Edessä haasteellinen tuplaviikonloppu

Share |
20.10.2017

Miesten edustusjoukkueen Divariottelut jatkuvat tuplaviikonlopun merkeissä. Lauantaina Limingan Niittomiehet saapuvat Gardenille ja sunnuntaina on puolestaan keltapaitojen vuoro lähteä vierasreissulle, kohteena on tällä kertaa Vaasa.

Kauan odotettu kotiavaus toi mukanaan kauan odotetun avausvoiton ja Beecee kipusi tasaisessa Divarissa sijalle 11. Neljän ottelun jälkeen ei sarjasijoituksille kannata kuitenkaan liikaa painoarvoa antaa, sillä esimerkiksi kolmannelle sijalle on vain 3 pistettä matkaa. Varsinaisesti maalihanoja 4-2 kotivoitto Tiikereistä ei vielä avannut, mutta ehjä esitys, vahva erikoistilannepelaaminen ja sitä myöten ansaittu voitto antavat hyvän pohjan tulevan viikonlopun haasteisiin. Pelaajistosta on nostettava esiin tehot 2+0 iskenyt Aleksi Lahti, tärkeän alivoimamaalin iskenyt kapteeni Jussi Hoikkala, sekä vahvoja otteitaan tolppien välissä jatkanut Christian Del Castillo.


aloitus.jpg

*

Beeceen tapaan myös LNM:n kausi on käynnistynyt hiukan verkkaisesti. Pohjoisen pojilla on takana kolme ottelua, joista tuloksena on kolme niukkaa häviötä ja yksi sarjapiste. On mielenkiintoista nähdä kumman hyökkäyspeli on paremmin uomissaan lauantaina, sillä Niittomiehet ovat onnistuneet maalinteossa kolmesta häviöstään huolimatta jo 20 kertaa, kun taas Beecee on iskenyt yhden pelin enemmän pelattuaankin vasta 14 maalia.

Vaarallisia vastaiskuja viljelevästä joukkueesta kannattaa ottaa seurantaan vahvaa alkukautta pelaava Jouni Määttä (4+3), taitava Tuukka Kivioja (1+1), sekä joukkueen johtohahmo Olli Tornberg (0+3). Edelliskaudella keskinäisten otteluiden herruus jäi jakamatta, kun molemmat joukkueet voittivat varsin selkeästi kotiottelunsa. Molemmissa joukkueissa on varsin vähän vaihtuvuutta verrattuna viime kauteen, joten otteluun lähdetään tasaisista lähtökohdista. Vauhtia tuskin tulee puuttumaan, kun keltapaidat puolustavat Gardenin herruutta ja Niittomiehet tavoittelevat avausvoittoaan.

***

Sunnuntain vastus SB Vaasa vahvistui kesän aikana melkoisesti ja onkin yksi sarjan ennakkosuosikeista. Jo ennestään tulivoimainen nippu sai riveihinsä paluumuuttajia Kari-Matti Viinamäen (14+0), Tero Saariston (10+4), sekä Joona Kukon (2+7) muodossa ja kyseinen kolmikko johtaakin tällä hetkellä joukkueen pistepörssiä, eikä koko sarjan pistepörssin kolmoisjohtokaan kaukana ole.

Joukkue on takonut 5 ottelussa leveän hyökkäyksensä voimin peräti 41 maalia ja voittoja löytyy plakkarista kolme kappaletta sarjasijoituksen ollessa kolmas. Tappion joukkue on kokenut edellisessä ottelussaan Karhuille sekä aiemmin syksyllä Loviisan Torille. Maalissa Mikael Aromaa on kantanut päävastuun 77,27 %:n torjuntavarmuudella.

Myös SB Vaasaa vastaan Beecee pelasi tasapäin viime kaudella, kun kotipelissä päädyttiin pistejakoon ja vieraissa vaasalaiset nappasivat tiukkojen vaiheiden jälkeen voiton. Tulivoimaisia oranssipaitoja vastaan pelikurin tulee olla kunnossa ja oman pään tiivis koko ottelun ajan. Vaasa on vastustajana kuitenkin ollut Beeceelle sopiva ja oman ehjän pelin kautta pisteet myös Botniahallista on haettavissa.

FBC Turku – LNM La 21.10. klo 16 Sport Garden, Turku
Videoennakko: https://www.youtube.com/watch?v=6eTzqvDHVIs&t

Ottelusta ei valitettavasti ole nyt teknisistä haasteista johtuen tarjolla livelähetystä, otteluseurannan löydät täältä: http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/fbc-turku-lnm/3778/2532

SB Vaasa – FBC Turku Su 22.10. klo 16 Botniahalli, Mustasaari/Vaasa
Otteluseuranta: http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sb-vaasa-fbc-turku/3783/2532
12.10.2018TUPLAPANOSTEN PERJANTAI-ILTA KUPITTAALLA
06.10.2018Sähköiset ottelulehtiset käyttöön kotiotteluissa
05.10.2018Kasvojen pesu kotiyleisön edessä?
30.09.2018Tehokas Tor ei jättänyt Beeceelle seliteltävää
30.09.2018Keltapaidat etsivät tehojaan Loviisasta
27.09.2018SalBa terävämpi 575 katsojan edessä
25.09.2018Koiralauma vieraaksi kotiavaukseen
23.09.2018Voittotili auki lauantaina Kirkkonummella
21.09.2018Keltapaidat sarjanousijan vieraaksi Kirkkonummelle
19.09.2018Kotiotteluiden suorat nettilähetykset jatkuvat

Siirry arkistoon »