Ehkäistäksemme koronaviruksen leviämistä noudatamme 27.11 alkaen seuraavia ohjeistuksia:

1) Sport Gardenilla ja Salibandy Areenalla pidettävillä harjoitusvuoroilla sekä turnauksissa ja yksittäisissä otteluissa.

2) FBC Turun miesten divaripeleissä ja FBC Loiston naisten F-liiga otteluissa Kupittaan palloiluhallissa ja Sport Gardenissa.

SAAPUESSASI HARJOITTELEMAAN TAI PELAAMAAN SPORT GARDENILLE JA SALIBANDY AREENALLE HUOMIOITHAN SEURAAVAT ASIAT

Aukiolo

Sport Garden ja Salibandy Areena ovat avoinna normaalisti varattujen vakiovuoroaikojen puitteissa. Aikuisten harjoitusvuorot jatkuvat toistaiseksi normaalisti halleillamme. Sen sijaan muiden kuin SM- ja 1.divisioonatason aikuisten sarjojen yksittäiset sekä turnausmuotoiset pelit ovat peruttu vuoden 2020 loppuun asti. 

Katsojat

Salibandyliitto on 15.10 ohjeistanut, että kaikkien turnausmuotoisten sarjojen ottelut pelataan ilman yleisöä niillä alueilla jotka kuuluvat koronaepidemian kiihtymis- ja leviämisvaiheen alueisiin kuten Turku ja Varsinais-Suomi. Tiedotamme näillä sivuilla välittömästi kun rajaukseen tulee muutos ja katsojat ovat jälleen tervetulleita seuraamaan turnausmuotoisia pelejä Sport Gardenille ja Salibandy Areenalle.

Harjoitusten osallistumistiedot kuntoon digitaalisesti

Jos joukkueesi tai ryhmäsi harjoitusilmoittautumisten osalta käytössänne on MyClub, Nimenhuuto, CoachTools tai etc tyylinen digitaalinen ilmoittautumisjärjestelmä ei harjoitusten osallistujien tarvitse kirjata itseään paperilomakkeelle paikalla olijaksi. Kaikkien muiden henkilöiden mm. vanhempien, jotka eivät ole kirjautuneet digitaalisesti paikalla olijaksi, tulee jättää yhteystietonsa sisäänkäynneiltä löytyviin listoihin. Kävijätietoja säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen ne hävitetään.

Ottelutapahtumien katsojien tulee täyttää kävijätietolomake

Huomioithan, että Salibandyliitto on 15.10 ohjeistanut, että kaikkien turnausmuotoisten sarjojen ottelut pelataan ilman yleisöä niillä alueilla jotka kuuluvat koronaepidemian kiihtymis- ja leviämisvaiheen alueisiin kuten Turku ja Varsinais-Suomi. Ohjeistus koskee ainoastaan yksittäisten otteluiden sarjoja. Osallistuessasi ottelutapahtumaan, jossa joukkue toimittaa pelaajalistan joko digitaalisesti tulospalvelujärjestelmään tai paperisesti toimitsijoille, ei pelaajien ja toimihenkilöiden tarvitse kirjata itseään paikalla olijaksi listoihin. Kaikkien muiden henkilöiden mm. vanhempien tulee täyttää kävijätietolomake. Kävijätietoja säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen ne hävitetään.

Pukuhuoneet harjoitusten ja yksittäisten otteluiden yhteydessä

Harjoitusten ja yksittäisten otteluiden osalta pukuhuoneet ovat normaalisti käytössä ja kaikille joukkueille sekä käyttäjäryhmille pystytään tarjoamaan oma pukuhuone. Pukuhuoneiden käyttö on suositeltavaa, jotta aulatiloihin ei kerääntyisi liikaa ihmisiä. Tarpeetonta oleilua pukuhuoneissa on kuitenkin hyvä välttää ja vaatteiden vaihto kannattaa pyrkiän järjestämään joutuisaksi.

Pukuhuoneet turnausmuotoisten pelien yhteydessä

Koska turnausmuotoisissa otteluissa pukuhuoneita voi käyttää päivän aikana useampi joukkue toivomme, että peliasut sisäpelikenkiä lukuunottamatta puettaisiin ulkovaatteiden alle jo kotona ja peseytyminen pelien jälkeen suoritettaisiin mahdollisuuksien mukaan kotona. Näin varmistamme parhaiten, että pukuhuoneiden käyttö olisi ainoastaan lyhyt aikaista ja pukuhuoneet eivät ruuhkautuisi.

Vältä turhaa oleilua halleilla

Toivomme, että harjoitusten ja pelien yhteydessä hallilla vietettäisiin vain välttämätön aika: Ei saavuta turhan ajoissaan ja poistutaan välittömästi tapahtuman päätyttyä. Myös turnauspelien välillä on turhaa oleskelua halleilla pyrittävä välttämään.

