Keltapaidat etsivät tehojaan Loviisasta

Share |
30.09.2018

Kauden ensimmäinen kotipeli kääntyi jatkoajalla Rauman SalBan nimiin. Nyt on aika parantaa erityisesti hyökkäyspään tehokkuutta, kun Beecee matkaa kokeneen Loviisan Torin vieraaksi.

Kauden ensimmäinen kotipeli ei tuonut toivottua lopputulosta, kun sitkeä SalBa hyödynsi tilaisuutensa ja käänsi pääosin kotijoukkueen mukavassa hallinnassa olleen ottelun nimiinsä jatkoajan jälkeen lukemin 3-4. Ottelun alkupuolisko oli keltaisilta varsin mallikastakin tekemistä, mutta toisen erän 3-1 lukemien jälkeen raumalaiset pääsivät peliin yhä paremmin ja paremmin mukaan ja sitä myöten 2 pistettä lipsui kasitietä 90 kilometria pohjoisemmas alun vahvasta otteesta huolimatta. Beeceen maaleista vastasi ykköskentän Aleksi Havia ja Jani Hyytiäinen, sekä Juuso Forsman ylivoimalla.

Päävalmentaja Perttu Kytöhonka ei luonnollisesti iloinnut tappiollisesta kotiavauksesta.

- SalBa-pelin jälkeen puhuttiin kopissa harvinaisen isoilla kirjaimilla. Erityisesti kahden ensimmäisen erän aikana pelasimme ajankohtaan nähden varsin mallikkaasti ja meidän olisi pitänyt paketoida ottelu. Sen sijaan hölmöilimme ja pidimme raumalaiset mukana pelissä. Näitä sattuu urheilussa, mutta kun kyseessä oli hyvin samantyyppinen keissi kuin NST-pelissä, kukaan meistä ei voinut taputtaa itseään selkään. Kilpaurheilussa on tietenkin ihan mukavaa, jos pystyt pelaamana kivannäköistä pallollista peliä, mutta koska kyseessä on kilpaurheilu, jos sitä kivannäköistä peliä ei saa siirtymään tuloksen muodossa taululle, sitten se on merkityksetöntä.

Harmittava kotiavaus on kuitenkin joukkueen kesken käsitelty huolellisesti ja katseet on käännetty hyvissä ajoin sunnuntain Tor-ottelua kohti.

- Tuttuun tapaan kuitenkin, tunteiden laannuttua, peli katsottiin, analysoitiin ja nostettiin sieltä muutama konkreettinen asia mitä pitäisi parantaa. Se on hienoa, että tämä joukkue on sitoutunut kehittämään ja kehittymään ja se mielessä palattiin perjantaina treenikentälle, kertaa Kytöhonka.

***


Ehdottomiin sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva Loviisan Tor on niin ikään aloittanut kautensa hieman vaihtelevissa merkeissä. Taskussa on kaksi voittoa ja kaksi tappiota sarjasijoituksen ollessa kolmas. Edellinen ottelu toi 7-3 tappion M-Teamille ja myös Torin leirissä on varmasti selkeänä tavoitteena palata voittojen tielle. Kokenut kaksikko Jesse Tolvanen (6+5) – Andreas Hietala (0+10) on ollut tulivoimaisen joukkueen selkeästi kuumin tutkapari kauden ensimmäisissä otteluissa niin ikään kokeneiden Tatu Könösen (4+2), Teemu Venäläisen (3+3) ja Dan Forsströmin (5+0) antaessa tulitukea.


Loviisa on tuttu paikka pelaajiston lisäksi myös päävalmentaja Kytöhongalle.


- Tor on kova joukkue, yksi Divarin suosikeista ilman muuta. Viime kaudella he pelasivat tasaisen kauden ja päätyivät lopulta Divarin finaaliin ja liigakarsintoihin. He ovat saaneet lisää kovaa kokemusta mm. Teemu Venäläisen sekä Tatu Könösen muodossa. Tor on tunnetusti myös erittäin kova kotonaan ja siellä onkin sunnuntaina vastassa yksi Suomen parhaista kotiyleisöistä. Aina hieno paikka pelata.

***


Tor on ollut kahden viime divarikauden aikana paha vastus Beeceelle, mutta viime keväänä keltapaidat kävivät ryöstämässä komealla pelillä pisteet Loviisan liikuntahallilta. Maaleja joukkueiden kohtaamisissa ei ole perinteisesti puuttunut ja oman pelin kautta niitä lähdetään sunnuntainakin hakemaan.

- Lähdetään tutuilla valmistautumisilla peliin ja parannetaan keskiviikosta. Uskon, että tulee erityyppinen ottelu kuin hyvin vähän pallossa viihtynyttä SalBaa vastaan, päättää Kytöhonka.

Loviisan Tor – FBC Turku su 30.9. klo 17.00, Loviisan liikuntahalli

Linkki tulospalveluun

FBC-TURKU-TAPAHTUMAKUVA-O2-OTTELU.jpg

24.11.2018OTTELULEHTINEN 24. ja 25.11. KOTIPELEIHIN
16.11.2018Vierastupla katkaisee pelitauon
07.11.2018OTTELULEHTINEN ke 7.11. M-TEAM-PELIIN
28.10.2018OTTELULEHTINEN 28.10. JOSBA-PELIIN
26.10.2018Tuplaviikonloppu päättää ottelutauon
12.10.2018TUPLAPANOSTEN PERJANTAI-ILTA KUPITTAALLA
06.10.2018Sähköiset ottelulehtiset käyttöön kotiotteluissa
05.10.2018Kasvojen pesu kotiyleisön edessä?
30.09.2018Tehokas Tor ei jättänyt Beeceelle seliteltävää
30.09.2018Keltapaidat etsivät tehojaan Loviisasta

Siirry arkistoon »