Antti Hopeanaula palaa keltapaitoihin

30.04.2019

Menneellä kaudella läpimurtonsa miesten pääsarjoissa tehnyt Antti Hopeanaula palaa Turkuun ja Beeceen takalinjoille yhden Raumalla vietetyn vuoden jälkeen.

Hopeanaulalla (24v.) käynnistyy syksyllä viides divarikausi. Debyytti tapahtui A-juniorina SBS Wirmon riveissä kaudella 2015-2016, jonka jälkeen mies siirtyi FBC Turun riveihin. Kaksi kautta Beeceessä tuotti 23 tehopistettä 43 pelissä, mutta selkeä rooli ja varsinainen läpimurto jäi vielä juniorisarjoissa eturivin roolissa esiintyneeltä kahden suunnan puolustajalta nappaamatta. Mennyt kausi ei ollut sarjajumboksi jääneeltä Rauman SalBalta varsinainen menestys, mutta isoin minuutein läpi kauden pelanneen Hopeanaulan kehitystä eivät tappiot tai kasitien sahaaminen hidastaneet. Tästä tuloksena komeat 30 tehopistettä, tehotilastojen maltillinen -3 ja jämäkkä ykköspakin rooli läpi kauden. Takaisin Turkuun saapuu siis yksi Divarin viime kauden tehokkaimmista puolustajista.

Nälkä ja näytönhalut eivät jääneet Raumalle.

HOPPE1.jpg

- Kausi SalBassa oli ehdottomasti kehittävä ja kiitos siitä sinne suuntaan, mutta on kyllä mukava palata keltapaitoihin. Viime visiitillä oma rooli oli iso pääasiassa vaihtopenkillä, pukuhuoneen puolella ja saunailloissa, mutta nyt on vakaa tarkoitus tehdä tulosta myös kentän puolella. Pelikassiin on myös pakattu viime kauden voittoprosenttini Kupittaalla (100 %).

Beeceen otteet tulivat viime kaudellakin tutuksi muutoinkin kuin keskinäisten kohtaamisten osalta.

- Keskinäisten kohtaamisten lisäksi tuli joitain otteluita nähtyä Kupittaalla ja totta kai myös muuten seurattua jätkien otteita varsin tarkasti. Kyllähän Beeceen viime kaudessa oli paljon positiivisia juttuja ja meillä on tässä hyvät lähtökohdat rakentaa hieno kausi edellisen perään. Lyödään työhaalarit niskaan ja hommat kohti syksyn sarja-avausta taas käyntiin, siitä arjesta ja jokaisesta treenistä homma taas rakentuu. Odotan, että meillä on taisteleva ja yhtenäinen Beecee kasassa.

HOPPE2.jpg
Tuore päävalmentaja Santeri Raatarila tietää jo varsin hyvin mitä Hopeanaula tuo mukanaan.

- Hienoa saada Antti mukaan joukkueeseen. Hän oli meille koko ajan sellainen selkeä täsmähankinta, jonka ehdottomasti halusimme mukaan porukkaan. Viime kausi SalBassa ja sijoittuminen siellä joukkueen toiseksi parhaaksi pistemieheksi osoitti, että hän pystyy tuomaan lisää tehoja pakistoomme. Tämän lisäksi hänen arvoaan nostaa myös hänen persoonansa, jonka hän tuo mukanaan pukukoppiin.


Miesten edustusjoukkue on muutamaa kiinnitystä vaille valmis ja sopimusuutisia tihkuu somekanaviin tasaista tahtia Turun kevään edetessä. Myös harjoittelu tulevaa kautta kohti alkaa heti toukokuun alusta.

HOPPE-4.jpg

HOPPE_3.jpg
13.09.2019Edustusjoukkueen kausi käyntiin kahden uudistuneen joukkueen kohtaamisella
11.09.2019Beecee on valmiina Divariin
11.09.2019Solidsport näyttää kaikki Divariottelut
01.09.2019KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT
23.06.2019Katusählyturnaus La 27.7. Rantakertun piha-alueella
05.06.2019Kevät kokous 12.6. Sport Gardenilla
06.05.2019Kausi päättyi palkitsemisiin
30.04.2019Antti Hopeanaula palaa keltapaitoihin
12.04.2019Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja
27.03.2019FBC Turun A-, B- ja C1-pojat kaudella 2019-2020

Siirry arkistoon »