Huomioi rajoitettu kapasiteetit ja turvavälit

Salibandy Areena yleisömäärä on 1.kentän osalta rajoitettu 90 henkilöön ja 2.kentän osalta 160 henkilöön. Yhteensä hallissa voi siis joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt mukaan lukien olla maksimissaan 250 henkilöä. Sport Gardenilla henkilömäärä on rajoitettu 160:n. Vastuujoukkueiden tulee valvova henkilömäärien toteutumista.

Muistathan pitää ottelussa turvavälit ja pyri välttämään lähikontakteja muihin kuin perheenjäseniin. Salibandy Areenalla ja Sport Gardenilla otteluissa katsojien tulee jakautua kaikkiin katsomoihin, jotta riittävät turvavälit pystytään säilyttämään.

Hygienia, maskit ja Koronavilkku

Turnaus- ja ottelutapahtumissa kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Halleilta löytyy katsojille desinfiointiainetta ja WC:t ovat avoinna normaalisti. Salibandyliiton ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ohjeiden mukaisesti kasvomaskia tulee käyttää ottelutapahtumissa. Jokaisen seuran ja ryhmän on velvoitettava ottelutapahtumiin ja harjoituksiin tulijoilta maskin käyttöä. Ohjeistus koskee kaikkia 15 vuotta täyttäneitä. Maskia ei tarvitse kuitenkaan käyttää pukukopissa, vaihtopenkillä eikä pelikentällä. Suosittelemme lisäksi lataamaan THL:n mobiiliaplikaation, Koronavilkun.

Vain terveenä paikalle hallille

Huomioi ettet koskaan saavu oireisena tai edes pienessä nuhassa salibandyhalleillemme. Lähtökohtana tulee olla, että harjoitus-, peli ja turnaustapahtumissa paikan päällä olevien henkilöiden tulee olla täysin terveitä. Jos olet epävarma tai olet käynyt koronatestissä, etkä ole saanut vielä tulosta, niin pysy kotonasi.

Lisätietoa vastuujoukkueille

Jos joukkueesi on järjestämässä vastuuturnausta  tai ottelutapahtumaan Sport Gardenilla tai Salibandy Areenalla, niin olethan yhteydessä meihin riittävän ajoissa, jotta saat tuoreimmat toimintaohjeet käytännöistä halleilla.v

SAAPUESSASI SEURAAMAAN FBC TURUN DIVARI JA FBC LOISTON F-LIIGAPELEJÄ KUPITTAAN PALLOILUHALLIIN TAI SPORT GARDENILLE MUISTATHAN SEURAAVAT ASIAT

Vain terveenä paikalle peliin

Huomioi ettet koskaan saavu oireisena tai edes pienessä nuhassa ottelutapahtumaan. Lähtökohtana tulee olla, että ottelutapahtumissamme paikan päällä olevien katsojien tulee olla täysin terveitä. Jos olet epävarma tai olet käynyt koronatestissä, etkä ole saanut vielä tulosta, niin pysy kotonasi ja hyödynnä mahdollisuus seurata pelejämme Solidsportin ja Ruutu+ -palveluiden kautta.

Turvavälit

Muistathan pitää ottelussa turvavälit ja pyri välttämään lähikontakteja muihin kuin perheenjäseniin. Kupittaan palloiluhallin otteluissa katsomossa on runsaasti tilaa ja puolet penkkiriveistä on jo lähtökohtaisesti suljettu. Sport Gardenin otteluissa katsojien tulee jakautua kaikkiin katsomoihin, jotta riittävät turvavälit pystytään säilyttämään. Sport Gardenin

Hygienia, maskit ja Koronavilkku

Ottelutapahtumissa kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Halleilta löytyy katsojille desinfiointiainetta ja WC:t ovat avoinna normaalisti. Salibandyliiton ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ohjeistuksen mukaisesti tulee ottelutapahtumissamme käyttää kasvomaskia. Suosittelemme lisäksi lataamaan THL:n mobiiliaplikaation, Koronavilkun.

Irtolipun ostajilta yhteystiedot

Mikäli ostat pääsylipun Kupittaan palloiluhallin tai Sport Gardenin lipunmyynnistä tulee sinun täyttää nopeasti täytettävissä oleva yhteystietolomake lipunmyynnissä. Suosittelemme pääsylippujen ostamista ennakkoon nettisivuiltamme löytyvän verkkokaupan kautta, jolloin yhteystietolomaketta ei tarvitse erikseen täyttää lipunmyynnissä. Kausikorttialaisten tulee jättää yhteystietonsa käyttäessään kausikorttia ensimmäistä kertaa. Kävijätietoja säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen ne hävitetään.

FBC Turun jäsenten tulee käyttää MyClubin kautta saatavaa qr-koodin sisältävää jäsenkorttia. Jäsenen huoltaja ei voi käyttää lapsensa jäsenkorttia. FBC Turun jäsenten huoltajilta sisäänpääsymaksu on -50% normaalin lipun hinnasta.