PORI, LAUANTAI-ILTA, URHEILUTALO

01.11.2019

Miesten edustusjoukkue suuntaa muutaman vuoden tauon päätteeksi kohti Porin lauantai-iltaa ja legendaarista Urheilutaloa, kun vastaan asettuu viime kauden päätteeksi Salibandyliigasta tippunut Karhut.


Lokakuun kuuden ottelun rupeaman teemana oli lievä epätasaisuus, kun joukkueen otteet heilahtelivat otteluiden välillä ja sisällä poikkeuksellisen paljon. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii kaksi viimeisintä kotiottelua, kun ensin Koovee kaatui lähes näytöstyyliin ja perään Pirkat haki pisteet tylysti Kupittaalta.


Vaikka sarjasijoitus onkin kuudes, on pelissä ollut huomattavan paljon hyviä elementtejä joiden varaan on hyvä rakentaa nousua kohti sarjan kärkeä. Päävalmentaja Santeri Raatarila näkee, että eteenpäin on niin sanotusti menty muutamasta tappiosta ja peliesitysten ailahteluista huolimatta.


- Karhut-peli päättää meidän noin kuukauden mittaisen jaksomme, johon on mahtunut yhteensä seitsemän peliä. Pelit tietysti vaikuttavat aina harjoitteluun ja osaltaan vaikeuttavat sen itse pelin kehittämistä. Kaikesta huolimatta, jos mietitään niitä kauden ensimmäisiä otteluita, niin olemme isossa kuvassa saaneet kyllä vietyä pelaamistamme ja otteluiden läpiviemistä eteenpäin. Tästä hyvänä osoituksena toimii viime viikkoinen Koovee-peli, jossa olimme paikoittain varsin organisoituja ja tehokkaita. Suunta näyttää siis hyvältä.


***


Vastaan asettuva Karhut on neljän ottelun tappioputkessa ja löytyy kauden lukuisista tasaisista otteluista huolimatta sarjan viimeiseltä sijalta. Kesän aikana reilusti uudistunut joukkue on ollut totutun sitkeä vastus erityisesti kotiluolassaan, ja kertoo iskukyvystä myös rangaistuslaukauksin saatu vierasvoitto Rangersista.


Pistepörssistä esiin nousee Eero Vanhatalo (9+6), Janne Kuusiluoto (8+4), Juuso Ahola (4+5) sekä vasta neljässä ottelussa pelannut Ville Salonen (4+1). Tolppien välissä urakoi tällä kaudella Karhuissa, Kooveessa ja Nokian KrP:ssä Salibandyliigaa pelannut kokenut Arvid Vonk.


Raatarila on toiveikas, että ehjä treeniviikko näkyy kentällä Porissa.


- Vastaan tulee todennäköisesti melko matalalle ja tiiviiksi asettuva puolustus. On tietysti aina itsestäänselvyys, että heti ottelun alusta tulee olla hereillä, mutta näitä matalalla puolustavia joukkueita vastaan tämä vielä korostuu, sillä se yhdenkin maalin tekeminen voi olla melko työlästä. Toivon, että reilun viikon mittainen pelitauko näkyy hyvänä laatuna hyökkäyspelaamisessamme.


Karhut – FBC Turku, la 2.11. klo 18.00, Porin Urheilutalo

Keltaisten kauden kaikki ottelut ovat nähtävillä livenä SolidSport-palvelusta.

FBC-TURKU-TAPAHTUMAKUVA-RANGERS-2019.jpg

17.01.2020Edustusjoukkue hakee runkosarjan lopun asetelmia Itä-Suomesta
03.01.2020 15:00FBC Turku ja Enhanced Esport yhteistyöhön
03.01.2020AMPPARINIPPU SAAPUU LAUANTAINA KUPITTAALLE
12.12.2019EräViikingit Akatemian vieraaksi vuoden viimeiseen
07.12.2019Kärkikamppailu huipentaa Kupittaan syyskauden
29.11.2019KAKSI HYVÄVIREISTÄ ISKEVÄT YHTEEN VANTAALLA
22.11.2019KELTAISET LOVIISAAN VIERASTILASTOA KOHENTAMAAN
14.11.2019TÄRKEÄ TUPLAVIIKONLOPPU KUPITTAALLA
01.11.2019PORI, LAUANTAI-ILTA, URHEILUTALO
21.10.2019OTTELULEHTINEN KOOVEE JA PIRKAT -PELEIHIN

Siirry arkistoon »