F1-pojat (2009-syntyneet)

FBC Turun 2009-syntyneiden poikien toiminta jatkuu kesätauon jälkeen elokuun alussa. Ryhmään mahtuu vielä muutama uusi pelaaja joilla riittävää liikunnallista taustaa. On hyvä huomioida, että joukkue tarvitsee toimiakseen aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.
 
HARJOITUKSET
F1-poikien ryhmä harjoitteleen kaudella kerran viikossa yhteisesti Sport Gardenilla sekä kahteen osaan jaettuna Hepokullan tai Rieskalähteen kouluilla. Kaikki pojat harjoittelevat näin kahdesti viikossa.

Maanantaisin kello 17:00-18:00 Sport Garden
Torstaisin kello 17:00-18:00  Hepokullan koulu

PELIT
Harjoitusryhmä on jaetaan syksyllä pelejä varten 2-3 peliryhmään. Tällöin vasta päätetään lopullisesti ne ikäryhmätasot joihin osallistutaan sekä ryhmäjaot. Alustavana suunnitelmana on, että yksi peliryhmä ilmoitetaan kilpasarjaan ja kaksi haastajasarjaan.


Kausi alkaa lokakuun lopulla, jonka jälkeen kortteliliigan turnausmuotoisia otteluita on kullakin peliryhmällä noin kerran kuukaudessa.

KAUSIMAKSU
2009-poikien kausimaksu pelikaudella 2018-2019 on 315 euroa (kerätään kolmessä erässä), joka sisältää harjoittelun, pelit, vakuutuksen ja harjoituspaidan. Kausimaksu pitää sisällään jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle.

VARUSTEET

Jokainen FBC Turun pelaaja saa harjoituspaidan kaudella 2018-2019. Peleissä käytettävä keltainen Joman pelipaita ja sekä muut halutut seuratekstiilit tilataan joukkueen yhteistilauksella.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset!

Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumiset FBC Turun ilmoittautumisjärjestelmän kautta www.liity.fbcturku.net

LISÄTIETOJA

Harrastepäälikkö:
Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net