Ehjä esitys tähtäimessä Raumalle

11.01.2019

Kahdella niukalla tappiolla alkanut vuosi jatkuu lauantaina SalBan vieraana legendaarisessa Rauman Kauppiksen askissa. Molemmat joukkueet kaipaavat pisteitä Kasitien välienselvittelystä.

Kärkikamppailu Kirkkonummen Rangersia vastaan alkoi haastavasti vieraiden salamamaaleilla, mutta eteni sen jälkeen keltapaitojen kannalta hienosti aina ottelun viimeiselle kympille asti lukemissa 7-4. Alivoimamaalistaan virtaa saanut Rangers nousi kuitenkin salamamaaleilla rinnalle ja ohi, joten pistepotti lähti Pommariin heikon ottelun lopun johdosta ja kauden avausvoitto antaa vielä odotuttaa itseään.

Päävalmentaja Perttu Kytöhonka avaa synkän viimeisen kymmenminuuttisen sisältänyttä ottelua.

-Kirvelevä tappio Rangersille keskiviikkona. Olimme varsin totutusta poikkeavalla kokoonpanolla hyvin pelin päällä ison osan ajasta. Harmillisesti 60 minuuttiin mahtui kaksi hetkeä, jolloin Rangers iski julmetun tehokkaasti. Pitää ottaa oppia. Jos olet siinä kyennyt pelaamaan laadukkaasti melkein 50 minuuttia ja pitämään Rangersin tasoisen jengin aisoissa, ei saisi tulla sellaisia fokuksen katoamishetkiä, jolloin unohdetaan miten sählyä pelataan. No, näitä tapahtuu ihan siellä Mestareiden liigassakin. Peli on peliä, eteenpäin.


***


Lauantaina vastaan asettuva SalBa löytyy sarjan viimeiseltä sijalta, mutta taskussa on elintärkeä voitto tämän vuoden avausmatsista. Voitto katkaisi joukkueen synkähkön 11 ottelun tappioputken ja nosti sen kuuden pisteen päähän ensimmäisellä karsijan paikalla majailevasta Nurmon Jymystä. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa jatkoajalla keltapaidat voittanut raumalaisryhmä on muuttunut takavuosista, mutta on valmentaja Petri Seppisen johdolla tottunut liigavuosina taistelemaan sitkeästi sarjasijoituksensa puolesta, eikä tämä kevät tee varmasti poikkeusta.

SalBan pistetehtailusta ovat vastanneet kolmikko Veli Peltonen (9+9), Beeceen riveistä Raumalle täksi kaudeksi siirtynyt Antti Hopeanaula (5+9), sekä niin ikään turkulaisille tuttu Joni Peltola (4+10). 


-SalBalla on ollut vaikea kausi, mutta arvatenkin edellisen viikonlopun vierasvoitto vaikeasta paikasta ÅIFin vieraana teki joukkueelle todella hyvää. Selkä seinää vasten on tietyssä mielessä simppeli pelata, joten tiukka kotijoukkue saadaan takuulla vastaan, summaa Kytöhonka vastustajasta.

Keltaiset pyrkivät kääntämään vastoinkäymiset nyt positiiviseksi, kun käynnissä on voittoputken jälkeen vaikeampi jakso kahden tappion ja ottelun sisällä heittelehtevien otteiden myötä.

- Meillä toki ei ole mitään luulotauteja päällä. Jos jotain oli, niin tehokkaasti pari tappiota ja rikkonainen treeniviikko palauttaa maan pinnalle. Odotan meiltä positiivista reaktiota. Kun nyt ensimmäistä kertaa vedämme selvästi vaikeampaa hetkeä, sieltä astuu esiin entistä yhtenäisempi ja tiivis joukkue.

SalBa – FBC Turku La 12.1. klo 17, Rauman Kauppaoppilaitos

Tulospalveluseurantaan TÄSTÄ!


FBC-TURKU-TAPAHTUMAKUVA-TOR-tauluun-2.jpg

23.06.2019Katusählyturnaus La 27.7. Rantakertun piha-alueella
05.06.2019Kevät kokous 12.6. Sport Gardenilla
06.05.2019Kausi päättyi palkitsemisiin
30.04.2019Antti Hopeanaula palaa keltapaitoihin
12.04.2019Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja
27.03.2019FBC Turun A-, B- ja C1-pojat kaudella 2019-2020
09.03.2019OTTELULEHTINEN LA 9.3. TIIKERIT -PUDOTUSPELIIN
01.03.2019RUNKOSARJA PÄÄTÖKSEEN PALOKASSA
22.02.2019Pohjoisen tuplaviikonloppu määrittelee kevään asetelmia
15.02.2019OTTELULEHTINEN LA 16.2. NURMON JYMY-PELIIN

Siirry arkistoon »