Jorma Fisk valmennuspäälliköksi, CoachTools valmennuksen avuksi

Share |
24.03.2017

FBC Turun B-E-poikien valmennuspäällikkönä aloittaa toukokuun alusta juniorivalmennuksen huippuosaajiin kuuluva Jorma Fisk, joka toimii samalla jatkossa myös FBC Turun 2004-poikien kilpajoukkueen valmentajana. Kaudeksi 2017-2018 FBC Turun ottaa käyttöönsä yhtenä pilottiseuroista myös CoachTools valmennusjärjestelmän, jonka myötä seuran urheilutoiminta ottaa seuraavan kehitysaskeleen.

TPS salibandyssa aiemmin työskennellyt ja TPS:ssa sekä SBS Maskussa pitkään valmentanut Jorma Fisk aloittaa FBC Turun B-E-poikien valmennuspäällikkönä toukokuun alussa 2017. Valmennuspäällikön tehtävien lisäksi Jorma Fisk toimii myös 2004-poikien kilpajoukkueen vastuuvalmentajana tulevina kausina. Valmennuspäällikön tehtäviä Fisk hoitaa omantoimensa ohella.

-FBC Turku on seurana kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja olosuhteiden osalta olemme olleet jo pidempään kohtuullisessa tilanteessa. Pari vuotta sitten laajensimme toimintaamme suosittuihin nuorten harrastejoukkueisiin, joten seuraavaa panostus haluttiin tehdä lasten- ja nuorten kilpaurheilutoimintaan, kertoo FBC Turun toiminnanjohtaja Ville Lintunen.

Valmennuspäällikön tehtävät tulevat koostumaan FBC Turun valmennuslinjan sekä pelaajapolut kehittämisestä. -Olen aina pitänyt haasteista jossa pääsee kehittämään ja luomaan kokonaan uutta. FBC Turussa on harvinaisen vahvat pohjat taustojen ja olosuhteiden osalta kehitysprojektille, jossa on tarkoitus viedä koko organisaatiota urheilullisesti seuraavalle tasolle, kertoo Fisk omasta roolistaan.


CoachTools

FBC Turku aloittaa yhtenä pilottiseuroista käyttämään kaudella 2017-2018 CoachTools-joukkueurheilun valmennusjärjestelmää. -CoachTools digitalisoi seuran valmennustoiminnan, se on työkalu laadun nostamiseen ja ajankäytön helpottamiseen päivittäisessä valmennustyössä. Sen avulla ymmärryksemme kauden suunnittelusta, valmennuslinjojen luomisesta ja yksittäisen harjoituksen rakentamisesta helpottuu merkittävästi. CoachTools antaa ennen kaikkea valmentajille työkalun urheilijoiden välittämiseen ja heidän hyvinvoinnin seuraamiseen. Pidemmällä aikavälillä järjestelmä tulee varmasti tasalaatuistamaan FBC Turun eri ikäluokkien harjoittelua, taustoittaa hanketta toiminnanjohtaja Lintunen.

CoachTools-järjestelmän kehityksen taustalla on tiimi joukkueurheilun ja seuratoiminnan ammattilaisia. -Vuosia painittuamme samojen haasteiden kanssa seura- ja valmennustoiminnassa, päätimme alkaa digitalisoimaan päivittäistä tekemistä yhdeksi helppokäyttöiseksi mobiilijärjestelmäksi. FBC Turku tunnisti välittömästi tarpeen järjestelmälle ja lähti innokkaasti mukaan kehittämään sitä kanssamme. Yhteistyöstä oli helppo sopia, kun heillä oli kova halu kehittää urheilutoimintaansa, kertoo hankkeen taustalla toimiva Teemu Varis.

24.02.2018Tiukka tuplaviikonloppu määrittää loppukauden suunnan
14.02.2018Isojen pisteiden taisto Gardenilla
09.02.2018Hyvän vireen siivittämänä Nurmoa kohti
07.02.2018Tärkeitä pisteitä jaossa Sipoossa
05.02.2018D1 poikien joukkueesta viisi poikaa Maajoukkuetie FBA-leireillä
25.01.2018Hyvävireinen Beecee kohti haastavaa tuplaviikonloppua
14.01.2018Tuttu & turvallinen Garden ja Porin Karhut
13.01.2018 14:00FBC Turku ry ja TUTO Hockey Oy perustavat FBC Turku Oy:n
12.01.2018Beecee - NST sähköistää Kupittaan palloiluhallin
10.01.2018Sami Tuominen palaa Beeceehen

Siirry arkistoon »