F1-pojat (2010-syntyneet)

thumbnail2010.jpg.
FBC Turun 2010-syntyneiden poikien toiminta jatkuu kesätauon jälkeen elokuun alussa koulujen alkaessa. Iloiseen ja innokkaaseen ryhmäämme mahtuu vielä uusia pelaajia, joilla on riittävää liikunnallista taustaa. On hyvä huomioida, että joukkue tarvitsee toimiakseen aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.
 
HARJOITUKSET
F1-poikien ryhmä harjoitteleen kaudella kerran viikossa yhteisesti Sport Gardenilla sekä kahteen osaan jaettuna Rieskalähteen koululla. Kaikki pojat harjoittelevat vähintään kahdesti viikossa kauden aikana.

maanantai 17:00-18:00 Sport Garden
keskiviikko 18:00-19:00 Rieskalähteen koulu
keskiviikko 19:00-20:00 Rieskalähteen koulu


PELIT
Harjoitusryhmä on jaetaan syksyllä pelejä varten 2-3 peliryhmään. Tällöin vasta päätetään lopullisesti ne ikäryhmätasot joihin osallistutaan sekä ryhmäjaot. Alustavana suunnitelmana on, että yksi peliryhmä ilmoitetaan kilpasarjaan ja yksi tai kaksi haastajasarjaan.

Kausi alkaa lokakuun lopulla, jonka jälkeen kortteliliigan turnausmuotoisia otteluita on kullakin peliryhmällä noin kerran kuukaudessa.

KAUSIMAKSU
2010-poikien pelikauden hinta on kaudella 2019-2020 yhteensä 375 euroa, joka sisältää harjoittelun, pelit, pelien erotuomarit, lisenssin eli vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin sekä perheelle yhden kausikortin FBC Turun miesten ja naisten otteluihin. 

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle. Kesken kautta aloittaville pelaajille kausimaksu sovitaan tapauskohtaisesti aloitus ajankohdan mukaan.

HARJOITUSPAITA JA TEKSTIILIT
Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. Paidat sovitetaan yhteisesti syksyllä harjoituksissa. Lisäksi suunnitelmissa on hankkia vanhempien yhteisellä päätöksellä FBC Turun muita Joman seuratekstiilejä kuluvalla kaudella pojille.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset!

Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

ILMOITTAUTUMISET 
Ilmoittautumiset FBC Turun käyttämän myClub jäsenrekisterijärjestelmän kautta alla olevasta linkistä:
https://fbcturku.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true

LISÄTIETOJA
Harrastepäälikkö:
Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net