Beecee on valmiina Divariin

11.09.2019

Divarin runkosarja starttaa FBC Turun osalta lauantaina Nurmon Jymyn vieraana. Kesän aikana vahvasti uusiutuneet keltapaidat ovat päävalmentaja Santeri Raatarilan mukaan valmiina sarja-avaukseen. Ehjä kesäharjoittelukausi ja harjoituspeleistä saatu "data" tuovat rauhaa että myös sarjakaudesta on lupa odottaa paljon.

- Kokonaisuutena kesä ja pre-season sujuivat oikein hyvin. Viime kauden pohjalta tehtiin tarvittavat analyysit ja heti ensimmäisistä treeneistä alkaen lähdimme kehittämään omaa pelaamistamme eteenpäin. Kaikki on siis mennyt pitkälti suunnitelmien mukaisesti. Ainahan niitä viilattavia asioita löytyisi, mutta tärkein asia ja kysymys taitaa kuitenkin olla, että onko Beecee valmis pelaamaan pisteistä tulevana lauantaina ja siihen on varsin helppo vastata myöntävästi, kommentoi Raatarila.

ENNAKON_KUVA.jpgJoukkueeseen on saatu monta uutta tulokasta tähän kauteen, kun Tepsin liigajoukkueesta palasivat omat kasvattimme Jaakko Hautamäki, Aku Kuikka sekä Eero Säylä. Uusina kasvoina samasta osoitteesta saapui hyökkääjä Teemu Aaltonen sekä puolustaja Niklas Niiranen. Rauman Salbasta palasi pakistoon Antti Hopeanaula ja vahvaa sentteriosastoa saapui leventämään Ere Laitimo NST:stä. Omista junioreistamme ryhmään on kesän aikana nousseet B-juniorit maalivahti Eemeli Nikula, puolustaja Malik Abudu sekä hyökkääjä Severi Rautio. Mielenkiintoinen lisä joukkueessa on myös omasta kakkosjoukkueestamme ryhmään noussut Aleksi Orpana.


- Joukkue on hitsautunut hyvin yhteen ja tekeminen on huokunut sellaista sopivaa rentoutta yhdistettynä haluun parantaa viime kauden tulosta. Haluamme kuitenkin pelata hyvää pallollista peliä ja kontrolloida otteluita, mikä ei oikein tahdo tulla sellaisella puristamisella ja pakottamisella, joten se tietty rentous on hyvä pitää mukana. Uskon puhuvani kaikkien suulla, kun väitän että tällä hetkellä on varsin mukavaa olla palanen "keltaista sukellusvenettä". Täytyy siis olla kiitollinen, että saa olla osa tällaistä ryhmää, jatkoi Raatarila.

Raatarila peri päävalmentajanpestin keväällä hieman yllättäen sivuun jääneeltä Perttu Kytöhongalta. Samalla myös muu valmennusryhmä meni uusiksi, kun toisen lajivalmentajan paikan on ottanut Tommi Sjöholm ja fysiikkapuolen on puolestaan Kaisa Nurmi ottanut hoitaakseen.

ENNAKON_KUVA_2.jpg

Lauantaina onkin sitten jo kovat piipussa, kun bussi vie ryhmän sarja-avaukseen Nurmoon josta totutusti ei saada mitään ilmaiseksi. Viime kaudella voitot menivät keskinäisissä tasan, kun molemmat onnistuivat hakemaan vierasvoitot.

- Saamme heti ensimmäisessä pelissä vastaan kesän aikana vahvistuneen Nurmon Jymyn, joka on menneillä kausilla osoittanut olevansa varsin inhottava vastustaja. Mielestäni on vain mukava, että sarja käynnistyy heti haastavalla vierasottelulla ja joudumme samantien kovaan testiin. Tunnelmat ovat rauhallisen odottavaiset ja vaikka kyseessä onkin ensimmäinen tosipeli, niin uskon, että lauantaina nähdään Nurmossa tasokas Divariottelu, päättää Raatarila.

