Keltapaitojen kesäkuulumisia ja joukkue julki

Share |
02.07.2017

FBC Turun miesten divarijoukkue on päättyneen kauden jälkeen pitänyt hiljaiseloa tekemisistään ja paljon on tullut kyselyjä että missä mennään keltapaitojen joukkueen rakennuksen suhteen. Nyt saadaan kaivattuja vastauksia näihin kysymyksiin joukkueen managerin Antti Väärin ja päävalmentaja Teemu Vainion toimesta.

- Halusimme tällä kertaa rakentaa joukkueen rauhassa valmiiksi ja julkaista sen sitten kokonaisuudessaan. Aika hyvin oli etukäteen tiedossa, että viime kauden runko pysyy hyvin kasassa ja tämä tuo tärkeää jatkuvuutta. Meille on myös tärkeää, että pystymme tarjoamaan junioreillemme aidon mahdollisuuden murtautua pelaavaan kokoonpanoon. Hienoa toki oli myös havaita kiinnostus ulkopuolelta keltaista pelipaitaa kohtaan ja kaikki nyt julkaistavat uudet pelaajat tulivat mukaan koko Toukokuun kestäneen try out-jakson kautta, avasi manageri Antti Vääri rakennusprosessia.

Uusina niminä tulevan kauden kokoonpanoon omien junioreiden lisäksi liittyvät nyt Juhana Jäppilä SBS Maskusta sekä TPS:n A-nuorten mestarjoukkueesta saapuvat Oskari Laaksonen, Jarno Pensikkala ja Kalle Tuominen. Viime kauden sopimuspelaajista ovat kesän aikana vahvuudesta poistuneet: Hannes Kari, Jakub Marek, Samuel Salonen ja Mika Susi. Valmennusosastolla koettiin myös hieman muutosta, kun valmentaja Esko Mäkelä siirtyy A-junioreiden päävalmentajaksi ja jo loppukaudella mukana ollut Juho Salonen täyttää hänen paikkansa. Maalivahtivalmennukseen ollaan nyt myös saatu oma osaajansa, kun kokenut Hannu Fälden tuo oman panoksensa mukaan valmennusryhmään.

- Jokainen uusi pelaaja on osoittanut kykynsä auttaa joukkuetta treeneissä ja näiden kautta saadaan joukkueeseen lisää kilpailua sekä vähän jopa kaivattua erilaisuutta. Varsinkin Jäppilän odotan tuovan lisää fyysisyyttä hyökkäyspäähän, kommentoi päävalmentaja Teemu Vainio uusia pelaajahankintoja.

Toissakausi meni nousukarsintoineen pitkäksi ja tämä heijastui sitten edellisen kesäharjoittelun aloittamiseen. Menneellä kaudella bensa loppui hieman kesken ja loppukausi oli selvästi avauspuolikasta vaisumpi. Kausi on analysoitu perinpohjin ja harjoitusrutiineja muutettu joka on näkynyt positiivisesti myös tekemisessä.

- Olemme menneet kesäharjoittelussa nyt enemmän lajin kautta jossa toki on ollut ohessa myös paljon muuta. Tämä on osoittautunut erittäin toimivaksi malliksi ja erittäin tyytyväisenä pystyi päästämään pojat ansaitulle pikku lomalle Juhannuksesta. Heinäkuun lopussa joukkue palaa omatoimijaksolta ja nyt päästään rakentamaan viisikkopelaamista luottavaisin mielin, kun pohjatyöt on hyvin tehtynä jatkoi päävalmentaja Vainio.

Divarikausi alkaa Syyskuun puolenvälin jälkeen ja otteluohjelma julkaistaa Elokuun alussa. Ennen sarjakauden alkua joukkue leireilee Elokuussa Taivassalossa ja käy pelaamassa kaksi harjoituspeliä Syyskuun alussa Tukholmassa. Harjoituspelien aikatauluista tiedotamme lähipäivinä lisää kun ne saadaan kaikki lyötyä lukkoon.

FBC TURKU miesten edustusjoukkue kaudelle 2017-2018

6 LEPISTÖ Petteri
7 ROUE Emil A-jun
9 LAAKSONEN Oskari (TPS A-jun)
10 JÄRVINEN Markus
12 RAIKO Akseli A-jun
15 NYSTRÖM Oskar B-jun
16 NURMINEN Joonas
17 SAVILAMPI Jani A-jun
18 HOPEANAULA Antti
19 KESKITALO Antti
21 HÄMÄLÄINEN Miika
22 RÄIKKÖNEN Juhana A-jun
23 KOKKO Antti
24 HOIKKALA Jussi
31 SAVONEN Jouni, mv
32 SILLANTAKA Aleksi, mv
44 TUOHI Eetu
47 TAMMI Jussi
61 KUIKKA Aku
65 MATTILA Markus
68 NIINIKOSKI Vili A-jun
71 HAVIA Aleksi
74 MANNINEN Matti
76 LAHTI Aleksi
82 TUOMINEN Kalle (TPS A-jun)
86 DEL CASTILLO Christian, mv
88 URPONEN Santeri
89 JÄPPILÄ Juhana (SBS Masku)
91 PENSIKKALA Jarno A-jun (TPS A-jun)
97 ERVAST Joakim

Toimihenkilöt:
VAINIO Teemu Päävalmentaja
SALONEN Juho Valmentaja
SALONEN Teemu Fysiikkavalmentaja
SUUTALA Joonas Videovalmentaja
FÄLDEN Hannu Maalivahtivalmentaja
KAJALA Ari Joukkueenjohtaja
VÄÄRI Antti Manageri
HOIKKALA Vesa Huoltaja
HAVERI Vesa-Matti Huoltaja

Kesa_1100.jpg

23.09.2018Voittotili auki lauantaina Kirkkonummella
21.09.2018Keltapaidat sarjanousijan vieraaksi Kirkkonummelle
19.09.2018Kotiotteluiden suorat nettilähetykset jatkuvat
15.09.2018SARJA KÄYNTIIN RANKKARITAPPIOLLA LAPPEENRANNASSA
14.09.2018Perttu palaa rikospaikalle - kausi käyntiin Lappeenrannassa
31.08.2018Hyökkääjä Saku Hirmasto keltapaitoihin
27.08.20182004-syntyneet pojat mukaan C2-nuorten SM-sarjaan
12.08.2018Katusählyturnaus onnistuneesti päätökseen
10.08.2018Katusählyn 11.8. otteluohjelma
24.07.2018Beeceen treenipelit nyt selvillä

Siirry arkistoon »