Ottelutauko päättyy Ruskeasuolla

08.02.2019

Miesten edustusjoukkue sai pienen hengähdystauon tiukan tammikuun jälkeen ja suuntaa nyt levänneenä kohti runkosarjan kuutta viimeistä koitosta. Ensimmäinen näistä käydään lauantaina klo 15:30 Ruskeasuolla Helsingissä M-Teamin vieraana.

Keltainen sukellusvene selvitti kunnialla tammikuun puolen välin pohjakosketukset ja nyt alla on kaksi voittoa. Erityisesti viimeisin ottelu Joensuussa oli monella osa-alueella kypsää tekemistä ja antoi hyviä merkkejä tulevasta, vaikka maalihanat olivat vielä itärajallakin hiukan tiukassa. Runkosarjan viimeisiin otteluihin joukkue lähtee Loviisan Torin kanssa jaetulla kärkisijalla 39 sarjapisteen kera.

Haasteiden kautta kehitystä, tuumaa päävalmentaja Perttu Kytöhonka joukkueen tammikuusta.


-Oli monessa mielessä tiukka tammikuu, mutta päästiin kuitenkin sen kanssa maaliin nousujohteisissa merkeissä. Vaikka koko tammikuun saldo oli aika miinusmerkkinen, viisi viimeistä peliä tuotti kuitenkin kolme voittoa. Saatiin ehkä kaivattuakin kokemusta vaikeammista hetkistä ja meille tarjottiin näin mahdollisuus kehittyä joukkueena.


-Parin viikon pelitauko tuli hyvään paikkaan ja olemme tervehtineet ilolla helmikuun normaalimpaa pelitahtia. Tammikuussa treenaaminen meni vähän palautteluhengessä, nyt on päästy taas pureutumaan kehityskohteisiin ja aika tyytyväinen tähän viimeiseen viikkoon.


M-TEAM_MIIKA.jpg


Lauantaina vastaan asettuu siis tuttu M-Team, jonka kanssa keltaiset ovat vääntäneet monet perinteisesti tiukat kohtaamiset. Joukkue taistelee pudotuspelipaikasta tiukassa keskikastissa, jossa jokainen piste on varmasti kullan arvoinen. Helsinkiläisillä on takana kolmen ottelun tappioputki, joten paluu voittojen tielle ja sitä kautta pudotuspelisijoituksille on varmasti tähtäimessä.


Kytöhongalla on hyvin muistissa joukkueiden syyskauden kohtaaminen Kupittaalla.

- Lauantain vastustaja M-Team veti myös tiukan, seitsemän pelin tammikuun. Hekin ovat pitkin kautta kärsineet poissaoloista, joka selittää sarjasijoitusta. Ääritasaisessa sarjassa ei pidä kuitenkaan antaa sijoitusten kovasti hämätä, sillä vaikka joukkue on tällä hetkellä kymmenentenä, se on vain kaksi pinnaa kutossijasta. Kotona jatkoaikavoitossamme pelasimme ihan ok heitä vastaan pitkän aikaa, mutta annoimme pelin lipua käsistämme lopussa ja M-Team tuli viimeisellä vitosella kolmen maalin takaa tasoihin.

M-Team sijoittui viime kauden runkosarjassa toiseksi, joten hieman rikkonaisella miehistöllä osan kuluneesta kaudesta pelanneessa joukkueessa laatua kyllä riittää. Kokenut tutkapari Antti Itkonen (12+25) & Janne Makkonen (22+14) on täysin omilla luvuillaan joukkueen pistepörssissä, mutta esimerkiksi Mikko Pasasen (9+1) ja loukkaantumisista kärsineen Simo Paulaharjun (6+3) tulivoimaa ei keltaisten tule missään nimessä aliarvioida.

- Odotan kahden napakasti organisoidun joukkueen erittäin tiukkaa peliä, päättää Kytöhonka.

La 9.2. klo 15:30 M-Team – FBC Turku, Ruskeasuon ACM-TEAM_SOKKA.jpg

20.02.2020Sarjapaikastaan taisteleva Loviisan Tor Kupittaalle
18.02.2020Pudotuspelipaikkaa janoava Karhut vieraaksi
13.02.2020Kolmen ottelun kotipeliputki käyntiin
03.02.2020Matti Pienihäkkiselle SSBL Länsirannikon kauden 2019 seuratoimijan palkinto
31.01.2020TAISTELU KOTIEDUSTA JATKUU PIRKKALASSA
24.01.2020Tuplaviikonloppu tarjoilee kotiyleisölle huippumatsin
17.01.2020Edustusjoukkue hakee runkosarjan lopun asetelmia Itä-Suomesta
03.01.2020 15:00FBC Turku ja Enhanced Esport yhteistyöhön
03.01.2020AMPPARINIPPU SAAPUU LAUANTAINA KUPITTAALLE
12.12.2019EräViikingit Akatemian vieraaksi vuoden viimeiseen

Siirry arkistoon »