F2-pojat (2011-syntyneet)

thumbnail.jpg


.
FBC Turun 2011-syntyneiden poikien toiminta jatkuu kesätauon jälkeen elokuun alussa koulujen alkaessa. Iloiseen ja innokkaaseen ryhmäämme mahtuu vielä uusia pelaajia, joilla on riittävää liikunnallista taustaa. On hyvä huomioida, että joukkue tarvitsee toimiakseen aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.
 
HARJOITUKSET
F2-poikien ryhmä harjoitteleen kaudella kahdesti viikossa elokuusta alkaen .

maanantai 17:00-18:00 Rieskalähteen koulu (elokuun lopusta)
torstai 17:00-18:00 Sport Garden

PELIT
Harjoitusryhmä on jaetaan syksyllä pelejä varten 2-3 peliryhmään. Tällöin vasta päätetään lopullisesti ne ikäryhmätasot joihin osallistutaan sekä ryhmäjaot. Alustavana suunnitelmana on, että yksi peliryhmä ilmoitetaan kilpasarjaan ja yksi tai kaksi haastajasarjaan.

Kausi alkaa lokakuun lopulla, jonka jälkeen kortteliliigan turnausmuotoisia otteluita on kullakin peliryhmällä noin kerran kuukaudessa.

KAUSIMAKSU
2011-poikien pelikauden hinta on kaudella 2019-2020 yhteensä 350 euroa, joka sisältää harjoittelun, pelit, pelien erotuomarit, lisenssin eli vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun otteluihin sekä perheelle yhden kausikortin FBC Turun miesten ja naisten otteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle. Kesken kautta aloittaville pelaajille kausimaksu sovitaan tapauskohtaisesti aloitus ajankohdan mukaan.

HARJOITUSPAITA JA TEKSTIILIT
Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa ja peleissä käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. Paidat sovitetaan yhteisesti syksyllä harjoituksissa. Myöhemmin kauden aikana ryhmiin liittyvät pelaajat voivat tilata paidan ohjaajien tai harrastepäälikön kautta. Ryhmät voivat lisäksi hankkia vanhempien yhteisellä päätöksellä FBC Turun muita Joman valmistamia tekstiilejä.

VARUSTEET
Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset! Sovi etukäteen, jos tarvitset lainaksi lapsellesi mailan tai suojalasit.

Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa TÄSTÄ.

ILMOITTAUTUMISET 
Ilmoittautumiset FBC Turun käyttämän myClub jäsenrekisterijärjestelmän kautta alla olevasta linkistä:
https://fbcturku.myclub.fi/flow/user/new?new_profile=true

LISÄTIETOJA

Harrastepäälikkö:
Markus Vahlman 044 576 3144 / markus.vahlman[at]fbcturku.net