Beeceen vieraspelit jatkuvat Porissa

Share |
29.09.2017

FBC Turun miesten edustusjoukkueen kaksi avauspeliä Itä-Suomen kiertueella eivät tuoneet toivottua tulosta. Avauspisteiden metsästys ei kuitenkaan helpommaksi muutu, kun bussi vie seuraavaksi Porin Urheilutalolle.

Edelliskauden valitettavan heikko vieraspelien trendi jatkui siis kauden avausotteluissa. Josba vei pisteet niukasti maalein 4-3 ja myös NST vei pidemmän korren selkein lukemin 11-3. Lappeenrannassa joukkueen pelaaminen ei ollut parhaalla mahdollisella tasolla, mutta toisaalta Joensuussa keltapaidat saivat palloa paikoitellen mallikkaastikin liikkeelle. Santeri Urponen (1+1) on toipunut loukkaantumisen jälkeen täyteen kuntoon ja Juhana Jäppilä (1+0) viimeisteli Joensuussa ensimmäisen maalinsa joukkueen riveissä.


Jarppa2.jpg
***


Lauantain vastustaja Karhut on yksi sarjan selkeistä suosikeista. Viime kaudella Divarin finaaleissa pelannut joukkue on pelannut nousujohteisesti jo useamman vuoden nykyisellä pelaajarungollaan. Joukkueen riveistä ei löydy enää Juha Tikkaa tai Saku Lahtista, mutta viime kaudella sarjan pistepörssin voittanut Benjamin Lepola ja kumppanit takaavat joukkueen hyökkäyksen vaarallisuuden. Maalista löytyy edelleen kokenut Rasmus Österman ja puolustus on säilynyt lähes ennallaan Aapo Tammisen ja Kalle Santasen liidatessa omassa päässä. Karhujen päävalmentaja Jani Kannosto kärsii neljän ottelun toimitsijakieltoaan edellisen ottelun lehdistötilaisuuden tapahtumien johdosta.

***

Joukkueiden välillä on ollut viime vuosina useita tasaväkisiä vääntöjä ja viime kausi ei tehnyt tästä poikkeusta. Beecee vei kauden avausottelun Gardenilla, mutta myös porilaiset onnistuivat nappaamaan täyden pistepotin kotikentällään. Karhujen kauden avaus on ollut aavistuksen onnistuneempi, mutta toisaalta vierailla on kova tahto ottaa kauden avauspisteet plakkariin ja parantaa samalla joukkueen alavireistä vierasrekordia. Ennen kaikkea joukkueen hyökkäyspään pelin ja pallonhallinnan tulee olla avauspelejä pykälän paremmalla tasolla, jotta voittosarake saadaan Porin lauantai-illassa uuteen uskoon.

Päävalmentaja Teemu Vainio tietää mitä peliltä voi odottaa.

- Lähdetään haastamaan sarjan parasta jengiä ja koitetaan päädystä karvaamalla saada Karhuilta peli-ilo pois. Toivotaan ettei ole lehdistötilaisuutta, niin pysytään iltapäivälehtien sivuilta pois.

Karhut – FBC Turku Porin Urheilutalo la 30.9. klo 17.00

Tästä tulosseurantaan.

23.09.2018Voittotili auki lauantaina Kirkkonummella
21.09.2018Keltapaidat sarjanousijan vieraaksi Kirkkonummelle
19.09.2018Kotiotteluiden suorat nettilähetykset jatkuvat
15.09.2018SARJA KÄYNTIIN RANKKARITAPPIOLLA LAPPEENRANNASSA
14.09.2018Perttu palaa rikospaikalle - kausi käyntiin Lappeenrannassa
31.08.2018Hyökkääjä Saku Hirmasto keltapaitoihin
27.08.20182004-syntyneet pojat mukaan C2-nuorten SM-sarjaan
12.08.2018Katusählyturnaus onnistuneesti päätökseen
10.08.2018Katusählyn 11.8. otteluohjelma
24.07.2018Beeceen treenipelit nyt selvillä

Siirry arkistoon »