2016- SYNTYNEIDEN LAPSI-AIKUINEN SALIBANDYKERHO TAAPEROT

 
FBC Turun aloittava lapsi-aikuinen salibandykerhoryhmä "taaperot" on kaudella 2019-2020 tarkoitettu 2016 -syntyneille pojille ja tytöille sekä heidän vanhemmilleen. Ilman mukana olevaa vanhempaa tai huoltajaa lapsi ei kentälle pääsekkään. Tavoitteena lapsi-aikuinen sählykerhossa on tutustuttaa lapset liikuntaan ja salibandymailan käyttöön leikkien ja vanhempien kanssa tehtävän liikkumisen avulla. Iloiseen ja innokkaaseen porukkaamme voi liittyä mukaan vielä kauden aikanakin.
 
HARJOITUKSET
Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja harjoituksia pidetään kerran viikossa. Syyskausi kestää jouluun ja kevätkausi tammikuun alusta toukokuun alkuun.
Harjoitusaika ja paikka selviävät heinäkuun aikana (varsinainen harjoitus kestää 45 minuuttia).

KAUSIMAKSU
Lapsi-aikuis salibandykerhon hinta pelikaudella 2019-2020 on yhteensä 150 euroa, joka sisältää harjoittelun, lisenssin eli vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoituspaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin sekä vanhemmalle yhden FBC Turun kausikortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn otteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle. Kesken kautta aloittaville pelaajille kausimaksu sovitaan tapauskohtaisesti aloitus ajankohdan mukaan.

HARJOITUSPAITA
Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. Paidat sovitetaan yhteisesti syksyllä harjoituksissa. Myöhemmin kauden aikana ryhmiin liittyvät pelaajat voivat tilata paidan ohjaajien tai harrastepäälikön kautta.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset!

Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

IILMOITTAUTUMISET
Ilmoittautumiset FBC Turun ilmoittautumisjärjestelmän kautta www.liity.fbcturku.net

LISÄTIETOJA
FBC Turun harrastepäälikkö:
Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net

WP_20160511_18_51_02_Pro.jpg