Edessä tärkeä kotiottelu jälleen

Share |
07.12.2017

Edellisessä kotiottelussa Torin jyrän alle jäänyt Beecee saa uuden yrityksen kotiyleisön edessä lauantaina, kun Blue Fox saapuu Turun vierailulle parhaaseen pikkujouluaikaan. Panokset ovat jälleen tapissa joukkueiden ollessa peräkkäin sarjataulukon pohjilla.
Keltaisen sukellusveneen kausi koki toivottavasti pohjakosketuksensa edellisenä sunnuntaina, kun Loviisan Tor kylvetti isännät Gardenilla tylysti lukemin 2-11. Ottelu oli heti alusta lähtien vieraiden komennossa eikä kotijoukkueen rivejä saatu oikeastaan missään vaiheessa täysin kuntoon. Kokenut Tor naputti rumat lukemat isäntien avattua peliään katastrofaalisen alun jälkeen, kunnes viimeisessä erässä puntteja saatiin edes hiukan tasattua. Ottelu on kuitenkin käsitelty perin pohjin joukkueen keskuudessa ja lauantaina Gardenilla nähdään varmasti aiemmassa ottelussa EräViikingit Akatemian kukistanut tiiviisti puolustava & vauhdikasta hyökkäyspeliä pelaava Beecee. On siis kasvojen pesun paikka.

***

Jos keltapaitojen kausi on ollut haasteellinen, samaa voi sanoa myös Uusikaarlepyyn ylpeydestä. Joukkue löytyykin vain 2 pistettä Beeceen edeltä 2 ottelua enemmän pelanneena. Jo toista kesää putkeen pelaajamarkkinoilla isoja menetyksiä kokeneen joukkueen peli on osoittanut kuitenkin positiivisia merkkejä viime aikoina, kun kahdessa edellisessä ottelussa on kaatunut Karhut sekä ÅIF.


Aleksi.jpgPuolustajalegenda Jori Isomäen luotsaama joukkue vannoo tiiviin puolustuspelin nimeen ja käynnistää teräviä vastahyökkäyksiä aina, kun niiden paikka tulee. Joukkueesta löytyy edelleen kokemusta mm. Jukka Keskisipilän ja Pekka Kontturin muodossa, mutta myös tuoreita kasvoja kuten yli piste per peli tällä kaudella tehoja iskenyt Niklas Paul.

***

Viime kauden kohtaamiset joukkueiden välillä menivät tasan 1-1, kun molemmat joukkueet veivät vierasottelut nimiinsä suhteellisen selvin numeroin. Vähämaalisia otteluita keskimäärin pelanneet joukkueet iskivät viime kauden kahdessa keskinäisessä matsissa yhteensä 35 maalia, joten lauantaina nähdään jatkuvatko maalitalkoot myös tällä kaudella valmennusten kauhuksi. Parantamista Beeceellä luonnollisesti edellisestä pelistä on vähän joka osa-alueella, mutta erityisesti tiivis puolustuspeli, huolelliset pallolliset ratkaisut ja sitä myöten pallonhallinta ovat varmasti päävalmentaja Vainion fläpin teemoina, kun tiiviin puolustuksen nimiin vannova Isomäki joukkueineen saapuu kylään.


aloitus.jpg


BeeceeTV:n suora lähetys palvelee tutusti osoitteessa www.fbcturku.net


Pelimainos-videoennakkoon.jpg

10.07.2018FBC Turun joukkue on nyt kasassa - Antti Hänninen mukaan valmennukseen
21.06.2018FBC Turku ja SBS Masku koulutusyhteistyöhön
13.06.2018Katusählyturnaus La 11.8. Turussa
10.06.2018FBC Turun divari-miehistö täydentyy neljällä pelaajalla
02.06.2018FBC Turku vahvistaa sentteriosastoaan Miikka Sokalla
09.05.2018FBC Turku ry. kevätkokous 21.5
02.05.2018Nuori hyökkääjä Joona Heiskanen siirtyy FBC Turkuun
30.04.2018Puolustaja Mikko Stenfors tekee paluun keltapaitoihin
26.04.2018Santtu Ylänen siirtyy Beeceen maalinsuulle
25.04.2018Jani Hyytiäinen palaa FBC Turkuun

Siirry arkistoon »