumero. Varatut numerot on tarkastettavissa pelaajaluettelosta (huomioithan että maalivahdit on listattu erikseen ja että kenttäpelaajalla ei saa olla pelinumeroa 1) - täällä

Siirtyminen toisesta joukkueesta

Mikäli olet aikaisemmin pelannut joukkueessa ja haluat jatkossa pelata FBC:ssä, pitää kokeilujakson jälkeen tehdä seuran kautta siirtoilmoitus salibandy-liitolle. Otathan yhteyttä joukkueenjohtajaan asian tiimoilta.

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja: Joni Salo-Oja , joni.salo-oja@fbcturku.net, 04578711317

Valmentaja: Marko Lehtonen, 0445066767

Joukkueenjohtaja: Teemu Selkälä, teemu.selkala@fbcturku.net , 0504872909

Seuraa meitä Instagramissa!