Kasvojen pesu kotiyleisön edessä?

Share |
05.10.2018

Miesten edustusjoukkue saapuu lauantaina Kupittaan palloiluhallille kauden toiseen kotiotteluun kasvojen pesu mielessään. Vastus on kovaa luokkaa, vieraaksi saapuu viime kaudella keltapaidat kahdesti selvin numeroin kukistanut O2-Jyväskylä.

SalBalle kärsityn kotitappion jatkoksi keltainen sukellusvene ajoi karille Loviisassa, kun tehokas Tor latoi paikoistaan maalit ja jyräsi voittoon lukemin 9-5. Loviisalaiset kävivät toisessa erässä jo 8-1 johtolukemissa, mutta keltapaidat saivat viimeisessä erässä pelistään paremmin kiinni ja kaunistelivat lukemia 1-3 erävoiton myötä.

Päävalmentaja Perttu Kytöhonka ei ollut luonnollisesti tyytyväinen heikkoon esitykseen.

- Loviisa-peli oli oikeastaan ensimmäinen heikompi ottelu meiltä. Vaikka teimme ensimmäisessä vaihdossa maalin, kesti turhan kauan että pääsimme ottelun intensiteetin vaatimalle tasolle. Alun jälkeen meillä oli varsin hyvä ote peliin eikä avauserä ollut 3-1 tappioasemasta huolimatta mikään katastrofi. Pari tosi kevyttä maalia siihen toisen erän alkuun söi miestä ja kun sama trendi jatkui koko kakkoserän, ei jäänyt seliteltävää.

Loviisassa Beeceen tehoista vastasi kauden alun pelien teeman mukaisesti pääasiassa ykköskenttä Jani Hyytiäisen ja Aleksi Havian voimin, sekä ylivoima Juuso Forsmanin ja Akseli Härkösen toimesta. Lisäksi Miika Hämäläinen iski kauden avausmaalinsa ottelun loppuhetkillä.

-Peli oli hyvä muistutus niin pelaajille kuin valmentajillekin, että Divari on sarja, jossa kohdataan hyvin monenlaisia joukkueita erilaisilla vahvuuksilla. Sopeutumiskyky on iso osa pärjäämistä tässä sarjassa. Jos Rangers -pelissä kykenimme sopeutumaan haastaviin olosuhteisiin, tällä kertaa jäi piippuun, kertaa Kytöhonka.

***

Mutta nyt mennään kuitenkin jo eteenpäin. Joukkueella on Kytöhongan mukaan tähtäimessään raikas esitys, kun se astelee toista kertaa tällä kaudella kotiyleisön eteen Kupittaalla.

-Huilattiin maanantai ja tiistaina vedettiin hyvät harjoitukset. Me olemme tietäneet koko ajan, että ei tämä yhtä juhlamarssia tule olemaan ja meitä tullaan kyllä testaamaan monessa mielessä. Olen aina puhunut yhteisten kokemusten tärkeydestä ja nyt niitä olemme jo keränneet. Pienet haasteet antavat mahdollisuuden tarkentaa joitain asioita, on kyse sitten pelillisistä jutuista tai joukkueen yleisestä toiminnasta.

Toista kauttaan putkeen Divarissa pelaavan O2-Jyväskylän vaarallisuus on hyvin tiedossa. Beecee joutui taipumana jyväskyläläisille viime kaudella molemmissa kohtaamisissa varsin selkeästi ja tämän hetken kunnosta kertoo esimerkiksi täyden pistepotin hakeminen Loviisasta kauden avausottelusta. Juoksuvoimaisen joukkueen hyökkäyksestä löytyy laajalti taitoa ja leveyttä esimerkiksi Iiro Kinnusen, Iiro Pieviläisen, sekä Alvar ja Kaarlo Mahlbergin voimin.

-O2 oli sekä Beeceelle, että viime vuonna luotsaamalleni NST:lle todella haastava vastustaja. O2 on parhaimmillaan todella intensiivinen joukkue, tulee iholle niin pelillisesti kuin henkisestikin. Isoin juttu, mitä haluan nähdä on kuitenkin joukkueen reaktio ensimmäiseen selkäsaunaan. Lisäksi kotiyleisölle jäi todistettavaa, päättää Kytöhonka.

FBC Turku – O2-Jyväskylä la 16.10. klo 17, Kupittaan palloiluhalli

Ottelu on ehdottomasti parasta viihdettä paikan päällä seurattuna, mutta se on nähtävissä tuttuun tapaan myös livestreamista jonka löydät osoitteesta www.fbcturku.net.


FBC-TURKU-TAPAHTUMAKUVA-O2-OTTELU.jpg

24.11.2018OTTELULEHTINEN 24. ja 25.11. KOTIPELEIHIN
16.11.2018Vierastupla katkaisee pelitauon
07.11.2018OTTELULEHTINEN ke 7.11. M-TEAM-PELIIN
28.10.2018OTTELULEHTINEN 28.10. JOSBA-PELIIN
26.10.2018Tuplaviikonloppu päättää ottelutauon
12.10.2018TUPLAPANOSTEN PERJANTAI-ILTA KUPITTAALLA
06.10.2018Sähköiset ottelulehtiset käyttöön kotiotteluissa
05.10.2018Kasvojen pesu kotiyleisön edessä?
30.09.2018Tehokas Tor ei jättänyt Beeceelle seliteltävää
30.09.2018Keltapaidat etsivät tehojaan Loviisasta

Siirry arkistoon »