Beeceen vieraspelit jatkuvat Porissa

Share |
29.09.2017

FBC Turun miesten edustusjoukkueen kaksi avauspeliä Itä-Suomen kiertueella eivät tuoneet toivottua tulosta. Avauspisteiden metsästys ei kuitenkaan helpommaksi muutu, kun bussi vie seuraavaksi Porin Urheilutalolle.

Edelliskauden valitettavan heikko vieraspelien trendi jatkui siis kauden avausotteluissa. Josba vei pisteet niukasti maalein 4-3 ja myös NST vei pidemmän korren selkein lukemin 11-3. Lappeenrannassa joukkueen pelaaminen ei ollut parhaalla mahdollisella tasolla, mutta toisaalta Joensuussa keltapaidat saivat palloa paikoitellen mallikkaastikin liikkeelle. Santeri Urponen (1+1) on toipunut loukkaantumisen jälkeen täyteen kuntoon ja Juhana Jäppilä (1+0) viimeisteli Joensuussa ensimmäisen maalinsa joukkueen riveissä.


Jarppa2.jpg
***


Lauantain vastustaja Karhut on yksi sarjan selkeistä suosikeista. Viime kaudella Divarin finaaleissa pelannut joukkue on pelannut nousujohteisesti jo useamman vuoden nykyisellä pelaajarungollaan. Joukkueen riveistä ei löydy enää Juha Tikkaa tai Saku Lahtista, mutta viime kaudella sarjan pistepörssin voittanut Benjamin Lepola ja kumppanit takaavat joukkueen hyökkäyksen vaarallisuuden. Maalista löytyy edelleen kokenut Rasmus Österman ja puolustus on säilynyt lähes ennallaan Aapo Tammisen ja Kalle Santasen liidatessa omassa päässä. Karhujen päävalmentaja Jani Kannosto kärsii neljän ottelun toimitsijakieltoaan edellisen ottelun lehdistötilaisuuden tapahtumien johdosta.

***

Joukkueiden välillä on ollut viime vuosina useita tasaväkisiä vääntöjä ja viime kausi ei tehnyt tästä poikkeusta. Beecee vei kauden avausottelun Gardenilla, mutta myös porilaiset onnistuivat nappaamaan täyden pistepotin kotikentällään. Karhujen kauden avaus on ollut aavistuksen onnistuneempi, mutta toisaalta vierailla on kova tahto ottaa kauden avauspisteet plakkariin ja parantaa samalla joukkueen alavireistä vierasrekordia. Ennen kaikkea joukkueen hyökkäyspään pelin ja pallonhallinnan tulee olla avauspelejä pykälän paremmalla tasolla, jotta voittosarake saadaan Porin lauantai-illassa uuteen uskoon.

Päävalmentaja Teemu Vainio tietää mitä peliltä voi odottaa.

- Lähdetään haastamaan sarjan parasta jengiä ja koitetaan päädystä karvaamalla saada Karhuilta peli-ilo pois. Toivotaan ettei ole lehdistötilaisuutta, niin pysytään iltapäivälehtien sivuilta pois.

Karhut – FBC Turku Porin Urheilutalo la 30.9. klo 17.00

Tästä tulosseurantaan.

24.02.2018Tiukka tuplaviikonloppu määrittää loppukauden suunnan
14.02.2018Isojen pisteiden taisto Gardenilla
09.02.2018Hyvän vireen siivittämänä Nurmoa kohti
07.02.2018Tärkeitä pisteitä jaossa Sipoossa
05.02.2018D1 poikien joukkueesta viisi poikaa Maajoukkuetie FBA-leireillä
25.01.2018Hyvävireinen Beecee kohti haastavaa tuplaviikonloppua
14.01.2018Tuttu & turvallinen Garden ja Porin Karhut
13.01.2018 14:00FBC Turku ry ja TUTO Hockey Oy perustavat FBC Turku Oy:n
12.01.2018Beecee - NST sähköistää Kupittaan palloiluhallin
10.01.2018Sami Tuominen palaa Beeceehen

Siirry arkistoon »