FBC Turulla on kaksi senioriryhmää yli 60-vuotiaille: ikiliikkujat ja huru-ukot. Molemmat ryhmistä kokoontuvat pelaamaan Sport Gardenille,  Niitunniskantie 18 (Länsikeskuksen kupeessa) elokuusta toukokuuhun kerran viikossa.

Ikiliikkujien ryhmässä mukana on myös naisia ja rauhallisempi pelaaminen sopii myös iäkkäämmille pelureille. Huru-ukkojen ryhmässä pelaaminen vie monesti mukanaan ja juoksuaskelia tulee huomaamattakin. 

Aikaisempaa salibandykokemusta ei vaadita. Hallilta saa lainaksi pelimailan tarvittaessa.
Harjoituksia varten tarvitset vain sisäpelikengät, t-paidan ja shortsit / verryttelyhousut sekä vesipullon.

Molempiin ryhmiin voi liittyä mukaan myös kesken kauden. Kausimaksu elo-toukokuu on 100,- (syksy 50,- ja kevät 50,-). Kausimaksuun sisältyy vakuutuksellinen ryhmäpelipassi ja FBC Turun kausikortti

maanantaisin 11:00 - 12:00

IKILIIKKUJAT
yhteyshenkilö:
Kristina Knapas
puh. 040 5916354

MAANATAISIN 09:45 - 10:45 TORSTAISIn 10:00 - 11:00

HURU-UKOT
yhteyshenkilö:
Henri Koskilahti
puh. 040 5177761

rauhallista sählyä maanantaisin klo 11-12
reipasta sählyä torstaisin klo 10-11

Kausimaksu 2024-2025 on 100,-, josta syyskaudella (elo-joulukuu) peritään 50,- ja kevätkaudella (tammi-toukokuu) 50,-.

Kausimaksuun sisältyy Suomisportin ryhmävakuutus = aikuisten ryhmäpelipassi – omavastuu 100,- jokaista äkillistä tapahtumaa kohti – tarkemmat tiedot:  https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/#01
– tuoteseloste https://salibandy.fi/uploads/2023/07/d8961ab9-450274f_salibandy_ryhmapelipassi_fi.pdf

maanantain ryhmä
Kristina Knapas
puh. 040 591 6354

torstain ryhmä
Henri Koskilahti
puh. 040 5177 761

 

 

 

Aloittaminen ja liittyminen joukkueeseen

Jos pelaaja ei ole aiemmin pelannut salibandya Salibandynliiton alaisessa virallisessa seurassa voi pelaaja liittyä mukaan suoraan FBC Turun toimintaan. Ilmoittautumien tapahtuu ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, josta ohjataan FBC Turun käyttämään MyClub -jäsenrekisterisovellukseen.

Siirtyminen FBC Turkuun

Mikäli pelaaja on aiemmin pelannut jossakin joukkueessa ja haluaa jatkossa pelata FBC Turussa tulee hänestä kokeilujakson jälkeen tehdä Salibandyliiton pelaajasiirto. FBC Turku hoitaa kaikkien seuraan siirtyvien pelaajien siirrot keskitetysti.  Otathan yhteyttä joukkueenjohtajaan tai seuran toimistoon asian tiimoilta. Liity tätä ennen kuitenkin joukkueeseen ”ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUEISIIN” -painikkeesta, jotta seuralla on pelaajasiirron tekemiseen tarvittavat yhteystiedot.

Aikuispelaajat sekä T12/P11-juniorit ja tätä vanhemmat junioripelaajat

Pelaajan tai pelaajan kausimaksuista vastaavan huoltajan tulee informoida kirjallisesti esim. sähköpostilla joukkueen toimihenkilöille lopettamisesta. Tämä päiväys määritellään ns. irtisanoutumiseksi joukkueen toiminnasta. Jos lopettaneeksi ilmoitettu pelaaja kuitenkin osallistuu joukkueen toimintaan vielä tämän jälkeen, katsotaan lopettaminen alkavaksi siitä tosiasiallisesta hetkestä, kun pelaaja ei enää ole osallistunut joukkueen tai ryhmän toimintaan.

Koska urheiluharrastus ei ole myytävä palvelu tai tuote niin kausimaksut eivät automaattisesti pääty hetkellä jolloin lopettaminen tapahtuu. Pelaajakohtaiset kausimaksu pohjautuvat joukkueen yhteisiin kustannuksiin, jotka ovat jaettu tasan pelaajien kesken. Kesken kauden lopettavan tai siirtyvän pelaajan maksamattomat maksut voisivat siksi pahimmillaan nostaa muiden jatkavien pelaajien kausimaksuja.  Tästä johtuen  pelaajan lopettaessa määräytyvät kausimaksut seuraavalla tavalla:

  • Jos pelaaja lopettaa maalis-huhtikuussa kilpailukauden (pelien) päättymisen jälkeen ja maksettuaan koko edeltävän kauden kausimaksun ei joukkue voi periä pelaajalta toukokuussa alkavan seuraavan pelikauden kausimaksuja.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  kesällä ennen kilpailukauden (pelien) alkua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 30%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa  syksyllä kilpailukauden (pelien) jo alettua voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 70%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Jos toukokuussa tai tämän jälkeen kauden aloittanut pelaaja lopettaa vuoden vaihtumisen jälkeen voi joukkue periä pelaajalta kausimaksuja 100%  budjetoidusta koko kauden kausimaksusta.
  • Edustusjoukkueen pelaajien kohdalla toimitaan pelaajasopimukseen mahdollisesti kirjattujen ehtojen mukaisesti.

Jos pelaajalla on hoitamattomia velvoitteita seuraa tai sen joukkueita kohtaan, ei seura tule hyväksymään ko. pelaajan pelaajasiirtoa muihin SSBL:n seuroihin ennen kuin velvoitteet ovat hoidettu kuntoon.

P10/T10-juniorit sekä tätä nuoremmat kortteliliiga ja perhesähly ikäryhmät

P10/T10-junioreissa ja tätä nuorempien korttelilliiga- ja perhesählyryhmissä lopettaminen astuu voimaan huoltajan informoitua nuorimpien lasten ryhmien laskutuksesta yhteisesti vastaava Sari Laaksosta (sari.laaksonen@fbcturku.net) kirjallisesti esim. sähköpostilla lopettamisesta. Tähän hetkeen katkeavat myös pelaajan kausimaksut. Kuitenkin mahdolliset jo laskutetut tai rästissä olevat kausimaksut säilyvät pelaajan ja hänen huoltajansa velvoitteina lopettamisen jälkeenkin. Jos ilmoitus lopettamisesta on unohtunut tehdä ja seura on tätä varten varannut paikan pelaajalle ryhmästä, on seuralla oikeus periä kausimaksun ensimmäinen erä korvauksena, koska varsinkin pienempien lasten rajoitetun kokoisiin ryhmiin olisi voinut olla muita tulijoita.