OTTELURUUHKA JATKUU TUPLAVIIKONLOPULLA

Share |
18.01.2019

Miesten edustusjoukkue urakoi 4.-27.1. välisenä aikana peräti yhdeksän ottelua. Urakka alkaa olla puolivälissään, kun keskiviikon tiukan kärkikamppailun perään perjantaina on vuorossa kivenkova Cupin välierä Jyväskylässä liigajoukkue Happeen vieraana. Sunnuntaina on taas divaripelien vuoro, kun matka käy Tikkurilaan Tiikerien vieraaksi.

Divarin kärkikamppailu Loviisan Torin ja Beeceen välillä muodostui Kupittaan keskiviikkoillassa arvoisekseen trilleriksi. Vieraat veivät tasaisen ottelun lopulta nimiinsä jatkoajalla lukemin 4-5 loistavan pelin keltaisten maalilla pelanneen Jouni Savosen ollessa voimaton Jesse Tolvasen laadukkaan viimeistelyn edessä. Vierasjoukkue nousi kuin varkain takaa voittoon ottelun loppupuolella, mutta kokonaisuudessaan esitys oli joukkueen tämän vuoden ehjin. Sarjajohto säilyi jatkoaikatappiosta huolimatta keltaisen sukellusveneen hallussa yhden pisteen turvin.

***

Kausi jatkuu siis ison haasteen merkeissä, kun joukkue suuntaa perjantaina Happeen vieraaksi Jyväskylään Teho Sport Suomen Cupin välieräotteluun. Cupissa ovat mukana Happeen ja Beeceen lisäksi TPS sekä Classic.

Salibandyliigassa neljäntenä majaileva Happee on esiintynyt vahvasti tämän vuoden puolella.

-Happeen kohtaaminen Cupin välierässä on meille ihan mahtava mahdollisuus mitata näin Divarijoukkueena missä se Suomen kärkipää menee. Happee on hävinnyt liigassa viimeiseen kymmeneen peliin vain maalilla TPS:lle ja Classicille, se kertoo ihan riittävästi, taustoittaa päävalmentaja Perttu Kytöhonka perjantain ottelun lähtökohtia.

Happeen riveistä löytyy runsaasti Suomen kärkipään pelimiehiä höystettynä muutamalla tämän, ja vähän muidenkin vuosien maailmanmestarilla. Varsinkin Juuso Heikkinen, Petri Kauko, Paul Kotilainen, Jami Manninen sekä maailmanmestarit Mika Kohonen sekä Peter Kotilainen pitävät varmasti huolen, että keltaisilta vaaditaan huippuotteita koko ottelun ajan.

Päävalmentaja Kytöhonka näkee kovan haasteen ennen kaikkea mahdollisuutena.

-Joukkueen kehityksessä on tarpeellista pelata sekä meitä vähän perässä olevia, samantasoisia, että sitten parempia vastaan. Kenelläkään meistä ei ole harhakuvitelmia siitä etteikö Happee olisi meitä edellä, mutta Cup on oma kilpailunsa ja mietimme millä keinoin saamme maksimaaliset yllätysmahdollisuudet.

-Se on selvää, että omaan pelimalliimme tulemme vahvasti turvautumaan.

***

Sunnuntaina onkin sitten jälleen Divariottelun vuoro, kun tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Tiikerit toimii isäntänä Tikkurilan Urheilutalolla. Joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa joulukuun Divarin pelaajaksi valitun ja sarjan maalipörssiä johtavan Joakim Lundin (27+13) johdolla. Lundin lisäksi erityisesti Tomi Palin (22+14), Kevin Starck (17+7) sekä Miika Iskanius (2+19) ovat pitäneet maalitahtia yllä siinä määrin, että joukkue on tehnyt vain yhden maalin (110 kpl) vähemmän kuin sarjan eniten puiden väliin osunut joukkue Loviisan Tor. Vastaavasti Tiikerit ovat myös päästäneet sarjassa toiseksi eniten osumia (113 kpl), joten maaleja ei vantaalaisten otteluista ole varsinaisesti puuttunut.

Kytöhonka tietää, että myös sunnuntaina edessä on kova haaste kovavireistä joukkuetta vastaan.

-Pitkää lepoa emme kovan Cup-pelin jälkeen saa. Tiikerit on jatkanut tällä kaudella kehittymistään ja sillä on takanaan nyt kolme perättäistä voittoa. Jo Kupittaalla syksyllä olimme heidän kanssaan tiukoilla ja Tikkurilan urheilutalolla meidän tulee nostaa sitä tasoamme vielä parilla pykälällä.

- Happee-pelissä saamme maistaa sitä liigan huipun pelinopeutta ja koitetaan siitä ottaa vähän matkaan tuonne sunnuntaille.

Pe 18.1. klo 19 Happee - FBC Turku, Jyväskylän monitoimitalo
Tulospalvelu: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/happee-fbc-turku/30199/3957

Su 20.1. klo 17 Tiikerit - FBC Turku, Tikkurilan Urheilutalo
Tulospalvelu: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/tiikerit-fbc-turku/7102/3565


Otteluista ei tämän hetken tiedon mukaan ole saatavilla live-lähetyksiä.

HIRVIVAARA-2.jpg


 

23.06.2019Katusählyturnaus La 27.7. Rantakertun piha-alueella
05.06.2019Kevät kokous 12.6. Sport Gardenilla
06.05.2019Kausi päättyi palkitsemisiin
30.04.2019Antti Hopeanaula palaa keltapaitoihin
12.04.2019Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja
27.03.2019FBC Turun A-, B- ja C1-pojat kaudella 2019-2020
09.03.2019OTTELULEHTINEN LA 9.3. TIIKERIT -PUDOTUSPELIIN
01.03.2019RUNKOSARJA PÄÄTÖKSEEN PALOKASSA
22.02.2019Pohjoisen tuplaviikonloppu määrittelee kevään asetelmia
15.02.2019OTTELULEHTINEN LA 16.2. NURMON JYMY-PELIIN

Siirry arkistoon »