E2-pojat (2009-syntyneet)

thumbnail2009.jpg


.
FBC Turun 2009-syntyneiden poikien toiminta jatkuu kesätauon jälkeen elokuun alussa. Motivoituneeseen ja innokkaaseen ryhmäämme mahtuu vielä uusia pelaajia, joilla on riittävää liikunnallista taustaa. On hyvä huomioida, että joukkue tarvitsee toimiakseen aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.
 
HARJOITUKSET
E2-poikien ryhmä harjoitteleen kaudella kolmesti viikossa, kerran viikossa Sport Garden salibandyhallilla sekä kahdesti viikossa kouluilla.
Kauden 2019-2020 harjoitusajat selviävät heinäkuun aikana ja saat ne valmentajilta.

PELIT
Harjoitusryhmä on jaetaan syksyllä pelejä varten 2-3 peliryhmään. Tällöin vasta päätetään lopullisesti ne ikäryhmätasot joihin osallistutaan sekä ryhmäjaot. Pelikausi alkaa lokakuun lopulla, jonka jälkeen turnausmuotoisia otteluita on kullakin peliryhmällä noin kerran kuukaudessa.

KAUSIMAKSU
Kausimaksu tarkentuu loppu kesästä budjetin laatimisen jälkeen. Huomioithan, että pelaamista ja harjoittelua varten jokaisen pelaajan tulee lunastaa itselleen Salibandyliiton lisenssi ja sen yhteydessä vakuutus, jos pelaajalla ei ole jo erillistä järjestetynliikunnan kattavaa sairaskulu tai etc. vakuutusta.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa.

HARJOITUSPAITA JA TEKSTIILIT
Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. Paidat sovitetaan yhteisesti syksyllä harjoituksissa. Lisäksi suunnitelmissa on hankkia vanhempien yhteisellä päätöksellä FBC Turun muita Joman seuratekstiilejä kuluvalla kaudella pojille.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset!
Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila.

ILMOITTAUTUMISET 
Ilmoittautumiset FBC Turun käyttämän myClub jäsenrekisterijärjestelmän kautta alla olevasta linkistä:
https://fbcturku.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true

LISÄTIETOJA
Vastuuvalmentaja:
Peter Hoffström 0400 744082 / peter.hoffstrom[at]fbcturku.net