2014-POIKIEN SALIBANDYKOULU

 
FBC Turun 2014-poikien salibandykouluryhmät aloittavat toimintaansa kaudella 2019-2020 syyskuun alussa. Tavoitteena salibandykoulussa on tutustuttaa lapset salibandymailan käyttöön ja liikuntaan leikkien ja pelaamisen kautta. Iloisiin ja innokkaisiin ryhmiimme voi liittyä mukaan myös kauden aikanakin. Toimiakseen ryhmät tarvitsevat aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.

Vanhemman mukana olo on kauden alkuvaiheessa pakollista harjoituksissa, mutta kauden edetessä tavoitteena on, että pojat pystyvät itsenäisemme suoriutumaan harjoituksista. Keväällä 2020 pojat osallistuvat korttelisarjaan, jota pelataan kolme kahden pelin korttelisarjaturnausta.

HARJOITUKSET
2014-pojissa on kaudella 2019-20 kolme harjoitusryhmää: Hepokullan, Topeliuksen (Portsan) ja Yli-Maarian koulun ryhmät. Jokaiseen harjoitusryhmään otetaan maksimissaan n.20 poikaa. Pelejä varten kukin harjoitusryhmä jaetaan tarvittaessa kahdeksi peliryhmäksi, jotta peliryhmässä olisi maksimissaan n.10 poikaa. Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja harjoituksia pidetään kerran viikossa. Syyskausi kestää jouluun ja kevätkausi tammikuun alusta toukokuun alkuun.

HARJOITUSRYHMÄT
- Hepokullan koulu, harjoitusaika selviää heinäkuussa
- Topeliuksen koulu, harjoitusaika selviää heinäkuussa
- Yli-Maaria koulu, harjoitusaika selviää heinäkuussa
Ilmoittaessasi poikaasi valitse mieluiten harjoitusryhmä, joka on lähimpänä kotianne.

PELIT
Keväällä 2020 pojat osallistuvat 2014-poikien korttelisarjaan, joka pitää sisällään kolme kahden pelin turnausta. Pojat jaetaan pelejä varten tarvittaessa harjoitusryhmän sisällä tasavahvoiksi peliryhmiksi postinumeroalueiden mukaan huomioiden mm. kaverisuhteet.

KAUSIMAKSU
Salibandykoulun hinta pelikaudella 2019-2020 on yhteensä 180 euroa, joka sisältää harjoittelun, pelit, pelien erotuomarit, lisenssin eli vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin sekä vanhemmalle yhden FBC Turun kausikortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn otteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle. Kesken kautta aloittaville pelaajille kausimaksu sovitaan tapauskohtaisesti aloitus ajankohdan mukaan.

HARJOITUS/PELIPAITA
Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa ja peleissä käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. Paidat sovitetaan yhteisesti syksyllä harjoituksissa. Myöhemmin kauden aikana ryhmiin liittyvät pelaajat voivat tilata paidan ohjaajien tai harrastepäälikön kautta.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset! Sovi etukäteen, jos tarvitset lainaksi lapsellesi mailan tai suojalasit.

Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

ILMOITTAUTUMISET
Ilmoittautumiset FBC Turun ilmoittautumisjärjestelmän kautta www.liity.fbcturku.net

LISÄTIETOJA

FBC Turun harrastepäälikkö:
Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net

WP_20160511_18_51_02_Pro.jpg 17760874_10155365554964824_774902625698056620_o.jpg