FBC Turun tarkoituksena on toimia länsiturkulaisena liikuttajana niin lapsille, nuorille kuin aikuisille, joka mahdollistaa salibandyn pelaamisen ja harrastamisen kohtuullisilla kustannuksilla niin kilpaurheilu kuin harrastustasolla kaiken ikäisille sukupuolesta riippumatta.

FBC Turku ry. (aiemmin Floorball Club Turku) on vuonna 1995 perustettu turkulainen salibandyn erikoisseura, jolla on 820 jäsentä. Rekisteröityjä lisenssipelaajia kaudella 2019-2020 seurassa on 715 ja erillaisia joukkueita ja peliryhmiä yli 40. 

FBC Turun toiminta on keskittynyt Turussa Länsikeskuksen ympäristöön, jossa sijaitsee seuran salibandyhalli Sport Garden. FBC Turun joukkueet harjoittelevat Sport Gardenin lisäksi pääosin Länsikeskuksen läheisyydessä olevilla Raunistulan Salibandy Areenalla sekä Rieskalähteen ja Hepokullan kouluilla, joihin on pystytty keskittämään juniorijoukkueiden harjoitusvuoroja. Lisäksi lasten ryhmien toimintaa on Moisiossa sekä Topeliuksen koululla Portsassa. Turkulaisten pelaajien ohella seurassa on myös paljon pelaajia lähikunnista Raisiosta, Naantalista ja Ruskolta, joiden lisäksi pelaajia tulee aina Kaarinaa ja Lietoa myöden. Viimeisten vuosien aikana FBC Turku on ollut aktiivisemmin kehittämässä alueellista yhteistyötä salibandyn parissa.

FBC Turun toiminnan keskeisenä ajatuksena on toiminnan laadukkuus aina nuorimmista salibandykoululaisista miesten ja naisten edutusjoukkueisiin saakka. Seura on tunnettu laadukkaasta junioritoiminnasta, mikä on näkynyt niin alue- kuin SM-mitaleina sekä pelaajien kehittymisenä aina kansainvälisille kentille asti. Tällä hetkellä FBC Turulla on poika- ja tyttöjuniorijoukkueet kaikissa Salibandyliiton juniori-ikäryhmissä. Lisäksi seuralla on 5-10 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattuja salibandykouluja sekä tätä nuoremmille 3-4 -vuotiaille tarkoitettua lapsi-vanhempi salibandya. FBC Turulla on myös eritasoisia aikuisharrastejoukkueita, joista jokaiselle kiinnostuneelle löytyy oman tasoisensa ryhmä.

FBC Turun kaikki joukkueet harjoittelevat samassa ympäristössä, joka tarjoaa niin pelaajille kuin myös valmentajille optimaaliset olosuhteet kehittymiselle. Toiminnan laadukkuuden osoituksena on se positiivinen ilmapiiri, joka seuran sisällä vallitsee ja joka ottaa huomioon jokaisen seuran jäsenen.