FBC Turku miesten edustusjoukkue kaudelle 2019-2020
(Suluissa viime kauden seura)

7 Tuominen Sami
8 Orpana Aleksi (FBC Turku II)
12 Niiranen Niklas (TPS)
13 Hautamäki Jaakko A (TPS)
18 Hopeanaula Antti A (Rauman Salba)
20 Forsman Juuso
21 Hämäläinen Miika
22 Räikkönen Juhana
23 Kokko Antti
24 Hoikkala Jussi C
27 Aaltonen Teemu (TPS)
31 Savonen Jouni
32 Sillantaka Aleksi
50 Säylä Eero (TPS)
54 Heiskanen Joona
57 Laitimo Ere (NST)
60 Härkönen Akseli
61 Kuikka Aku (TPS)
65 Nikula Eemeli (FBC Turku B-jun.)
67 Kallio Matias
70 Sokka Miikka
71 Havia Aleksi
72 Abudu Malik (FBC Turku B-jun.)
74 Manninen Matti
82 Rautio Severi (FBC Turku B-jun.)
90 Hirmasto Saku
91 Pensikkala Jarno

Toimihenkilöt:

Raatarila Santeri, päävaalmentaja
Sjöholm Tommi, valmentaja
Kaisa Nurmi, fysiikkavalmentaja
Härkönen Pekka, huoltaja
Kajala Ari, joukkueenjohtaja
Vääri Antti, manageri

Menneen kauden sopimuspelaajista ovat kesän aikana vahvuudesta poistuneet: Oskari Laaksonen, Markus Järvinen, Eemeli Peltonen, Jani Hyytiäinen, Joonas Nurminen, Eetu Tuohi, Aleksi Lahti, Kalle Tuominen, Santeri Urponen ja Joakim Ervast. Valmennuksesta Antti Hänninen ja Teemu Salonen eivät jatka joukkueessa ja myös pitkäaisen huoltajamme Vesa Hoikkala urakka päättyi ainakin toistaiseksi.

Puolustaja Mikko Stenforsin nimeä ei näy sopimuspelaajien eikä lähteneiden listalla. Viime kausi päättyi Tammikuussa polvivammaan ja molemmat polvet operoitiin keväällä. Kuntoutus on hyvällä mallilla ja on sovittu että hänen kohdallaan tilannetta katsotaan uudelleen kun on lääkäreiltä taas lupa lajiharjoitteluun.

TILAA KAUSIKORTTIMME TÄSTÄ

Lue myös:

"Solidsport näyttää kaikki Divariottelut" (FBC Turun uutinen)
"Pääkalloennakko: Divarin ennakkosuosikit tulevat Turusta, Tampereelta ja Limingasta" (Pääkallo)
"Divarin lähetyspaletti julkaistiin – tarjolla myös studio ja kuukauden otteluita" (Pääkallo)


FBC-TURKU-TAPAHTUMAKUVA-EV-AKAT-2019.jpg

21.10.2019OTTELULEHTINEN KOOVEE JA PIRKAT -PELEIHIN
17.10.2019FBC Turku nousi Suomen kymmenen suurimman salibandyseuran joukkoon
12.10.2019TUPLAVIIKONLOPPU TIEN PÄÄLLÄ
06.10.2019OTTELULEHTINEN SU 6.10. JOSBA -OTTELUUN
02.10.2019OTTELULEHTINEN TO 3.10. M-TEAM -OTTELUUN
18.09.2019OTTELULEHTINEN KE 18.9. EV AKATEMIA -OTTELUUN
13.09.2019Edustusjoukkueen kausi käyntiin kahden uudistuneen joukkueen kohtaamisella
11.09.2019Beecee on valmiina Divariin
11.09.2019Solidsport näyttää kaikki Divariottelut
01.09.2019KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT

Siirry arkistoon »