Torin vierailu aloittaa Beeceen kotiputken

Share |
01.12.2017

Edellisessä ottelussa helpottavan voiton napannut Beecee pelaa kolme seuraavaa otteluaan kotona Gardenin kirkkaissa valoissa. Ensimmäinen vieraaksi saapuva joukkue on vahvan alkukauden pelannut Loviisan Tor.

Beeceen divaritaival jatkuu kahden viikon tauon jälkeen sunnuntaina. Edellinen ottelu päättyi voitokkaissa merkeissä, kun tappioputki saatiin poikki EräViikingit Akatemian kustannuksella lukein 5-6. Aktiivisesti pelanneet keltapaidat onnistuivat laajalla rintamalla ja pelitapaan tehdyt muutokset lupaavat ainakin näin yhden ottelun otannalla hyvää jatkon kannalta. Erityisen ilahduttavaa oli myös Aku Kuikan, Santeri Urposen ja Joakim Ervastin tärkeät hyökkäyspään onnistumiset sekä Jouni Savosen vahvat otteet tolppien välissä.Tuuletus.jpg


Loviisan Tor on aloittanut kautensa vahvasti ja on kaksi peliä vähemmän pelanneena ainoastaan kolme pistettä sarjakärki NST:tä perässä. Toisaalta siinä missä Beeceen edellinen ottelu oli onnistunut, on Tor puolestaan hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, vaikkakin molemmat näistä juurikin sarjakärki NST:lle.

Loviisalaisten tämänkin kauden joukkue on äärimmäisen kokenut ja tulivoimainen. Tilastoja katsomattakin voi sanoa, että vierasjoukkueen kymmenen parasta pistemiestä ovat pelanneet moninkertaisen määrän liiga- ja divariotteluita keltapaitojen koko joukkueeseen verrattaessa. Erityisesti Jere Jokinen, Andreas Hietala, Peik Salminen, Jonas Hällfors ja Joni Niiranen edustavat joukkueen kokeneempaa kaartia. Tolppien välissä Niko Nordström on ollut tälläkin kaudella vahvassa vireessä torjuntaprosentilla 83,25.

Mayhem.jpgLoviisalaisten joukkue on Beeceen tapaan varsin muuttumaton viime kauteen verrattaessa. Tällöin keskinäiset menivät 2-0 Loviisaan, kun joukkue oli molempien kohtaamisten loppuhetkillä terävämpi. Beeceen otteiden on jatkuttava siis mallikkaina, jotta pisteet eivät lähde tulivoimaisen vierasjoukkueen matkaan varsinkin nyt, kun on kolmen kotiottelun myötä oiva sauma kuroa kiinni 4 pisteen eroa pudotuspeliviivalle. Kahden viikon harjoitusjakso on paketissa, taas mennään.

Ottelusta lähetetään tuttuun tapaan livestream, jonka löydät osoitteesta www.fbcturku.net.


mainos.jpg


12.08.2018Katusählyturnaus onnistuneesti päätökseen
10.08.2018Katusählyn 11.8. otteluohjelma
24.07.2018Beeceen treenipelit nyt selvillä
10.07.2018FBC Turun joukkue on nyt kasassa - Antti Hänninen mukaan valmennukseen
21.06.2018FBC Turku ja SBS Masku koulutusyhteistyöhön
13.06.2018Katusählyturnaus La 11.8. Turussa
10.06.2018FBC Turun divari-miehistö täydentyy neljällä pelaajalla
02.06.2018FBC Turku vahvistaa sentteriosastoaan Miikka Sokalla
09.05.2018FBC Turku ry. kevätkokous 21.5
02.05.2018Nuori hyökkääjä Joona Heiskanen siirtyy FBC Turkuun

Siirry arkistoon »