Hepokulta
Topelius
Moisio

FBC Turun 2014-syntyneiden poikien = P8 salibandykouluryhmät aloittavat toimintaansa kaudella 2021-2022 jälleen syyskuun alussa ja toiminta kestää toukokuun loppuun. Iloisiin ja innokkaisiin ryhmiimme voi liittyä mukaan myös kauden aikanakin. Toimiakseen ryhmät tarvitsevat aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.

HARJOITUKSET

Kaudella 2021-22 kolme harjoitusryhmää: Hepokullan, Portsan (Topeliuksen koulu) ja Moision ryhmät. Jokaiseen harjoitusryhmään otetaan maksimissaan n.20 poikaa. Pelejä varten kukin harjoitusryhmä jaetaan tarvittaessa kahdeksi peliryhmäksi, jotta peliryhmässä olisi maksimissaan n.10 poikaa.
Portsan ja Moision ryhmien mukana voivat harjoitella viime kaudellakin mukana olleet 2015-syntyneet pojat.

Kausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun ja harjoitukset ovat 2 kertaa viikossa:

HARJOITUSRYHMÄT

Hepokullan koulukartalla täällä
maanantaisin klo 17:00 – 18:00
keskiviikkoisin klo 19:00 – 20:00 

Yli-Maaria / Ypsilon kartalla täällä
tiistaisin klo 17:00 – 18:00
torstaisin klo 17:00 – 18:00

Portsa / Topeliuksen koulukartalla täällä
maanantaisin klo 17:30 – 18:30
torstaisin klo 17:00 – 18:00 

Ilmoittaessasi poikaasi valitse mieluiten harjoitusryhmä, joka on lähimpänä kotianne.

Harjoituksiin ja joukkueen tapahtumiin ilmoittaudutaan MyClubin applikaatiolla – näin valmentajat tietävät montako on tulossa ja pystyvät näin paremmin suunnittelemaan harjoitteet.
https://help.myclub.fi/member/app#latauslinkki—android
https://help.myclub.fi/member/app#latauslinkki—ios

Kukin harjoitusryhmä osallistuu Turun alueen säbäkipinäturnauksiin. Turnausmuotoisia kortteliliigaotteluita on lokakuusta huhtikuuhun  noin kerran kuukaudessa viikonloppuisin.

Säbäkipinän kevään päivitetty peliohjelma on julkaistu
https://salibandy.fi/uploads/2022/03/d36cfae4-kl_2014_kevat_paivitetty10032022.pdf

P8 = 2014 Hepokulta
P8-I = 2014 Hepokulta 2
P8-II = 2014 Moisio

Portsa-Topeliuksen ryhmä osallistuu 2015 syntyneiden säbäkipinäturnauksiin.

HARJOITUS/PELIPAITA

Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa ja peleissä käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan. FBC Turun Joman shortseja ja sukkia myydään Intersport Myllyssä.

MUUT VARUSTEET

Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset. Sovi etukäteen, jos tarvitset lainaksi lapsellesi mailan tai suojalasit. Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa – TÄÄLTÄ

Salibandykoulun hinta pelikaudella 2021-2022 on 265 € (laskutetaan 2 erässä vuoden 2021 loppuun mennessä), joka sisältää harjoittelun, pelit, pelien erotuomarit (=pelinohjaajat), lisenssin eli vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun runkosarjan kotiotteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle. Kesken kautta aloittaville pelaajille kausimaksu sovitaan tapauskohtaisesti aloitus ajankohdan mukaan.

Hepokullan ryhmä:
Jani Seppälä
puh. 050 3260 323

Moision ryhmä:
Sami Salomaa
puh. 040 8655 737

Topelius/Portsan ryhmä:
Tippa Vahlman
puh. 040 193 5954

Aloittaminen ja liittyminen joukkueeseen

Jos pelaaja ei ole aiemmin pelannut salibandya Salibandynliiton alaisessa virallisessa seurassa voi pelaaja liittyä mukaan suoraan FBC Turun toimintaan. Ilmoittautumien tapahtuu ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, josta ohjataan FBC Turun käyttämään MyClub -jäsenrekisterisovellukseen.

