Antti Hopeanaula palaa keltapaitoihin

30.04.2019

Menneellä kaudella läpimurtonsa miesten pääsarjoissa tehnyt Antti Hopeanaula palaa Turkuun ja Beeceen takalinjoille yhden Raumalla vietetyn vuoden jälkeen.

Hopeanaulalla (24v.) käynnistyy syksyllä viides divarikausi. Debyytti tapahtui A-juniorina SBS Wirmon riveissä kaudella 2015-2016, jonka jälkeen mies siirtyi FBC Turun riveihin. Kaksi kautta Beeceessä tuotti 23 tehopistettä 43 pelissä, mutta selkeä rooli ja varsinainen läpimurto jäi vielä juniorisarjoissa eturivin roolissa esiintyneeltä kahden suunnan puolustajalta nappaamatta. Mennyt kausi ei ollut sarjajumboksi jääneeltä Rauman SalBalta varsinainen menestys, mutta isoin minuutein läpi kauden pelanneen Hopeanaulan kehitystä eivät tappiot tai kasitien sahaaminen hidastaneet. Tästä tuloksena komeat 30 tehopistettä, tehotilastojen maltillinen -3 ja jämäkkä ykköspakin rooli läpi kauden. Takaisin Turkuun saapuu siis yksi Divarin viime kauden tehokkaimmista puolustajista.

Nälkä ja näytönhalut eivät jääneet Raumalle.

HOPPE1.jpg

- Kausi SalBassa oli ehdottomasti kehittävä ja kiitos siitä sinne suuntaan, mutta on kyllä mukava palata keltapaitoihin. Viime visiitillä oma rooli oli iso pääasiassa vaihtopenkillä, pukuhuoneen puolella ja saunailloissa, mutta nyt on vakaa tarkoitus tehdä tulosta myös kentän puolella. Pelikassiin on myös pakattu viime kauden voittoprosenttini Kupittaalla (100 %).

Beeceen otteet tulivat viime kaudellakin tutuksi muutoinkin kuin keskinäisten kohtaamisten osalta.

- Keskinäisten kohtaamisten lisäksi tuli joitain otteluita nähtyä Kupittaalla ja totta kai myös muuten seurattua jätkien otteita varsin tarkasti. Kyllähän Beeceen viime kaudessa oli paljon positiivisia juttuja ja meillä on tässä hyvät lähtökohdat rakentaa hieno kausi edellisen perään. Lyödään työhaalarit niskaan ja hommat kohti syksyn sarja-avausta taas käyntiin, siitä arjesta ja jokaisesta treenistä homma taas rakentuu. Odotan, että meillä on taisteleva ja yhtenäinen Beecee kasassa.

HOPPE2.jpg
Tuore päävalmentaja Santeri Raatarila tietää jo varsin hyvin mitä Hopeanaula tuo mukanaan.

- Hienoa saada Antti mukaan joukkueeseen. Hän oli meille koko ajan sellainen selkeä täsmähankinta, jonka ehdottomasti halusimme mukaan porukkaan. Viime kausi SalBassa ja sijoittuminen siellä joukkueen toiseksi parhaaksi pistemieheksi osoitti, että hän pystyy tuomaan lisää tehoja pakistoomme. Tämän lisäksi hänen arvoaan nostaa myös hänen persoonansa, jonka hän tuo mukanaan pukukoppiin.


Miesten edustusjoukkue on muutamaa kiinnitystä vaille valmis ja sopimusuutisia tihkuu somekanaviin tasaista tahtia Turun kevään edetessä. Myös harjoittelu tulevaa kautta kohti alkaa heti toukokuun alusta.

HOPPE-4.jpg

HOPPE_3.jpg
17.01.2020Edustusjoukkue hakee runkosarjan lopun asetelmia Itä-Suomesta
03.01.2020 15:00FBC Turku ja Enhanced Esport yhteistyöhön
03.01.2020AMPPARINIPPU SAAPUU LAUANTAINA KUPITTAALLE
12.12.2019EräViikingit Akatemian vieraaksi vuoden viimeiseen
07.12.2019Kärkikamppailu huipentaa Kupittaan syyskauden
29.11.2019KAKSI HYVÄVIREISTÄ ISKEVÄT YHTEEN VANTAALLA
22.11.2019KELTAISET LOVIISAAN VIERASTILASTOA KOHENTAMAAN
14.11.2019TÄRKEÄ TUPLAVIIKONLOPPU KUPITTAALLA
01.11.2019PORI, LAUANTAI-ILTA, URHEILUTALO
21.10.2019OTTELULEHTINEN KOOVEE JA PIRKAT -PELEIHIN

Siirry arkistoon »