Beecee - NST sähköistää Kupittaan palloiluhallin

Share |
12.01.2018

Beeceen kolmen kotipelin putken keskimmäinen taisto käydään poikkeuksellisesti tuliterän Kupittaan palloiluhallin kirkkaissa valoissa. Puitteiden lisäksi myös tapahtumasta on lupa odottaa hienoa, kun ennakkolippujen menekki on ollut vauhdikasta. Vieraaksi saapuu vahvassa vireessä oleva NST.

Keltasinisten vuosi starttasi sunnuntaina Josbaa vastaan varsin positiivisissa merkeissä ja kentällä nähtiin paikoitellen jopa kauden parasta Beeceetä. Joensuulaiset nappasivat vahvan lopun myötä kaksi pistettä ja jatkoaikavoiton, mutta joukkueen yleisilmeeseen ja yhteen pisteeseenkin voi olla tyytyväinen ja varsinkin nopeita suoria hyökkäyksiä nähtiin jo viime kauden malliin. Ykköskenttä Aleksi Havia - Santeri Urponen - Aku Kuikka puolustajinaan Eetu Tuohi - Jussi Hoikkala oli vahvassa vireessä ja erityismaininta täytyy antaa myös vahvasti rymistelleelle Antti Hopeanaulalle, joka iski kauden avausmaalinsa.

Tilanne sarjataulukossa on edelleen äärimmäisen tiukka, joten kaikki pisteet ovat tässä vaiheessa kullanarvoisia. Pudotuspeliviivalle on matkaa vain neljä pistettä, mutta toisaalta Blue Fox löytyy selän takaa viimeiseltä sijalta vain yhden pisteen päästä.

Ykkonen_tuulettaa.jpg

Viime kaudella karsintojen kautta paikkansa Divarissa säilyttänyt NST on ollut tällä kaudella, ja erityisesti viime aikoina suorastaan lennossa. Kesällä vahvistunut Perttu Kytöhongan luotsaama ryhmä pelaa taktisesti kypsää peliä ja on sekoitus nuoruutta ja kokemusta seuran liigavuosilta. Joukkue on hävinnyt varsinaisella peliajalla viimeksi lokakuun puolella ja 22 pistettä oikeuttaa sarjataulukon kolmanteen tilaan. Nuori Joonatan Kovanen (23+10) on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi ja tasaisesta pistemiesten rintamasta on nostettava esiin myös maaliahne laituri Petteri Puustinen (12+10), kokenut Arto Vainikainen (10+3) sekä Beeceen riveistä tuttu Juho “Rokokoo” Simolin (6+7). A-maajoukkuekokemustakin omaava Risto Töllikkö (2+12) siirtyi kesällä takaisin kotikonnuilleen johtamaan joukkueen takalinjoja ja johtaakin joukkueen tehopörssiä lukemalla +16. Jarkko Monthan täytti viime kesänä pyöreitä, mutta 40-vuotiaalla konkarilla pallo tarttuu tuttuun tapaan tolppien välissä (T-% 78,21) ja lajilegenda onkin pelannut suurimman osan kauden otteluista.

***

Kuten niin monen muunkin joukkueen kanssa, myös NST:n kanssa Beecee tasasi pisteet viime kaudella molempien joukkueiden voittaessa kotiottelunsa tasaisten vääntöjen jälkeen. Tämän kauden avausottelu oli kuitenkin melko kaukana tasaisesta, kun NST jyräsi Beeceen Lappeenrannassa murskaavan toisen erän avulla. Loppulukemat kirjattiin tuolloin 11-3.

Keltaisen sukellusveneen peli on kuitenkin kehittynyt huomattavasti tahmeasta kauden alusta, joten liikaa ei aiemman kohtaamisen tulosta kannata tuijottaa. Normaalista poikkeavat puitteet palloiluhallin uutuuttaan kiiltävissä tiloissa luovat myös jonkinlaisen yllätystekijän erityisesti ottelun alkuun. Kumpi joukkue pystyy valmistamaan itsensä paremmin ainutlaatuiseen tilanteeseen?

Tervetuloa Kupittaan palloiluhallin ensimmäiseen viralliseen salibandyotteluun! Mikäli et pääse paikan päälle, ottelu tulee myös Fanseatin/Elisa Viihteen lähetyksenä.

Linkki lähetykseen tulospalvelussa.

10.07.2018FBC Turun joukkue on nyt kasassa - Antti Hänninen mukaan valmennukseen
21.06.2018FBC Turku ja SBS Masku koulutusyhteistyöhön
13.06.2018Katusählyturnaus La 11.8. Turussa
10.06.2018FBC Turun divari-miehistö täydentyy neljällä pelaajalla
02.06.2018FBC Turku vahvistaa sentteriosastoaan Miikka Sokalla
09.05.2018FBC Turku ry. kevätkokous 21.5
02.05.2018Nuori hyökkääjä Joona Heiskanen siirtyy FBC Turkuun
30.04.2018Puolustaja Mikko Stenfors tekee paluun keltapaitoihin
26.04.2018Santtu Ylänen siirtyy Beeceen maalinsuulle
25.04.2018Jani Hyytiäinen palaa FBC Turkuun

Siirry arkistoon »