SAUNAILTA TAI TYKYPÄIVÄ SPORT GARDENILLA

Sport Gardenilla onnistuvat saunaillat niin joukkueille yrityksille kuin kaveriporukoillekin. Sport Garden sopii myös eritoimaisesti yritysten ja työpaikkaporukoiden työhyvinvointitapahtumien järjestämiseen. Ohjelmassa voi olla salibandya tai vaikka kuntotestausta ja sen päälle sauna tai palaveri neuvotteluhuoneessamme.

Saunailtoja varten vuokraamme tiloja ainoastaan perjantai ja lauantai illoiksi, joilloin hinta on 180e. Tuloaika on sovittavissa, mutta siinä tulee huomioida salibandyhallin käyttö. Vuokra-aika päättyy kello 24.00. Tykypäivien ohjelma laaditaan toiveiden mukaan ja hintaan vaikuttaa käytettyjen salivuorojen määrä.

Huomioithan:

Oleskelutiloihin mahtuu 20-25 henkilöä ja saunaan kerrallaan noin kymmenen.

Omat juomat ja syötävät voi tuoda mukanaan, mutta ne järjestyvät tarvittaessa myös kauttamme.

Vuokrattava paketti pitää sisällään saunan, suihkutilat, yhden tai useampia pukuhuoneita sekä oleskelutilana toimivan neuvotteluhuoneen. Muiden Sport Gardenin tilojen käyttö saunaillan yhteydessä on sovittavissa. Tilat tulee jättää käytön jälkeen fiksuun kuntoon. Ylimääräisestä siivoamisesta tai hallin yleistentilojen likaamisesta perimme 50e siivousmaksun + muut kulut.