Yli-Maaria/Moisio
Hepokulta

FBC Turun P7-junioreiden eli 2016-syntyneiden poikien salibandykouluryhmät aloittavat toimintaansa kaudella 2022-2023 syyskuun alussa ja kausi kestää toukokuun loppuun.

Tavoitteena P7-junioreiden salibandykoulussa on tutustuttaa lapset salibandymailan käyttöön ja liikkumiseen. Leikkien ja pelaamisen kautta osaaminen alkaa kehittyä.

Iloiseen ja innokkaaseen porukkaamme voi liittyä mukaan vielä kauden aikanakin. Toimiakseen ryhmät tarvitsevat aina myös vanhempien vapaaehtoista panosta lastensa harrastukseen.

HARJOITUKSET

2016-pojat aloittavat kauden 2022-23 kahdella harjoitusryhmällä: Hepokullan (Länsi-Turku + Portsa/Topelius) ja Ypsilonin (Pohjois-Turku) ryhmillä.  Mikäli Topeliusen (keskustan) ryhmään saadaan riittävästi pelaajia, perustamme myös Topeliukseen ryhmän.

Hepokullan ryhmä on jo täynnä, Ypsilonin ryhmään mahtuu mukaan.

Jokaiseen harjoitusryhmään otetaan maksimissaan n.20 poikaa. Pelejä varten kukin harjoitusryhmä jaetaan tarvittaessa kahdeksi peliryhmäksi, jotta peliryhmässä olisi maksimissaan n.10 poikaa. Kaikki harjoitusryhmät harjoittelevat kerran viikossa. Kausi kestää syyskuun alusta toukokuun loppuun ja mukaan ryhmiimme voi liittyä läpi kauden.

HARJOITUSRYHMÄT

Hepokulta – Länsi-Turku – KAUDELLA 2022-2023 RYHMÄ ON TÄYNNÄ.
keskiviikko 18:00-19:00 Hepokullan koulu – kartalla täällä

Yli-Maaria/Moisio – Pohjois-Turku – RYHMÄSSÄ ON TILAA
tiistai 17:00-18:00 Moision koulu – kartalla täällä

Portsa – keskusta – ei kaudella 2022-2023
keskiviikko 18:00-19:00 Topeliuksen koulu – kartalla täällä

Ilmoittaessasi poikaasi valitse mieluiten harjoitusryhmä, joka on lähimpänä kotianne.

ILMOITTAUTUMINEN HARJOITUKSIIN JA OTTELUIHIN

Ilmoittautuminen joukkueen tapahtumiin (harjoitukset ja pelit) tehdään MyClub sovelluksen kautta, jonka tunnukset saa ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaudella 2022-2023 pojat osallistuvat 2016-poikien säbäkipinä kortteliliigaan. Pojat jaetaan pelejä varten tarvittaessa harjoitusryhmän sisällä tasavahvoiksi peliryhmiksi  esim. postinumeroalueiden mukaan huomioiden mm. kaverisuhteet.

Kevään säbäkipinäturnausohjelma on julkaistu – Siililiiga:
https://salibandy.fi/uploads/2022/12/fc2bbf99-kl_vs_2016_siililiiga.pdf

Muistathan ilmoittautua peleihin ja harjoituksiin MyClubin kautta.

HARJOITUS/PELIPAITA

Kausimaksu pitää sisällään harjoituksissa ja peleissä käytettävän pelaajan nimellä varustetun paidan.  FBC Turun Joman shortseja ja sukkia myydään Intersport Myllyssä

MUUT VARUSTEET

Varustukseksi harjoituksissa riittää sisäpelikengät, shortsit, juotavapullo ja t-paita. Huomioithan, että suojalasit ovat lapsilla pakolliset. Sovi etukäteen, jos tarvitset lainaksi lapsellesi mailan tai suojalasit. Lisäksi lapsella tulee olla oikean mittainen maila, josta lisätietoa – TÄÄLTÄ

Salibandykoulun hinta pelikaudella 2022-2023 on 240 € (laskutetaan kahdessa erässä vuoden 2022 loppuun mennessä), joka sisältää harjoittelun, pelit, pelien erotuomarit (=pelinohjaajat), lisenssin eli vakuutuksen ja lapsen nimellä varustetun harjoitus/pelipaidan. Kausimaksu pitää sisällään lapsen jäsenyyden FBC Turussa, jolla pääsee mm. veloituksetta FBC Turun runkosarjan kotiotteluihin.

Harjoituksissa voi käydä kahden viikon ajan maksutta tutustumassa. Huomioithan, että pelaajien lisenssivakuutus lunastetaan vasta, kun ensimmäinen maksuerä on suoritettu seuralle. Kesken kautta aloittaville pelaajille kausimaksu sovitaan tapauskohtaisesti aloitus ajankohdan mukaan.

FBC Turku järjestää kerran kaudessa seuran kaikkien junioripelaajien yhteisen varainkeruukampanjan, johon osallistuminen on pakollista jokaiselle junioripelaajalle. Tuotto käytetään täysimääräisesti junioritoiminnan hyväksi. Varainkeruuna kaudella 2022-2023 järjestämme tavara-arpajaiset ja jokaisen 2013- tai myöhemmin syntyneen junioripelaajamme tulee myydä tätä varten viisi viiden euron hintaista arpaa.

