2013-POIKIEN SALIBANDYKOULU

 
FBC Turun 2013-poikien salibandykoulu aloittaa toimintaansa kaudella 2018-2019 syyskuun alussa. Tavoitteena salibandykoulussa on tutustuttaa lapset salibandymailan käyttöön ja liikuntaan leikkien ja pelaamisen kautta. Iloisiin ja innokkaisiin porukoihimme voi liittyä mukaan vielä kauden aikanakin, jos tilaa on.

Vanhemman mukana olo on kauden alkuvaiheessa pakollista, mutta kauden edetessä tavoitteena on, että pojat pystyvät itsenäisemme suoriutumaan harjoituksista. Keväällä 2019 pojat osallistuvat korttelisarjaan, jota pelataan kolme kahden pelin korttelisarjaturnausta.

HARJOITUKSET
Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja harjoituksia pidetään kerran viikossa. Syyskausi kestää jouluun ja kevätkausi tammikuun alusta toukokuun alkuun.

HARJOITUSRYHMÄT
- Hepokullan koulu, tiistaina 18:00-19:00
- Topelius (Portsa), maanantai 17:30-18:30
- Moision koulu, tiistaina 17:00-18:00

Ilmoittaessasi poikaasi valitse mieluiten harjoitusryhmä, joka on lähimpänä kotianne.

PELIT
Keväällä 2019 pojat osallistuvat 2013-poikien korttelisarjaan, joka pitää sisällään kolme kahden pelin turnausta. Pojat jaetaan pelejä varten tarvittaessa harjoitusryhmän sisällä tasavahvoiksi peliryhmiksi postinumeroalueiden mukaan huomioiden mm. kaverisuhteet.

KAUSIMAKSU
Salibandykoulun hinta pelikaudella 2018-2019 on 160 euroa (80e syksy ja 80e kevät), joka sisältää harjoittelun, pelit, pelien erotuomarit, vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle.

HARJOITUS/PELIPAITA
Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa ja peleissä käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. Paidat sovitetaan yhteisesti syksyllä harjoituksissa. Myöhemmin kauden aikana ryhmiin liittyvät pelaajat voivat tilata paidan ohjaajien tai harrastepäälikön kautta.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset! Sovi etukäteen, jos tarvitset lainaksi lapsellesi mailan tai suojalasit.

Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

ILMOITTAUTUMISET
Ilmoittautumiset FBC Turun ilmoittautumisjärjestelmän kautta www.liity.fbcturku.net

LISÄTIETOJA

FBC Turun harrastepäälikkö:
Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net

WP_20160511_18_51_02_Pro.jpg