Edessä tärkeä kotiottelu jälleen

Share |
07.12.2017

Edellisessä kotiottelussa Torin jyrän alle jäänyt Beecee saa uuden yrityksen kotiyleisön edessä lauantaina, kun Blue Fox saapuu Turun vierailulle parhaaseen pikkujouluaikaan. Panokset ovat jälleen tapissa joukkueiden ollessa peräkkäin sarjataulukon pohjilla.
Keltaisen sukellusveneen kausi koki toivottavasti pohjakosketuksensa edellisenä sunnuntaina, kun Loviisan Tor kylvetti isännät Gardenilla tylysti lukemin 2-11. Ottelu oli heti alusta lähtien vieraiden komennossa eikä kotijoukkueen rivejä saatu oikeastaan missään vaiheessa täysin kuntoon. Kokenut Tor naputti rumat lukemat isäntien avattua peliään katastrofaalisen alun jälkeen, kunnes viimeisessä erässä puntteja saatiin edes hiukan tasattua. Ottelu on kuitenkin käsitelty perin pohjin joukkueen keskuudessa ja lauantaina Gardenilla nähdään varmasti aiemmassa ottelussa EräViikingit Akatemian kukistanut tiiviisti puolustava & vauhdikasta hyökkäyspeliä pelaava Beecee. On siis kasvojen pesun paikka.

***

Jos keltapaitojen kausi on ollut haasteellinen, samaa voi sanoa myös Uusikaarlepyyn ylpeydestä. Joukkue löytyykin vain 2 pistettä Beeceen edeltä 2 ottelua enemmän pelanneena. Jo toista kesää putkeen pelaajamarkkinoilla isoja menetyksiä kokeneen joukkueen peli on osoittanut kuitenkin positiivisia merkkejä viime aikoina, kun kahdessa edellisessä ottelussa on kaatunut Karhut sekä ÅIF.


Aleksi.jpgPuolustajalegenda Jori Isomäen luotsaama joukkue vannoo tiiviin puolustuspelin nimeen ja käynnistää teräviä vastahyökkäyksiä aina, kun niiden paikka tulee. Joukkueesta löytyy edelleen kokemusta mm. Jukka Keskisipilän ja Pekka Kontturin muodossa, mutta myös tuoreita kasvoja kuten yli piste per peli tällä kaudella tehoja iskenyt Niklas Paul.

***

Viime kauden kohtaamiset joukkueiden välillä menivät tasan 1-1, kun molemmat joukkueet veivät vierasottelut nimiinsä suhteellisen selvin numeroin. Vähämaalisia otteluita keskimäärin pelanneet joukkueet iskivät viime kauden kahdessa keskinäisessä matsissa yhteensä 35 maalia, joten lauantaina nähdään jatkuvatko maalitalkoot myös tällä kaudella valmennusten kauhuksi. Parantamista Beeceellä luonnollisesti edellisestä pelistä on vähän joka osa-alueella, mutta erityisesti tiivis puolustuspeli, huolelliset pallolliset ratkaisut ja sitä myöten pallonhallinta ovat varmasti päävalmentaja Vainion fläpin teemoina, kun tiiviin puolustuksen nimiin vannova Isomäki joukkueineen saapuu kylään.


aloitus.jpg


BeeceeTV:n suora lähetys palvelee tutusti osoitteessa www.fbcturku.net


Pelimainos-videoennakkoon.jpg

12.10.2018TUPLAPANOSTEN PERJANTAI-ILTA KUPITTAALLA
06.10.2018Sähköiset ottelulehtiset käyttöön kotiotteluissa
05.10.2018Kasvojen pesu kotiyleisön edessä?
30.09.2018Tehokas Tor ei jättänyt Beeceelle seliteltävää
30.09.2018Keltapaidat etsivät tehojaan Loviisasta
27.09.2018SalBa terävämpi 575 katsojan edessä
25.09.2018Koiralauma vieraaksi kotiavaukseen
23.09.2018Voittotili auki lauantaina Kirkkonummella
21.09.2018Keltapaidat sarjanousijan vieraaksi Kirkkonummelle
19.09.2018Kotiotteluiden suorat nettilähetykset jatkuvat

Siirry arkistoon »