Lisätiedot seurakoordinaattori:

Sari Laaksonen
sari.laaksonen@fbcturku.net
050 576 5768

Ohjaaja Hepokullan ryhmä:

Tommi Pohjonen
tommi.pohjonen@fbcturku.net
050 570 4101

Touko Raitis
touko.raitis@fbcturku.net
040 7180 981

JOUKKUEENJOHTAJA:

Jami Lehtonen
jami.lehtonen@fbcturku.net
0400 686 064

Ohjaajat Ypsilonin ryhmä:

Santeri Löytökorpi
santeri.loyttokorpi@fbcturku.net
045 6055 560

Sampo Tikkanen
sampo.tikkanen@fbcturku.net
045 855 7044

Aloittaminen ja liittyminen joukkueeseen

Jos pelaaja ei ole aiemmin pelannut salibandya Salibandynliiton alaisessa virallisessa seurassa voi pelaaja liittyä mukaan suoraan FBC Turun toimintaan. Ilmoittautumien tapahtuu ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, josta ohjataan FBC Turun käyttämään MyClub -jäsenrekisterisovellukseen.

Siirtyminen FBC Turkuun

Mikäli pelaaja on aiemmin pelannut jossakin joukkueessa ja haluaa jatkossa pelata FBC Turussa tulee hänestä kokeilujakson jälkeen tehdä Salibandyliiton pelaajasiirto. FBC Turku hoitaa kaikkien seuraan siirtyvien pelaajien siirrot keskitetysti.  Otathan yhteyttä joukkueenjohtajaan tai seuran toimistoon asian tiimoilta. Liity tätä ennen kuitenkin joukkueeseen ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, jotta seuralla on pelaajasiirron tekemiseen tarvittavat yhteystiedot.

Aikuispelaajat sekä E-juniorit ja tätä vanhemmat junioripelaajat

Pelaajan tai pelaajan kausimaksuista vastaavan huoltajan tulee informoida kirjallisesti esim. sähköpostilla joukkueen toimihenkilöille lopettamisesta. Tämä päiväys määritellään ns. irtisanoutumiseksi joukkueen toiminnasta. Jos lopettaneeksi ilmoitettu pelaaja kuitenkin osallistuu joukkueen toimintaan vielä tämän jälkeen, katsotaan lopettaminen alkavaksi siitä tosiasiallisesta hetkestä, kun pelaaja ei enää ole osallistunut joukkueen tai ryhmän toimintaan.

Koska urheiluharrastus ei ole myytävä palvelu tai tuote niin kausimaksut eivät automaattisesti pääty hetkellä jolloin lopettaminen tapahtuu. Pelaajakohtaiset kausimaksu pohjautuvat joukkueen yhteisiin kustannuksiin, jotka ovat jaettu tasan pelaajien kesken. Kesken kauden lopettavan tai siirtyvän pelaajan maksamattomat maksut voisivat siksi pahimmillaan nostaa muiden jatkavien pelaajien kausimaksuja.  Tästä johtuen  pelaajan lopettaessa määräytyvät kausimaksut seuraavalla tavalla:

  • Jos pelaaja lopettaa maalis-huhtikuussa kilpailukauden (pelien) päättymisen jälkeen ja maksettuaan koko edeltävän kauden kausimaksun ei joukkue voi periä pelaajalta toukokuussa alkavan seuraavan pelikauden kausimaksuja.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  kesällä ennen kilpailukauden (pelien) alkua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 30%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  syksyllä kilpailukauden (pelien) jo alettua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 70%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa vuoden vaihtumisen jälkeen voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 100%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Edustusjoukkueen pelaajien kohdalla toimitaan pelaajasopimukseen mahdollisesti kirjattujen ehtojen mukaisesti.

Jos pelaajalla on hoitamattomia velvoitteita seuraa tai sen joukkueita kohtaan, ei seura tule hyväksymään ko. pelaajan pelaajasiirtoa muihin SSBL:n seuroihin ennen kuin velvoitteet ovat hoidettu kuntoon.

F-juniorit ja tätä nuoremmat salibandykoulu ja lapsi-aikuis ikäryhmät

F-junioreissa, salibandykouluissa ja lapsi-aikuisryhmissä lopettaminen astuu voimaan huoltajan informoitua ryhmän toimihenkilöitä ja kaikkien nuorimpien lasten ryhmien laskutuksesta vastaava Sari Laaksosta (sari.laaksonen@fbcturku.net) kirjallisesti esim. sähköpostilla lopettamisesta. Tähän hetkeen katkeavat myös pelaajan kausimaksut. Kuitenkin mahdolliset jo laskutetut tai rästissä olevat kausimaksut säilyvät pelaajan ja hänen huoltajansa velvoitteina lopettamisen jälkeenkin. Jos ilmoitus lopettamisesta on unohtunut tehdä ja seura on tätä varten varannut paikan pelaajalle ryhmästä, on seuralla oikeus periä kausimaksun ensimmäinen erä korvauksena, koska varsinkin pienempien lasten rajoitetun kokoisiin ryhmiin olisi voinut olla muita tulijoita.