2012-POIKIEN LAPSI-AIKUINEN SALIBANDYKOULU

 
FBC Turun 2012-poikien lapsi-aikuinen salibandykoulu aloittaa toimintaansa kaudella 2017-2018 syyskuun alussa. Tavoitteena lapsi-aikuinen salibandykoulussa on tutustuttaa lapset salibandymailan käyttöön ja liikuntaan leikkien ja pelaamisen kautta. Iloisiin ja innokkaisiin porukoihimme voi liittyä mukaan vielä kauden aikanakin, jos tilaa on.

Vanhemman mukana olo on kauden alkuvaiheessa pakollista, mutta kauden edetessä tavoitteena on, että pojat pystyvät itsenäisemme suoriutumaan harjoituksista. Keväällä 2018 pojat osallistuvat korttelisarjaan, jota pelataan kolme kahden pelin korttelisarjaturnausta.

HARJOITUKSET
Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja harjoituksia pidetään kerran viikossa. Syyskausi kestää jouluun ja kevätkausi tammikuun alusta toukokuun alkuun.

HARJOITUSRYHMÄT
- Hepokullan koulu, tiistaina 18:00-19:00
- Topelius (Portsa), keskiviikkona 17:15-18:15
- Moision koulu, tiistaina 17:00-18:00

Ilmoittaessasi poikaasi valitse mieluiten harjoitusryhmä, joka on lähimpänä kotianne.

PELIT
Keväällä 2018 pojat osallistuvat 2012-poikien korttelisarjaan, joka pitää sisällään kolme kahden pelin turnausta. Pojat jaetaan pelejä varten tasavahvoiksi peliryhmiksi postinumeroalueiden mukaan huomioiden mm. kaverisuhteet. Linkki peliryhmä jakoon ja otteluohjelmaa tulevat syksyllä TÄHÄN.

KAUSIMAKSU
Lapsi-aikuinen salibandykoulun hinta pelikaudella 2017-2018 on 150 euroa (75e syksy ja 75e kevät), joka sisältää harjoittelun, pelit, pelien erotuomarit, vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle.

HARJOITUS/PELIPAITA
Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa ja peleissä käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. Uusien pelaajien kannattaa tilata paita vasta muutaman harjoituksissa käyntikerran jälkeen.  Paitojen nettitilaus avataan TÄHÄN kauden käynnistyessä.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset! Sovi etukäteen, jos tarvitset lainaksi lapsellesi mailan tai suojalasit.

Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

ILMOITTAUTUMISET
Ilmoittautumiset FBC Turun ilmoittautumisjärjestelmän kautta www.liity.fbcturku.net

LISÄTIETOJA

FBC Turun junioripäälikkö:
Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net

WP_20160511_18_51_02_Pro.jpg