Koiralauma vieraaksi kotiavaukseen

Share |
25.09.2018

Keskiviikkona on odotetun miesten edustusjoukkueen kotiavauksen vuoro, kun Kupittaan Palloiluhallin kirkkaisiin valoihin saapuu vieraita kasitien varrelta Rauman suunnalta.

Beecee haki tiukan väännön jälkeen helpottavan kauden avausvoiton Kirkkonummen väestönsuojan lauantai-illan hurmoksen keskeltä Jouni Savosen (17 torj.) ja Jani Hyytiäisen (2+1) johdolla. Haastavissa olosuhteissa tahkottu peli ei tarjoillut jatkuvalla syötöllä hienouksia, mutta keltainen sukellusvene esiintyi Kirkkonummella jo huomattavasti rennommalla otteella kuin Lappeenrannan avausottelussa ja puristi pisteet lukemin 6-7. Kauden maalitili ottelussa aukesi Aleksi Havian, Miikka Sokan, Sami Tuomisen, Juuso Forsmanin ja Santeri Urposen osalta, joten onnistujia löytyi leveältä rintamalta.
Voitolla on ollut vaikutuksensa, arvioi päävalmentaja Perttu Kytöhonka.

-Hyvä taisteluvoitto vaikeissa olosuhteissa alla ja avausvoitto näkyi kyllä tosi positiivisesti heti maanantaina treeneissä. Hyvin on treenattu ja vahva luotto omaan tekemiseen ollut koko ajan, mutta selvähän se on että ennen kuin voittotili aukeaa, vähän on sellaista turhaa jännitystä ilmassa.


***


Salibandyliigassa sitkeääkin sitkeämmin sinnitellyt SalBa joutui viime kauden päätteeksi tyytymään kohtaloonsa ja edessä oli paluu Divariin. Päävalmentaja Petri Seppisen johtama joukkue koki kauden jälkeen melkoisen muodonmuutoksen ja divarikentillä esiintyy nyt aiempaa reilusti nuorempi ”koiralauma”.


Joukkueen ykköskenttä on raumalaisille elintärkeä ja liigassakin joukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuuluneet Joni Peltola, Veli Peltonen ja Joni Rokosa kantavat kauden aikana isoa vastuuta. Ykköskentän takalinjoilta löytyy myös kaksi kautta keltapaidoissa pelannut Antti Hopeanaula, joka on epäilemättä kovalla asenteella liikenteessä ja osuikin kahdesti jo joukkueiden välisessä harjoitusottelussa. Monelle turkulaiselle voi olla tuttu myös rinnakkaisedustuksella TPS:n leiristä joukkueessa pelaava nuori Jussi Töyrylä.
SalBa väläytteli sekä joukkueiden välisessä harjoitusottelussa, että kauden avauspelissä iskukykyään.

-SalBa tuli viime kauden päätteeksi alas liigasta, jossa se pysyi monen yllätykseksi sitkeästi kaudesta toiseen. Nyt joukkue on uusiutunut aika reilusti, mutta jo avausottelu näytti (SalBa-ÅIF 9-2), että Petri Seppinen on hionut joukkueestaan erittäin iskukykyisen ja hankalan vastustajan. Vedettiin treenipeli tuossa viikkoa ennen kauden avausta ja tuolloin näytti jo siltä, että taululle tulee rumat lukemat, mutta sitkeä oli SalBa ja kiri lopulta maalin päähän. Mitään ei tule helpolla, mutta ollaan valmistauduttu hyvin ja joukkue on erittäin luottavaisin mielin, summaa Kytöhonka.


***


Suomen hienoimmassa palloiluhallissa on vastakkain siis kaksi kesän aikana varsin paljon uudistunutta joukkuetta, joilla molemmilla on helpottava voitto alla. Tervetuloa seuraamaan varmasti tiukkaa taistelua sisältävää kasitien derbyä Kupittaalle!

Mikäli et syystä tai toisesta pääse paikalle, nettisivuiltamme löydät linkin ilmaiseen lähetykseen ottelusta. Selostajana toimii Santeri Lähteensuo ja kommentattorin roolista löytyy Christian Del Castillo.

Katso myös videonennakko ottelusta joka löytyy Youtube-kanavaltamme.

FBC-TURKU-TAPAHTUMAKUVA-FB-2018.jpg

24.11.2018OTTELULEHTINEN 24. ja 25.11. KOTIPELEIHIN
16.11.2018Vierastupla katkaisee pelitauon
07.11.2018OTTELULEHTINEN ke 7.11. M-TEAM-PELIIN
28.10.2018OTTELULEHTINEN 28.10. JOSBA-PELIIN
26.10.2018Tuplaviikonloppu päättää ottelutauon
12.10.2018TUPLAPANOSTEN PERJANTAI-ILTA KUPITTAALLA
06.10.2018Sähköiset ottelulehtiset käyttöön kotiotteluissa
05.10.2018Kasvojen pesu kotiyleisön edessä?
30.09.2018Tehokas Tor ei jättänyt Beeceelle seliteltävää
30.09.2018Keltapaidat etsivät tehojaan Loviisasta

Siirry arkistoon »