Keltapaidat sarjanousijan vieraaksi Kirkkonummelle

Share |
21.09.2018

Lappeenrannassa kärsityllä rankkaritappiolla alkanut kausi jatkuu Kirkkonummen Rangersin vieraana. Avausvoitto ei legendaarisesta väestönsuojastakaan helpolla varmasti irtoa, sen näytti jo joukkueiden keskinäiset harjoituspelitkin.

Beeceen kausi ei saanut aivan parasta mahdollista alkua, mutta Lappeenrannasta saatiin Turkuun asti tuotua kuitenkin yksi piste lukemin 3-2 kärsityn rankkaritappion myötä. Ottelussa oli nähtävissä paljon hyvää ja lauantaina joukkueen tavoitteena on avata maalihanat laajemmallakin rintamalla kuin kauden avauksessa osuneiden Jani Hyytiäisen ja Aleksi Lahden osalta. Terävyys maalipaikoissa on varmasti yksi joukkueen teemoista, kun peli vihelletään lauantaina Kirkkonummella käyntiin.

-Ensimmäinen peli pelattiin ja pilkottiin. Paljon hyvää ja oikeastaan voi tiivistää siihen, että toinen lopputulos olisi vaatinut parempaa tehokkuutta tietyillä avainhetkillä. Mutta joukkueelta kurinalainen esitys, pyrittiin toteuttamaan omaa juttua alusta loppuun ja se on tärkeää erityisesti tässä vaiheessa kautta, summaa päävalmentaja Perttu Kytöhonka kauden ensimmäisen pelin annin.

***

Rangers on jo pitkään havitellut divaripaikkaa Etelä-Suomen 2. divisioonaa käytännössä dominoiden. Joukkue sai palkintonsa keväällä viime sesongin päätteeksi ja nousi sarjaporrasta ylemmäksi komeasti vain yhden tappion koko kauden aikana kohdanneena. Joukkueen runko on ollut pitkään kasassa ja hurjalla keskiarvolla 2. divisioonassa maaleja takonut ryhmä on esimerkiksi Pääkallon arvion mukaan heittämällä divaritasoa. Hyökkäystehot eivät rajoitu vain Teppo Saloon ja viime kaudella 2. divisioonan runkosarjassa kunnioitettavat 90 pistettä takoneeseen Samuli Alaluusuaan, vaan joukkueesta löytyy pallollista osaamista laajalta rintamalta. Harjoituspelien perusteella myös palloton pelaaminen on hiottu päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilän johdolla sarjan vaatimalle tasolle, joten tiedossa on varmasti haastava ottelu sarjanousijan kotiluolassa.
Kytöhongalla on varsin hyvä käsitys millainen joukkue lauantaina vastaan asettuu.

- Rangers on sarjanousija, joten sarjassa ei olla aiemmin kohdattu, mutta treenipeleistä joukkue on tuttu. Jo ennakkoon on ollut tiedossa, että kyseessä on poikkeuksellisen kova ja divarikypsä joukkue eikä nuo harjoituspelit muuttaneet tätä käsitystä. Lisäksi heillä on todella kova kotietu ja fanaattinen kotiyleisö. Voin jo ennakkoon kuvitella, että divariavaus, lauantai-ilta ja klo 18:30 tietää melkoista ”istanbul-tunnelmaa”. Mutta se on on pelkästään hienoa.

***


Moni muistaa kevään 2016, kun tuolloin tappiottoman kauden pelannut Beecee katkaisi kirkkonummelaisten tien divarikarsinnoissa voitoin 2-0. Tuoreempaa keskinäistä historiaakin joukkueilta tosiaan löytyy: kesän harjoituspelit päättyivät 1-1, kun keltapaidat voittivat kotipelinsä rangaistuslaukauksin 6-5 ja Kirkkonummella kotijoukkue oli vahvempi lukemin 4-1. Nyt on siis aika palata Kirkkonummelle, tällä kertaa ehjemmän esityksen kera.

- Lähdetään parantamaan ennen kaikkea tehokkuutta. Lisäksi meidän kyky keskittyä olennaiseen pääsee hyvään testiin, päättää Kytöhonka.

Rangers – FBC Turku La 22.9. klo 18:30, Kirkkonummen väestönsuojaKuvaukset.JPG

22.02.2019Pohjoisen tuplaviikonloppu määrittelee kevään asetelmia
15.02.2019OTTELULEHTINEN LA 16.2. NURMON JYMY-PELIIN
12.02.2019OTTELULEHTINEN KE 13.2. ERÄVIIKINGIT AKATEMIA-PELIIN
08.02.2019Ottelutauko päättyy Ruskeasuolla
23.01.2019OTTELULEHTINEN TO 24.1. ÅIF-PELIIN
18.01.2019OTTELURUUHKA JATKUU TUPLAVIIKONLOPULLA
17.01.2019FBC Turun ja TPS:n välillä pelaajaliikennettä siirtorajan kynnyksellä
15.01.2019OTTELULEHTINEN KE 16.1. TOR-PELIIN
11.01.2019Ehjä esitys tähtäimessä Raumalle
08.01.2019OTTELULEHTINEN KE 9.1. RANGERS-PELIIN

Siirry arkistoon »