E-tytöt kausi 2018-2019 (2008-2009 syntyneet)

Helteinen kesäloma alkaa lähestyä loppuaan ja treenikauden alku on asetettu maanantaille 6. elokuuta kello 17.30 Paavo Nurmen stadionille.

Turun kaupungilla oli hieman haasteita salivuorojen jakamisessa ja tästä syystä vuorot eivät täysin varmistuneet, mutta alustavan tiedon mukaan vuorot tulevat pyörimään maanantaisin 18 - 19.00 Rieskalähteen koululla (kartalla) ja keskiviikkoisin 19 - 20.00 Hepokullan koululla (kartalla). Lisäksi kolmannesta vuorosta keskustellaan vielä.

Ilmaiseksi kokeilemaan uutta harrastusta!

E-tyttöjen harjoituksissa voi kahden viikon ajan käydä täysin maksutta tutustumassa. Mikäli tarvitset tutustumisen ajaksi lainaan mailaa ja pakollisia suojalaseja, otathan ennakkoon yhteyttä valmentajaan tai joukkoeenjohtajaan alempana olevien yhteystietojen kautta niin saamme varmistettua käyttöön sopivat välineet.

Kausimaksu

E-tyttöjen kausimaksu pelikaudella 2018-2019 on vasta hiljalleen tarkentumassa. Edellisellä kaudella se oli n. 450 euroa (kerätään neljässä erässä), joka sisältää harjoittelun, pelit ja harjoituspaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin.

Lopullinen hinta määräytyy vuorojen, turnausten, mahdollisten sponsorien ja rahankeruun yhteisvaikutuksesta. Mikäli kausimaksusta herää kysymyksiä niin olethan yhteydessä joukkoeenjohtajaan alla olevien yhteystietojen kautta.

Varusteet

Jokainen FBC Turun pelaaja saa teknisen harjoituspaidan kaudella 2018-2019. Peleissä käytettävä keltainen Joman pelipaita ja sekä muut halutut seuratekstiilit tilataan joukkueen yhteistilauksella. 

Harjoituksissa varusteena sisäpelikengät, shortsit, juomapullo ja t-paita sekä pakolliset suojalasit. Yhteistyökumppanina toimii Intersport Hansa ja Skanssi.

Lisäksi pelaajalla tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

 

Pelit

E-tytöt osallistuvat Länsirannikon sarjaan ja otteluohjelman julkaistaan ilmoittautumis-ajan päättymisen (31.elokuuuta) jälkeen. Lisätietoja löydettävissä täältä

Mahdollisista muista turnauksista joihin tytöt osallistuvat päätetään kauden alussa. Viime kaudella E-tytöt osallistuivat Mälarenergicupiin Västeråsissa, Ruotsissa

Tämän lisäksi pyrimme järjestämään ylimääräisiä harjoitteluotteluita muiden alueellisten joukkoeiden kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Valmentajat:

Joni Salo-oja, joni.salo-oja [at] fbcturku.net, puh +358 45 78711317

Ronja Pakarinen

Heidi Saarinen

Johanna Vesanen

Joukkueenjohtaja:

Teemu Selkälä, teemu.selkala[at]anders.fi

Huoltaja:

Toni Kinnunen

Seuraa meitä Instagrammissa

instagram2.png

Uutiset

FBC Turun E-tytöt ovat Sisä-suomen ja Länsirannikon mestareita! (11.04.2018)
http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/e-tytot-ss-te-lh/3947

E:n kauden alku koittaa, jo oli aikakin! (27.10.2017)
Nyt kun ensimmäiset pelit ovat enää muutaman päivän päässä, on kenties hyvä käydä hieman tarkemmin läpi mitä kuuluu FBC Turun E-tytöille. Paljon muutoksia on tapahtunut..

E-tytöt löytyvät myös Instagramista! (27.10.2017)
Voit seurata tyttöjen kuulumisia myös täällä: https://www.instagram.com/fbc_turku_e/