2013-POIKIEN SALIBANDYKOULU

ryhma_2013-pojat_moisio_0283.jpg

(2013-poikien Moision ryhmä, Hepokullan ryhmän kuva alhaalla)
.
FBC Turun 2013-syntyneiden poikien salibandykouluryhmät aloittavat toimintaansa kaudella 2019-2020 jälleen syyskuun alussa ja toiminta kestää toukokuun alkuun. Iloisiin ja innokkaisiin ryhmiimme voi liittyä mukaan myös kauden aikanakin. Toimiakseen ryhmät tarvitsevat aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.

HARJOITUKSET
2013-pojissa on kaudella 2019-20 kolme harjoitusryhmää: Hepokullan (Rieskalähteen koulu), Portsan (Topeliuksen koulu) ja Moision (Moision koulu) ryhmät. Jokaiseen harjoitusryhmään otetaan maksimissaan n.20 poikaa. Pelejä varten kukin harjoitusryhmä jaetaan tarvittaessa kahdeksi peliryhmäksi, jotta peliryhmässä olisi maksimissaan n.10 poikaa. Kaikki harjoitusryhmät harjoittelevat kerran viikossa.

HARJOITUSRYHMÄT

Hepokulta
tiistai 17:00-18:00 Rieskalähteen koulu
 
Moisio
tiistai 17:00-18:00 Moision koulu
 
Portsa
torstai 18:00-19:00 Topeliuksen koulu

Ilmoittaessasi poikaasi valitse mieluiten harjoitusryhmä, joka on lähimpänä kotianne.

PELIT
Kukin harjoitusryhmät osallistuu Turun alueen kortteliliigaan. Turnausmuotoisia kortteliliigaotteluita on lokakuusta alkaen noin kerran kuukaudessa viikonloppuisin. Otteluohjelmista ilmoitetaan syksyllä niiden valmistuttua.

KAUSIMAKSU
Salibandykoulun hinta pelikaudella 2019-2020 on yhteensä 180 euroa, joka sisältää harjoittelun, pelit, pelien erotuomarit, lisenssin eli vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin sekä vanhemmalle yhden FBC Turun kausikortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn otteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle. Kesken kautta aloittaville pelaajille kausimaksu sovitaan tapauskohtaisesti aloitus ajankohdan mukaan.

HARJOITUS/PELIPAITA
Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa ja peleissä käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. Paidat sovitetaan yhteisesti syksyllä harjoituksissa. Myöhemmin kauden aikana ryhmiin liittyvät pelaajat voivat tilata paidan ohjaajien tai harrastepäälikön kautta. Ryhmät voivat lisäksi hankkia vanhempien yhteisellä päätöksellä FBC Turun muita Joman valmistamia seuratekstiilejä.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset! Sovi etukäteen, jos tarvitset lainaksi lapsellesi mailan tai suojalasit.

Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

ILMOITTAUTUMISET 
Ilmoittautumiset FBC Turun käyttämän myClub jäsenrekisterijärjestelmän kautta alla olevasta linkistä:
https://fbcturku.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true

LISÄTIETOJA

FBC Turun harrastepäälikkö:
Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net

ryhma_2013-pojat_Hepokulta_0275.jpg