F1-pojat (2010-syntyneet)

thumbnail2010.jpg.
FBC Turun 2010-syntyneiden poikien toiminta jatkuu kesätauon jälkeen elokuun alussa koulujen alkaessa. Iloiseen ja innokkaaseen ryhmäämme mahtuu vielä uusia pelaajia, joilla on riittävää liikunnallista taustaa. On hyvä huomioida, että joukkue tarvitsee toimiakseen aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.
 
HARJOITUKSET
F1-poikien ryhmä harjoitteleen kaudella kerran viikossa yhteisesti Sport Gardenilla sekä kahteen osaan jaettuna Länsi-Turun koululla. Kaikki pojat harjoittelevat vähintään kahdesti viikossa kauden aikana.

Kauden harjoitusajat selviävät heinäkuun aikana

PELIT
Harjoitusryhmä on jaetaan syksyllä pelejä varten 2-3 peliryhmään. Tällöin vasta päätetään lopullisesti ne ikäryhmätasot joihin osallistutaan sekä ryhmäjaot. Alustavana suunnitelmana on, että yksi peliryhmä ilmoitetaan kilpasarjaan ja yksi tai kaksi haastajasarjaan.

Kausi alkaa lokakuun lopulla, jonka jälkeen kortteliliigan turnausmuotoisia otteluita on kullakin peliryhmällä noin kerran kuukaudessa.

KAUSIMAKSU
2010-poikien pelikauden hinta on kaudella 2019-2020 noin 350 euroa, joka sisältää harjoittelun, pelit, pelien erotuomarit. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin sekä perheelle yhden kausikortin FBC Turun miesten ja naisten otteluihin.

Huomioithan, että pelaamista ja harjoittelua varten jokaisen pelaajan tulee lunastaa itselleen Salibandyliiton lisenssi ja sen yhteydessä vakuutus, jos pelaajalla ei ole jo erillistä järjestetynliikunnan kattavaa sairaskulu tai etc. vakuutusta.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa.

HARJOITUSPAITA JA TEKSTIILIT
Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. Paidat sovitetaan yhteisesti syksyllä harjoituksissa. Lisäksi suunnitelmissa on hankkia vanhempien yhteisellä päätöksellä FBC Turun muita Joman seuratekstiilejä kuluvalla kaudella pojille.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset!

Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumiset FBC Turun ilmoittautumisjärjestelmän kautta www.liity.fbcturku.net

LISÄTIETOJA
Harrastepäälikkö:
Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net