BC A Voitokkaana Mynämäellä

Share |
19.12.2017

BC A Lohko Voittajina Joulun Viettoon!

Kyllä luit aivan oikein molemmat ottelut viime viikonloppuna voittanut BC A siirtyy odottamaan joulua ja vuotta 2018 alkulohkon voittajina. Mynämäellä pelatuissa otteluissa vastaan tulivat kotonaan pelaava SBS Wirmo ja HFT.

BC A - SBS Wirmo 9-4

Päivän turnauksen ensimmäinen ottelu. Vastassa kotiedun omaava ja meidät Naantalissa kaatanut Wirmo. Ottelun ensimmäinen ja toinen erä oli erittäin tarkkaa pelaamista, huomasi hyvin että molemmat joukkueet tarvitsivat pelistä pisteitä varmistaakseen paikan ylemmässä jatkosarjassa keväällä. Kaksi erää pelattu ja erätauolle mentiin 2-2 tilanteessa. Heti kolmannen erän alkuun Alex Schüpbach ottelun toisella maalilla siirtää meidät johtoon, mutta vielä Wirmo kiri hetkeä myöhemmin tasoihin. Kun kolmatta erää oltiin pelattu noin puolet alkoi BC iskemään maalipaikoistaan pallon verkkoon, kääntäen lopulta ottelun nimiinsä vain viidessä minuutissa kun Hietanen, Kuusisto, Roue, Savilampi ja vielä kerran Kuusisto pistivät reikäpalloa pussiin ja taululle 8-3 johdon. Vaikka kaveri tekikin vielä yhden. Iski ottelun viimeisen maalin Severi Pakola omasta päästä lähtenyt laukaus takasi meille 9-4 voiton. Tuosta viimeisestä osumasta täytyy vielä mainita Anes Slipic:n loistava maski pelaaminen.

BC A - HFT 8-4

Päivän toiseen otteluun ja vastaan asettui HFT. Meillä panoksena lohkovoitto ja kaverilla mahdollisuus päästä vielä ylempään jatkosarjaan, vaikka kuinka tiedettiin kaverin maalintekijät ja kovimmat pistemiehet pääsi silti HFT yllättämään meidät ensimmäisessä erässä ja tauolle mentiin 2-1 HFT:n johdossa. Tasaisissa merkeissä jatkettiin myös toisessa erässä mutta kuudennella peli minuutilla tuli ottelun käännekohta kun vastustaja otti jäähyn ja 35sekunnissa Wertti Fisk iski Tatu Niekan syötöstä meidät johtoon, tästä tasan minuutti myöhemmin Pakola saa paikan eikä erehdy! Erätauolle 5-3 tilanteessa, eikä vauhti hiipunut kolmannessakaan erässä Slipic, Niekka ja Wili Fisk iskivät vielä maalin mieheen ja ottelun loppulukemat taululle.

Valmennuksen valitsema Player Of The Tournament titteli meni tällä kertaa Alex Schüpbach:lle. B-junnuista mukaan tullut kaveri iski puolustajan tontilta 3+1 ja pelasi muutenkin vakuuttavan turnauksen.

Tästä on hyvä siirtyä joulua odottelemaan ja ylemmän jatkorajan alkua!

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/a-poikien-1-divisioona-lr-pa1d-05-/2676

Yllä vielä linkki josta pääsee katsomaan kaiken alkulohkoon liittyen.

A-Pojat toivottaa kaikille Hyvää Joulu ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Tulkaa ensi vuonnakin seuraamaan joukkueen otteita!

Dansu

10.07.2018FBC Turun joukkue on nyt kasassa - Antti Hänninen mukaan valmennukseen
21.06.2018FBC Turku ja SBS Masku koulutusyhteistyöhön
13.06.2018Katusählyturnaus La 11.8. Turussa
10.06.2018FBC Turun divari-miehistö täydentyy neljällä pelaajalla
02.06.2018FBC Turku vahvistaa sentteriosastoaan Miikka Sokalla
09.05.2018FBC Turku ry. kevätkokous 21.5
02.05.2018Nuori hyökkääjä Joona Heiskanen siirtyy FBC Turkuun
30.04.2018Puolustaja Mikko Stenfors tekee paluun keltapaitoihin
26.04.2018Santtu Ylänen siirtyy Beeceen maalinsuulle
25.04.2018Jani Hyytiäinen palaa FBC Turkuun

Siirry arkistoon »