Vierastupla katkaisee pelitauon

Share |
16.11.2018

Miesten edustusjoukkue suuntaa lauantaina levänneenä kohti Nurmoa, jossa vastaan asettuu Jarmo Eteläahon Jymy. Sunnuntaina matka käy jälleen Kirkkonummen väestönsuojaan, kun TEHO Sport Suomen Cupin 6. kierroksella vastaan asettuu tuttu Rangers.

Kuuden, cup mukaan laskettuna seitsemän ottelun voittoputkessa pelaava Beecee suuntaa kohti tuplaa hyvistä asetelmissa, kun joukkue löytyy edelleen Divarin kärjestä. Sunnuntaina cupin matsissa kohdattava Rangers hengittää kuitenkin niskaan kahden pisteen päässä kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Huolellisesti väliviikon treenanneet keltapaidat eivät ole voittoputkesta huolimatta täysin tyytyväisiä esityksiinsä.

-Edellinen peli reilu viikko sitten päättyi vähän pannukakkuhengessä, vaikka jatkoajalla voitettiinkin. Ehkä se pitää kuitenkin kääntää posin kautta ja todeta, että kun kyseessä oli 5 peli 12 päivään ja siitäkin haettiin se W, kertoo se jotain joukkueesta, kertaa päävalmentaja Perttu Kytöhonka.

Joukkueessa tiedostetaan, että hurjavireinen ykköskenttä on ollut paljolti kauden alkupuoliskon menestyksen takeena vastaten varsinkin hyökkäyspään onnistumisista.

- Meillä on ollut haasteena saada onnistumisia hyökkäyssuuntaan leveämmälle rintamalle. Sen kanssa tässä on nyt tehty hommia. Suurempaa ongelmaa maalinestopelissä ei ole millään kentällä ollut, pieniä nukahduksia lukuun ottamatta, se on hyvä juttu.

***

Lauantain vastus Jymy on kerännyt kauden yhdeksästä ottelusta 11 pistettä ja löytyy sarjan tiukasta keskikastista sijalta 11. Edelliskausina tasaisen varmasti esiintyneet nurmolaiset ovat kolmen ottelun tappioputkessa, mutta sarjasijoituksen tai edellisten otteluiden sarakkeen ei anneta Turussa hämätä.

- Nurmon Jymyllä on ollut hieman epätasainen alkukausi. Arvelin ennen kauden alkua, että he tykittävät kovaa tulosta alusta lähtien, sillä selvisivät melko vähäisillä muutoksilla ja ovat olleet nyt parin kauden ajan aika takuujälkeä tekevä ryhmä. Edelleen uskon, että ovat tulossa, helppoa ei lauantaina tule olemaan, korostaa päävalmentaja Kytöhonka.

Joukkueen hyökkäystehot ovat olleet laajan rintaman varassa, kun viisi parasta pistemiestä Eetu Sariola (8+2), Jose Kivipelto (6+3), Petro Rautio (5+4), Tommi Kärkkäinen (4+5) ja Jonatan Tynkkynen (3+6) ovat kaikki vain yhden tehopisteen sisällä. SPV:stä kesällä Nurmoon siirtynyt Julius Kivimäki on torjunut kauden otteluista seitsemän torjuntaprosentilla 77,25 %.


***

Sunnuntain cup-ottelu Kirkkonummen väestönsuojassa on Beeceelle jo kolmas reissu Kirkkonummen maan alle kolmen kuukauden sisään, kun mukaan lasketaan harjoitusottelu sekä kauden ensimmäinen Divari-kohtaaminen. Sarjaottelusta pisteet lähtivät niukalla marginaalilla Turkuun, mutta Rangers on osoittanut kauden alussa olevansa heittämällä yksi sarjan kärkijoukkueista ja rästipelinsä voittamalla sillä on myös mahdollisuudet nousta keltapaitojen ohi sarjakärkeen.

Päävalmentaja Kytöhonka kertoo joukkueen menevän peli kerrallaan ja ensin Nurmoa kohti.

- Sunnuntain kohtaamiselle ei vielä ole uhrattu ajatuksia, mutta sen verran voi vastustajasta todeta, että ei ole yllätys että he ovat näin korkealla sarjassa. Vahva, pitkään yhdessä ollut ydinryhmä, paljon ratkaisuvoimaa ja kaiken päälle kova kotietu. Lisäksi Rangers on näyttänyt pärjäävänsä myös vieraissa. Arvelin meidän ensimmäisen harjoituspelikohtaamisen jälkeen, että Rangers tulee olemaan yksi kovimmista jengeistä sarjassa ja sitä se on ollut.

FBC-TURKU-TAPAHTUMAKUVA-TUPLAPELIT.jpg

06.05.2019Kausi päättyi palkitsemisiin
30.04.2019Antti Hopeanaula palaa keltapaitoihin
12.04.2019Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja
27.03.2019FBC Turun A-, B- ja C1-pojat kaudella 2019-2020
09.03.2019OTTELULEHTINEN LA 9.3. TIIKERIT -PUDOTUSPELIIN
01.03.2019RUNKOSARJA PÄÄTÖKSEEN PALOKASSA
22.02.2019Pohjoisen tuplaviikonloppu määrittelee kevään asetelmia
15.02.2019OTTELULEHTINEN LA 16.2. NURMON JYMY-PELIIN
12.02.2019OTTELULEHTINEN KE 13.2. ERÄVIIKINGIT AKATEMIA-PELIIN
08.02.2019Ottelutauko päättyy Ruskeasuolla

Siirry arkistoon »