TUPLAVIIKONLOPPU TIEN PÄÄLLÄ

12.10.2019

Kolmen kotipelin jälkeen suunnataan tositarkoituksella pohjoiseen, kun lauantaina 12.10. vastassa on LNM Oulussa ja sunnuntaina O2-Jyväskylä Palokassa.

Mennyttä viikkoa voidaan pitää varsin onnistuneena, kun 7-1 voittolukemin päättyneen M-Team-ottelun jatkoksi sunnuntaina vieraaksi saapunut Josba kaatui 9-4. Aleksi Sillantaka jatkoi hyviä otteitaan tolppien välissä ja on torjuntaprosentiltaan toisena sarjan maalivahdeista kovalla lukemalla 87.72 %. Josba-ottelussa suurimpana ilonaiheena toimi kuitenkin kakkoskentän Matias Kallio (2+0) – Jaakko Hautamäki (1+2) – Miikka Sokka (1+3) – Eero SäyläNiklas Niiranen (1+0) hieno peli teholukemalla +5.

***

Lauantaina vastaan asettuva LNM on sarjan monivuotinen kärkijoukkue. Entisestään kesän aikana vahvistunut urheilullinen porukka on aloittanut kautensa mukavasti ja pelaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Viimeisin osoitus iskukyvystä nähtiin menneenä viikonloppuna, kun se haki Kooveen kotihallista pisteet lukemin 2-6. Niittomiehet vannoo aktiivisen salibandyn nimeen ja ratkaisijoita siltä löytyy nyt entistä laajemmalta rintamalta. Maalipörssiä johtaa seitsemästi viidessä ottelussa osunut Joona Viiltola.


LNM_KUVA.jpg

Viime kaudella Merikoski SBT:n riveissä sarjan pistepörssin kärkisijat valloittanut kaksikko Vesa Heikkinen – Mika Heiskanen siirtyi kesällä liminkalaisten riveihin ja kausi on alkanut nytkin tehokkaasti. Kolmas nimekäs vahvistus on kokemusta joukkueeseen tuova Ville Turula, jolla on vyöllään 153 liigaottelua OLS:n paidasta. Maalia varjelee monien arvioiden mukaan sarjan kärkikastiin kuuluva 2002-ikäluokan lupaava maalivahti Aki Karjalainen.

Haastava ottelu edessä, arvioi päävalmentaja Santeri Raatarila.

- Lauantai tuo meille mukavan haasteen, sillä omissa ennakkokaavailuissani pidän Niittomiehiä kokonaisuutena sarjan kovimpana vastustajana. He pelaavat melko aktiivista salibandya ja ovat olleet viime otteluissa myös varsin tehokkaita. Tästä kertoo jo pelkästään heidän kahteen edelliseen otteluunsa tekemät 16 maalia. On aina mukava pelata, kun vastassa on laadukas vastustaja.

***

O2-Jyväskylä on aloittanut kautensa hieman mollivoittoisemmin, mutta on kuitenkin monien papereissa potentiaalinen pudotuspelijoukkue. Kausi starttasi voitolla Karhuista, mutta tämän jälkeen sarakkeeseen on kertynyt kolme punaista täppää, kunnes Beecee-pelin kynnyksellä Koovee kaatui tyylipuhtaasti. Joukkueesta löytyy ratkaisuvoimaa erityisesti Iiro Pieviläisen, Kaarlo Mahlbergin, Joni Lempisen sekä Iiro Kinnusen myötä. Turun suunnalla sen kaikki tietävätkin, mutta myös viime peleissä tehokkaana operoineen Kasperi Kantosen kanssa saa olla tarkkana. Joonas Kaasalainen siirtyi viime kauden päätteeksi apuvalmentajan paikalta päävalmentajaksi ja ei olisi varsinainen ihme, jos jyväskyläläisten kausi olisi viime vuoden tapaan nousujohteinen uuden pääluotsin alaisuudessa.


O2_KUVA.jpg
- Rehellisesti sanottuna ei olla vielä hirveästi ehditty miettimään sunnuntain O2-ottelua. Sunnuntain peli on meille neljäs 11 päivän sisään ja meidän kannaltamme olisikin kaiken matkustamisen jälkeen vain tärkeää pysyä kiinni siinä omassa tekemisessä ja saada vietyä ottelu läpi hyvällä tasolla. Uskon nimittäin vahvasti tähän meidän porukkaan ja siihen, että nämä asiat joita olemme viime viikkoina pyöritelleet harjoituksissa tuovat kyllä sen positiivisen tuloksen. Vaatii kliseisesti sitä, että ollaan heti ns. "valot päällä" ja valmiita suorittamaan joukkueena ottelun edellyttämällä tasolla, alleviivaa Raatarila.
Keltaisten kauden kaikki ottelut ovat nähtävillä livenä SolidSport-palvelusta.
13.02.2020Kolmen ottelun kotipeliputki käyntiin
03.02.2020Matti Pienihäkkiselle SSBL Länsirannikon kauden 2019 seuratoimijan palkinto
31.01.2020TAISTELU KOTIEDUSTA JATKUU PIRKKALASSA
24.01.2020Tuplaviikonloppu tarjoilee kotiyleisölle huippumatsin
17.01.2020Edustusjoukkue hakee runkosarjan lopun asetelmia Itä-Suomesta
03.01.2020 15:00FBC Turku ja Enhanced Esport yhteistyöhön
03.01.2020AMPPARINIPPU SAAPUU LAUANTAINA KUPITTAALLE
12.12.2019EräViikingit Akatemian vieraaksi vuoden viimeiseen
07.12.2019Kärkikamppailu huipentaa Kupittaan syyskauden
29.11.2019KAKSI HYVÄVIREISTÄ ISKEVÄT YHTEEN VANTAALLA

Siirry arkistoon »