Vuoden viimeinen peli sunnuntaina Kupittaalla

Divarin otteluohjelma on tällä kaudella perin kummallinen johtuen ylimitoitetusta MM-kisatauosta. Nyt Beecee palaa kolmen viikon ottelutauolta yhden pelin ajaksi jäädäkseen uudelleen neljän viikon tauolle. Pelirytmin löytäminen on perin hankalaa, mutta sen pohjilta tässä tehdään nyt hommia, että Maaliskuussa oltaisiin iskussa kun pleijarit alkavat.

Sunnuntain vastustaja SaiPa kohdattiin Marraskuun puolivälissä Lappeenrannassa ja tästä pelistä oli monien vaiheiden jälkeen saldona vain kirvelevä jatkoaikatappio. Saipa karkasi toisessa erässä jo 4-1 karkumatkalle, mutta se kirittiin vielä kiinni ja Antti Vuorisen kahdella maalilla oltiin päätöserässä hetken jopa voitossa kiinni. Lappeerantalaiset takoi pelissä maalinsa terävillä vastaiskuilla, vaikka Beecee pitkiä toveja peliä hallitsikin.

Kotijoukkue pääsee tämän vuoden viimeiseen otteluun neljän ottelun voittoputkessa ja mielenkiintoista onkin nyt nähdä miten ollaan vire onnistuttu säilyttämään MM-kisatauolla. SaiPa on kärsinyt alkukaudesta paljon avainpelaajien loukkaantumisista ja pudotuspeleissä monta vuotta putkeen pelannut lappeenrantalaisryhmä on vaarassa pullahtaa ulos kevään karkeloista.

Millä fiiliksin FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors sitten lähtee sunnuntain peliin.

Divarissa otteluohjelma on nyt MM-kisojen ja joulun myötä hyvin erikoinen, kun nyt huilattu kolme viikkoa ja tämän yhden pelin jälkeen taas neljän viikon tauko. Miten tähän on sopeuduttu?

– Tähän asti sopeuduttu hyvin. Ensimmäisellä viikolla vähennettiin yhteisiä harjoituksia, ja toisella viikolla focus oli yksilötaidon kehityksessä. Tämä viikko ollaan reenattu viisikkopelaamista ja sunnuntaina ollaan valmiina haastamaan Saipa.

Ennen taukoa joukkue pääsi hyvään vireeseen ja on nyt neljän pelin voittoputkessa. Onko vaaraa, että hyvä vire olisi kadonnut jonnekin?

– En usko, vaikkakin ollut taukoa peleistä niin reeneissä ollut hyvää tekemisen meininkiä.

Viimeisin tappio on juuri Saipasta reilun kuukauden takaa, kun Lappeenrannassa kotijoukkue otti kaksi pistettä jatkoaikavoitolla. Mitä siitä pelistä on jäänyt mieleen?

Jäi mieleen se että pelasimme kohtalaisen hyvin mutta hävisimme ottelun silti. Tulevana sunnuntaina näin ei tule tapahtumaan.

OTTELUINFO:

KORONAPASSI VAADITAAN SISÄÄNPÄÄSYYN

FBC Turku velvoittaa kaikkia yli 16-vuotiaita katsojia esittämään koronapassin tullessaan seuraamaan FBC Turun kotiotteluita. Koronapassin esittämistä ei vaadita alle 16-vuotiailta, eikä otteluiden pelaajilta ja toimihenkilöiltä.

Koronapassin lataaminen onnistuu omakanta.fi -sivustolta, johon kirjautumiseen tarvitset nettipankkitunnukset.

Kausikortti 75,00 €

FBC Turun kausikortti kaudella 21-22 sisältää pääsyn runkosarjan ja nyt myös pudotuspelien kotiotteluihin. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös FBC Loiston NLA:n kauden runkosarjan kotiotteluihin. Kortteja myynnissä FBC Turun toimistolla Sport Gardenilla, edustusjoukkueen pelaajilla tai voit tilata korttisi täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy ja FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 5 €

Ottelussa noudatetaan viranomaisten antamia koronapandemiaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Saavuthan peliin kasvomaski kasvoillasi ja vain terveenä. Muista myös turvavälit sekä huolehdi käsihygieniasta.

SOLIDSPORTIN STREAM:

Mikäli et pääse Kupittaalle jännäämään, niin ottelusta on myös suora striimi tarjolla Solidsportin kanavaltamme: https://solidsport.com/fbcturku-miehet

Selostus: Santeri Lähteensuo