STENFORSIN KAUSI OHI - EEMELI PELTONEN UUTENA MUKAAN

Share |
07.01.2019

Lauantain NST:n pelissä polvensa loukannut Mikko Stenfors kävi maanantaina lääkärissä ja viesti oli nyt valitettavan tyly. Leikkauksen vaativa ristisidevamma päättää puolustajan kauden ja edessä on 6-9 kuukauden kuntoutusjakso.

- Päällimmäisenä on iso harmitus Mikon puolesta. Konkari on tehnyt kovan työn, jotta on päässyt rikkonaisen viime kauden jälkeen pelikuntoon. Eikä vain pelikuntoon, vaan loppusyksystä mies oli sarjan kärkipuolustaja. Pelillisen johtajuuden lisäksi Mikko on ollut liideri myös muutenkin. Selvä homma, että korvaamaton palanen, pahoitteli FBC Turun päävalmentaja Perttu Kytöhonka.

Ikävästä uutisesta huolimatta ajatukset on valmennusjohdot katseet käännetty tulevaan:

- Mutta, elämä ja kausi jatkuu. Olemme vetäneet tämän ensimmäiset 14 peliä melko nousujohteisella uralla. Jokaisen joukkueen kauteen ja kehitykseen osuu takaiskuja ja haasteita ja oleellista on, miten niihin reagoidaan.

Stenforsin loukkaantumisen lisäksi Akseli Härkönen ja Juhana Räikkönen aloittivat maanantaina varusmiespalveluksen joka ainakin jossain määrin tulee häiritsemään täyspainoista treenaamista sekä pelaamista. Seurajohdon piti nyt reagoida orastavaan pakkivajeeseen ja viime kaudella TPS:ssä Salibandyliigaa pelanneen Eemeli Peltosen kanssa päästiin nopeasti loppukauden kattavaan sopimukseen.

- Eemeli Peltonen (24) oli meidän mukana keväällä, mutta lopulta elämäntilanne oli siinä määrin avoin, ettei hän voinut hypätä mukaan. Tuolloin kävimme kuitenkin hyviä keskusteluja miten me BC:ssä toimimme ja mitä näen hänessä. Nyt kun Mikko loukkaantui, olin häneen välittömästi uudelleen yhteydessä ja Eemeli halusi lähteä mukaan joukkuetta auttamaan.

Peltonen.jpg
Seinäjoen Peliveljien kasvatti on monipuolisena pelaajana arvokas lisä Kytöhongan palettiin ja lopullisen roolin näyttää vasta tulevat pelit. Peltonen on eduskelpoinen jo keskiviikon kärkipelissä Kirkkonummi Rangersia vastaan.


- Pelaajana Eemeliä voimme käyttää niin puolustajana kuin eri hyökkäysrooleissa, mutta tässä kohtaa varmasti pelipaikka ainakin alkuun löytyy pakistosta. Minulla on vahva usko, että 14 U19-maaottelun mies tulee olemaan meille keväällä iso tekijä, päättää Kytöhonka.


FBC-TURKU-TAPAHTUMAKUVA-RANGERS.jpg

18.01.2019OTTELURUUHKA JATKUU TUPLAVIIKONLOPULLA
17.01.2019FBC Turun ja TPS:n välillä pelaajaliikennettä siirtorajan kynnyksellä
15.01.2019OTTELULEHTINEN KE 16.1. TOR-PELIIN
11.01.2019Ehjä esitys tähtäimessä Raumalle
08.01.2019OTTELULEHTINEN KE 9.1. RANGERS-PELIIN
07.01.2019STENFORSIN KAUSI OHI - EEMELI PELTONEN UUTENA MUKAAN
05.01.2019OTTELULEHTINEN LA 5.1. NST-PELIIN
04.01.2019Vuosi käyntiin revanssi tähtäimessä
20.12.2018LAUANTAIN CUPIN PUOLIVÄLIERÄÄN VAHVISTUNEELLA VALMENNUKSELLA
24.11.2018OTTELULEHTINEN 24. ja 25.11. KOTIPELEIHIN

Siirry arkistoon »