Siirtyminen FBC Turkuun

Mikäli pelaaja on aiemmin pelannut jossakin joukkueessa ja haluaa jatkossa pelata FBC Turussa tulee hänestä kokeilujakson jälkeen tehdä Salibandyliiton pelaajasiirto. FBC Turku hoitaa kaikkien seuraan siirtyvien pelaajien siirrot keskitetysti.  Otathan yhteyttä joukkueenjohtajaan tai seuran toimistoon asian tiimoilta. Liity tätä ennen kuitenkin joukkueeseen ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, jotta seuralla on pelaajasiirron tekemiseen tarvittavat yhteystiedot.

Aikuispelaajat sekä E-juniorit ja tätä vanhemmat junioripelaajat

Pelaajan tai pelaajan kausimaksuista vastaavan huoltajan tulee informoida kirjallisesti esim. sähköpostilla joukkueen toimihenkilöille lopettamisesta. Tämä päiväys määritellään ns. irtisanoutumiseksi joukkueen toiminnasta. Jos lopettaneeksi ilmoitettu pelaaja kuitenkin osallistuu joukkueen toimintaan vielä tämän jälkeen, katsotaan lopettaminen alkavaksi siitä tosiasiallisesta hetkestä, kun pelaaja ei enää ole osallistunut joukkueen tai ryhmän toimintaan.

Koska urheiluharrastus ei ole myytävä palvelu tai tuote niin kausimaksut eivät automaattisesti pääty hetkellä jolloin lopettaminen tapahtuu. Pelaajakohtaiset kausimaksu pohjautuvat joukkueen yhteisiin kustannuksiin, jotka ovat jaettu tasan pelaajien kesken. Kesken kauden lopettavan tai siirtyvän pelaajan maksamattomat maksut voisivat siksi pahimmillaan nostaa muiden jatkavien pelaajien kausimaksuja.  Tästä johtuen  pelaajan lopettaessa määräytyvät kausimaksut seuraavalla tavalla:

  • Jos pelaaja lopettaa maalis-huhtikuussa kilpailukauden (pelien) päättymisen jälkeen ja maksettuaan koko edeltävän kauden kausimaksun ei joukkue voi periä pelaajalta toukokuussa alkavan seuraavan pelikauden kausimaksuja.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  kesällä ennen kilpailukauden (pelien) alkua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 30%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  syksyllä kilpailukauden (pelien) jo alettua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 70%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa vuoden vaihtumisen jälkeen voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 100%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Edustusjoukkueen pelaajien kohdalla toimitaan pelaajasopimukseen mahdollisesti kirjattujen ehtojen mukaisesti.

Jos pelaajalla on hoitamattomia velvoitteita seuraa tai sen joukkueita kohtaan, ei seura tule hyväksymään ko. pelaajan pelaajasiirtoa muihin SSBL:n seuroihin ennen kuin velvoitteet ovat hoidettu kuntoon.

F-juniorit ja tätä nuoremmat salibandykoulu ja lapsi-aikuis ikäryhmät

F-junioreissa, salibandykouluissa ja lapsi-aikuisryhmissä lopettaminen astuu voimaan huoltajan informoitua ryhmän toimihenkilöitä ja kaikkien nuorimpien lasten ryhmien laskutuksesta vastaava Sari Laaksosta (sari.laaksonen@fbcturku.net) kirjallisesti esim. sähköpostilla lopettamisesta. Tähän hetkeen katkeavat myös pelaajan kausimaksut. Kuitenkin mahdolliset jo laskutetut tai rästissä olevat kausimaksut säilyvät pelaajan ja hänen huoltajansa velvoitteina lopettamisen jälkeenkin. Jos ilmoitus lopettamisesta on unohtunut tehdä ja seura on tätä varten varannut paikan pelaajalle ryhmästä, on seuralla oikeus periä kausimaksun ensimmäinen erä korvauksena, koska varsinkin pienempien lasten rajoitetun kokoisiin ryhmiin olisi voinut olla muita tulijoita.