SAUNAILTA TAI TYKYPÄIVÄ BOLT GARDENILLA

Bolt Gardenilla onnistuvat saunaillat niin joukkueille yrityksille kuin kaveriporukoillekin. Bolt Garden sopii myös erinomaisesti yritysten ja työpaikkaporukoiden työhyvinvointitapahtumien järjestämiseen. Ohjelmassa voi olla salibandya tai vaikka kuntotestausta ja sen päälle sauna tai palaveri neuvotteluhuoneessamme.

Saunailtoja varten vuokraamme tiloja ainoastaan perjantai ja lauantai illoiksi, joilloin hinta on 200,-. Tuloaika on sovittavissa, mutta siinä tulee huomioida salibandyhallin muu käyttö. Vuokra-aika päättyy kello 24.00. Tykypäivien ohjelma laaditaan toiveiden mukaan ja hintaan vaikuttaa käytettyjen salivuorojen määrä.

Huomioithan:

Oleskelutiloihin mahtuu 20-25 henkilöä ja saunaan kerrallaan noin kymmenen.

Omat juomat ja syötävät voi tuoda mukanaan, mutta ne järjestyvät tarvittaessa myös kauttamme.

Vuokrattava paketti pitää sisällään saunan, suihkutilat, yhden tai useampia pukuhuoneita sekä oleskelutilana toimivan neuvotteluhuoneen. Muiden Bolt Gardenin tilojen käyttö saunaillan yhteydessä on sovittavissa. Tilat tulee jättää käytön jälkeen fiksuun kuntoon. Ylimääräisestä siivoamisesta tai hallin yleistentilojen likaamisesta perimme 50,- siivousmaksun + muut kulut.