Jorma Fisk valmennuspäälliköksi, CoachTools valmennuksen avuksi

Share |
24.03.2017

FBC Turun B-E-poikien valmennuspäällikkönä aloittaa toukokuun alusta juniorivalmennuksen huippuosaajiin kuuluva Jorma Fisk, joka toimii samalla jatkossa myös FBC Turun 2004-poikien kilpajoukkueen valmentajana. Kaudeksi 2017-2018 FBC Turun ottaa käyttöönsä yhtenä pilottiseuroista myös CoachTools valmennusjärjestelmän, jonka myötä seuran urheilutoiminta ottaa seuraavan kehitysaskeleen.

TPS salibandyssa aiemmin työskennellyt ja TPS:ssa sekä SBS Maskussa pitkään valmentanut Jorma Fisk aloittaa FBC Turun B-E-poikien valmennuspäällikkönä toukokuun alussa 2017. Valmennuspäällikön tehtävien lisäksi Jorma Fisk toimii myös 2004-poikien kilpajoukkueen vastuuvalmentajana tulevina kausina. Valmennuspäällikön tehtäviä Fisk hoitaa omantoimensa ohella.

-FBC Turku on seurana kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja olosuhteiden osalta olemme olleet jo pidempään kohtuullisessa tilanteessa. Pari vuotta sitten laajensimme toimintaamme suosittuihin nuorten harrastejoukkueisiin, joten seuraavaa panostus haluttiin tehdä lasten- ja nuorten kilpaurheilutoimintaan, kertoo FBC Turun toiminnanjohtaja Ville Lintunen.

Valmennuspäällikön tehtävät tulevat koostumaan FBC Turun valmennuslinjan sekä pelaajapolut kehittämisestä. -Olen aina pitänyt haasteista jossa pääsee kehittämään ja luomaan kokonaan uutta. FBC Turussa on harvinaisen vahvat pohjat taustojen ja olosuhteiden osalta kehitysprojektille, jossa on tarkoitus viedä koko organisaatiota urheilullisesti seuraavalle tasolle, kertoo Fisk omasta roolistaan.


CoachTools

FBC Turku aloittaa yhtenä pilottiseuroista käyttämään kaudella 2017-2018 CoachTools-joukkueurheilun valmennusjärjestelmää. -CoachTools digitalisoi seuran valmennustoiminnan, se on työkalu laadun nostamiseen ja ajankäytön helpottamiseen päivittäisessä valmennustyössä. Sen avulla ymmärryksemme kauden suunnittelusta, valmennuslinjojen luomisesta ja yksittäisen harjoituksen rakentamisesta helpottuu merkittävästi. CoachTools antaa ennen kaikkea valmentajille työkalun urheilijoiden välittämiseen ja heidän hyvinvoinnin seuraamiseen. Pidemmällä aikavälillä järjestelmä tulee varmasti tasalaatuistamaan FBC Turun eri ikäluokkien harjoittelua, taustoittaa hanketta toiminnanjohtaja Lintunen.

CoachTools-järjestelmän kehityksen taustalla on tiimi joukkueurheilun ja seuratoiminnan ammattilaisia. -Vuosia painittuamme samojen haasteiden kanssa seura- ja valmennustoiminnassa, päätimme alkaa digitalisoimaan päivittäistä tekemistä yhdeksi helppokäyttöiseksi mobiilijärjestelmäksi. FBC Turku tunnisti välittömästi tarpeen järjestelmälle ja lähti innokkaasti mukaan kehittämään sitä kanssamme. Yhteistyöstä oli helppo sopia, kun heillä oli kova halu kehittää urheilutoimintaansa, kertoo hankkeen taustalla toimiva Teemu Varis.

20.10.2017Edessä haasteellinen tuplaviikonloppu
12.10.2017Beeceen kotiavauksessa tuplapanos
05.10.2017Pinnatili auki Porissa
29.09.2017Beeceen vieraspelit jatkuvat Porissa
24.09.2017Divarin avausviikonloppu synkkä Beeceelle
21.09.2017Edustusjoukkueen kausi käynnistyy vieraskiertueella
21.08.2017Jussi Hoikkala jatkaa edustusjoukkueen kapteenina
15.08.2017FBC Turun harjoituspelit selvillä
02.07.2017Keltapaitojen kesäkuulumisia ja joukkue julki
14.05.2017FBC Turku laajentaa salibandyhallitoimintaansa

Siirry arkistoon »