KELTAISET LOVIISAAN VIERASTILASTOA KOHENTAMAAN

22.11.2019


Miesten edustusjoukkue matkaa lauantaina Loviisan Torin vieraaksi. Taskussa sillä on kaksi tyylipuhdasta kotivoittoa, joten nyt on hyvä hetki ottaa tähtäimeen pisteiden kerääminen myös vieraskaukaloista.

Beeceen mennyt tuplaviikonloppu sujui mallikkaasti, kun Rangers (8-4) ja NST (8-6) kaatuivat Kupittaalla. Heikosti alkanut marraskuu kääntyi selkeästi positiivisempaan suuntaan, kun kotiyleisön edessä esiintyi raikasta salibandya pelannut joukkue. Hiukan tukossa olleet maalihanat aukesivat hienosti laajalla rintamalla, kun molemmissa otteluissa vastustajan maalivahti ohitettiin kahdeksan kertaa. Voittojen myötä Beecee nousi sarjassa sijalle kolme. Liikaa ei kuitenkaan sijoituksista kannata tässä vaiheessa puhua, sillä kuten Divarissa yleensäkin, tiukkaa on. Sijalla 9 oleva O2-Jyväskylä on vain 3 pistettä keltaisia perässä.

***

Loviisan Tor löytyy sarjasta sijalta kymmenen. Tor pelaa seuraavien 7 ottelun aikana peräti kuudesti kotona, joten tavoitteena on varmasti iskeä kotiputken aikana kohti pudotuspelisijoituksia. Joukkue koki kesän aikana muutamia pelaajamenetyksiä, mutta sai pidettyä lopulta varsin hyvin seuran konkarit riveissään.

Pistepörssistä esiin nousee hiukan kokeneemman osaston Tatu Könönen (11+7), Sami Aalto (5+12) ja Jonas Hällfors (5+2), sekä nuoriso-osaston Pyry Forsman (9+3). Niko Nordströmin jättämä aukko tolppien välissä on täytetty Henri Haapaniemen (6 ottelua, 75,4 T-%), sekä Riku Ahtiaisen (4 ottelua, 73,33 T-%) voimin.

Viime kauden alussa Beecee sukelsi pahemman kerran Loviisassa, ja tarkkana pitää olla tälläkin kertaa.

-Tor on erittäin rutinoitunut joukkue ja itse pidän heitä yhtenä haastavimmista vastustajista. Alkukausi on ollut heille tulosten suhteen haastava, mutta sen ei todellakaan pidä antaa hämätä, painottaa päävalmentaja Santeri Raatarila.

***

Beecee on pelannut kauden yhdestätoista ottelusta vain neljä vieraissa. Vaikka otanta onkin pieni, näin heti alkuunsa on hyvä lähteä parantamaan vierassaldoa, joka on toistaiseksi yksi voitto ja kolme tappiota. Seuraavista yhdestätoista divariottelusta peräti kahdeksan tahkotaan nimittäin vieraissa.

Päävalmentaja Raatarila näkee, että viime viikonlopun voittojen takana näkyy pelin kehittyminen.

-Olemme saaneet taas työstettyä omaa hyökkäyspelimme eteenpäin, mikä on selkeästi nähtävissä nousseessa pelitemmossa ja rakenteissa. Tor:n kokenut joukkue tarjoaa todella hyvän testin myös tämän suhteen. Odotettavissa on varsin hyvätasoinen divariottelu.

Loviisan Tor – FBC Turku, la 23.11. klo 17, Loviisan liikuntahalli

Keltaisten kauden kaikki ottelut ovat nähtävillä livenä SolidSport-palvelusta.

17.01.2020Edustusjoukkue hakee runkosarjan lopun asetelmia Itä-Suomesta
03.01.2020 15:00FBC Turku ja Enhanced Esport yhteistyöhön
03.01.2020AMPPARINIPPU SAAPUU LAUANTAINA KUPITTAALLE
12.12.2019EräViikingit Akatemian vieraaksi vuoden viimeiseen
07.12.2019Kärkikamppailu huipentaa Kupittaan syyskauden
29.11.2019KAKSI HYVÄVIREISTÄ ISKEVÄT YHTEEN VANTAALLA
22.11.2019KELTAISET LOVIISAAN VIERASTILASTOA KOHENTAMAAN
14.11.2019TÄRKEÄ TUPLAVIIKONLOPPU KUPITTAALLA
01.11.2019PORI, LAUANTAI-ILTA, URHEILUTALO
21.10.2019OTTELULEHTINEN KOOVEE JA PIRKAT -PELEIHIN

Siirry arkistoon »