Naisten ja tyttöjen valmennus 2017-2018 sekä uusi valmennuspäällikkö

Share |
11.04.2017

FBC Turun ja FBC Loiston naisten ja tyttöjen valmennuspäällikkönä aloittaa pitkän linjan tyttövalmennuksen huippuosaaja Matti Pienihäkkinen. Naisten edustujoukkueen vastuuvalmentajana 1.divisioonassa jatkaa Rauli Pätsi, naisten kehitysjoukkueen vastuuvalmentajana Kalle Koskinen sekä A/B-valmennuksessa Kari Vellinki ja Timo Urhonen sekä C-tyttöjen valmennuksessa Joni Salo-oja ja Esa Pukero.

Naisten ja tyttöjen valmennuspäällikkönä aloittava Matti Pienihäkkinen on yksi Suomen johtavia tyttövalmennuksen osaajia. Jatkossa Matin vastuulla on koko tyttöjen pelaajapolun valmennukselliset linjaukset. Valmennuspäällikön tehtävät tulevat olemaan osin myös erittäin konkreettisia, sillä Matti tulee toimimaan osana niin naisten, A/B-tyttöjen kuin C-tyttöjen valmennusryhmiä ja vetämään yhdet harjoitukset viikossa näille ryhmille. -Tavoitteenamme oli saada tyttöjen valmennuspäälliköksi todellinen huippuosaaja ja Mattia parempaa osaajaa tähän tehtävään ei olisi voinut kuvitella, kertoo FBC Turun toiminnanjohtaja Ville Lintunen.

Upean kauden päätteeksi naisten 1.divisioonaan nousseen naisten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana jatkaa pitkälinjan salibandyosaaja Rauli Pätsi. Naisten joukkueen runkona tulee jatkossakin toimimaan omat juniorit, mutta heidän lisäkseen joukkuetta on tarkoitus vahvistaa sopivan profiilin omaavilla motivoituneilla ja urheilullisilla naispelaajilla. Raulin ja Matin lisäksi ryhmään tulee liittymään vielä myöhemmin nimettävä valmentaja.

Merkittävä uutena ryhmänä aloittaa naisten 3-joukkue nimellä toimiva kehitysjoukkue, jonka tavoitteena on varmistaa, että jokaiselle A-C-juniori-ikäiselle pelaajalle voidaan jatkossa varmistaa kaudessa vähintään 40-50 ottelua. Kehitysjoukkueen vastuuvalmentajana aloittaa tyttö- ja naisvalmennuksessa osaamisensa osoittanut Kalle Koskinen. -Tavoitteenamme on, että tyttöjen kehitysjoukkue pystyisi lähitulevaisuudessa tavoittelemaan 2.divisioona paikkaa ja näin tarjoamaan askelman tyttöjen pelaajapolulla matkalla kohti naisten edustusjoukkuetta, taustoittaa uuden ryhmän syntymistä Ville Lintunen.

A-/B-tyttöjen valmennusryhmässä toimivat Kari Vellinki ja Timo Urhonen, joita tukemassa on valmennuspäällikkö Matti Pienihäkkinen. A- ja B-tyttöjen joukkueet tavoittelevat Sm-sarjapaikkoja ja niiden motivoituneilla ja osaavilla pelaajilla on mahdollisuus nousta naisten 1.divisioonajoukkueen harjoitusrinkiin. Myös naisten kehitysjoukkueen toiminta kuuluu osana A-B-ikäisten tyttöjen pelaajapolkua.

C-tyttöjen joukkueen uutena valmentaja aloittaa A-tytöistä siirtyvä Joni Salo-oja jonka kanssa valmennuksessa jatkaa Esa Pukero. Joukkueen fysiikkavalmentajana toimii Rami Saari, joka tuo ryhmään lisänä uudenlaista osaamista. -Matin mukanaololla C-tyttöjen harjoittelussa pyrimme varmistamaan, että tietyt pelaamisen sekä harjoittelun peruslinjat ovat yhteneviä kaikissa SM-sarjatasolle pyrkivissä joukkueissamme. Toki jokainen valmentaja tuo myös omia suuntaviivojaan toiminnalle taustoittaa uutta tilannetta Ville Lintunen.

FBC Loiston naisten ja A-C-tyttöjen joukkueet järjestävät try out jaksot toukokuun alkupuolella. Yhteydenotot ja lisä infoa antavat

Aikuispelaajien osalta
Rauli Pätsi, rauli.patsi(at)fbcturku.net, 050 302 9774

Tyttöjunioripelaajien osalta
Matti Pienihäkkinen, matti.pienihakkinen(at)fbcturku.net, 050 538 7684

12.12.2017Tähtäimessä kauden ensimmäinen voittoputki
07.12.2017Edessä tärkeä kotiottelu jälleen
01.12.2017Torin vierailu aloittaa Beeceen kotiputken
17.11.2017Keltapaidat päättäväisenä Mosalle
13.11.2017Tulivoimainen ÅIF tehojensa kanssa tuskailevan Beeceen vieraaksi
13.11.2017Tehokas Nurmo vei pisteet mukanaan
07.11.2017Kovaviereinen Nurmon Jymy Gardenillle
26.10.2017Edessä tärkeä vierasmatsi Ruskeasuolla
20.10.2017Edessä haasteellinen tuplaviikonloppu
12.10.2017Beeceen kotiavauksessa tuplapanos

Siirry arkistoon »