Vuosi käyntiin revanssi tähtäimessä

Share |
04.01.2019

Beeceen miesten edustusjoukkueen vuoden ensimmäinen peli on edessä lauantaina 5.1. Kupittaalla, kun vastaan saapuu kauden ensimmäisen kohtaamisen rangaistuslaukauksin nimiinsä vienyt NST.Vuosi startataan keltapaitojen osalta sarjan kärkipaikalta, kun kasassa on kauden puolivälin krouvin kohdalla tasan 30 pistettä. Pahimpina uhkaajina ovat tällä hetkellä Rangers 27 pisteen, sekä Loviisan Tor 24 pisteen voimin. Edellinen vuosi päätettiin 9 divaripelin voittoputkessa ja kun cupin ottelutkin ovat olleet voitokkaita, joukkueen viimeisin tappio kärsittiin Loviisassa syyskuun lopussa. Pieni hengähdys joulutauolla oli varmasti tarpeen, sillä joukkueella on edessä peräti kahdeksan ottelun tammikuu cupin välieräottelu mukaan luettuna.

Päävalmentaja Perttu Kytöhongan mukaan joukkue on valmis tauon jälkeiseen rypistykseen.

-Akkuja on ladattu ja harjoiteltukin on. Ennen meidän pitkää sarjataukoamme alkoi pelimme näyttää jo paremmalta ja ennen kaikkea saimme enemmän irti leveästä potentiaalistamme. Totta kai tauko katkaisi tämän, mutta kyllä se oli tervetullut meille kaikille. Sarjakausi on pitkä rykäisy ja pelin kehittäminen jatkuu ja on jatkunut.***


Kuten sanottua, lauantaina vastaan asettuva NST oli kauden ensimmäisessä kohtaamisessa etevämpi rangaistuslaukauksien jälkeen lukemin 3-2. Viime kaudella runkosarjan voittanut, tällöin Perttu Kytöhongan valmentama lappeenrantalaisryhmä löytyy tällä hetkellä sarjassa tiukasta keskikastista sijalta yhdeksän. Joukkue on selättänyt alkukauden vaikeamman jakson ja voittanut viidestä edellisestä pelistään neljä.

-NST voitti meidät kauden avauspelissä rankkareilla, mutta näin jälkikäteenkin pelin katsoneena, olimme monilla hetkillä varsin hyviä. Tuosta pelimme on ottanut aika isoja steppejä, joten paremmin pystytään varmuudella voitosta pelaamaan kuin syyskuun lopulla, arvioi Kytöhonka.

Vähämaalisiin voittoihin tällä kaudella erikoistuneen vierasjoukkueen paras tehomies on ollut Jesse-Samuli Huppunen tehoilla 7+6. Seurantaan kannattaa ottaa myös kaksi edellistä kautta Sveitsin pääsarjassa pelannut Jarkko Nurmela, joka iski Lappeenrantaan paluunsa ensimmäisessä ottelussa tehot 2+1. Maalivahtikaksikko Ville Nilosaari & Jarkko Monthan on päästänyt sarjassa kolmanneksi vähiten maaleja 13 ottelun jälkeen (60 kpl). Luonnollisesti Kytöhongalla on varsin hyvin tiedossa millainen joukkue Kupittaalle on tulossa.-NST on totta kai melko samantyylinen joukkue pelillisesti kuin me. Heillä on monia nuoria jamppoja kasvanut nyt sarjaan sisään ja lisäksi saivat joulukuussa huippuluokan vahvistuksen Jarkko Nurmelan muodossa. Meidän pitää heti löytää hyvä rytmi tekemiseen ja odotan, että pelin kehittyminen jatkuu ilman tekosyitä.

Ottelusta on tarjolla tuttuun tapaan maksuton Santeri Lähteensuon selostama live-lähetys.

FBC-TURKU-TAPAHTUMAKUVA-NST.jpg

23.06.2019Katusählyturnaus La 27.7. Rantakertun piha-alueella
05.06.2019Kevät kokous 12.6. Sport Gardenilla
06.05.2019Kausi päättyi palkitsemisiin
30.04.2019Antti Hopeanaula palaa keltapaitoihin
12.04.2019Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja
27.03.2019FBC Turun A-, B- ja C1-pojat kaudella 2019-2020
09.03.2019OTTELULEHTINEN LA 9.3. TIIKERIT -PUDOTUSPELIIN
01.03.2019RUNKOSARJA PÄÄTÖKSEEN PALOKASSA
22.02.2019Pohjoisen tuplaviikonloppu määrittelee kevään asetelmia
15.02.2019OTTELULEHTINEN LA 16.2. NURMON JYMY-PELIIN

Siirry arkistoon »