Jäsenedut

Uuni Pizzeria

”Pizzojemme ydin ja juuret ovat klassikkoruoan syntykaupungissa Napolissa. Emme kuitenkaan voi, tai edes halua, välttyä pohjoismaisilta vaikutteilta. Kutsummekin itseämme New Nordic Style -pizzaravintolaksi.”

Jäsenetu: Kaikista pizzoista -10% alennusta, kun näytät FBC Turun jäsenkorttia

Ateljé LKV

”Kiinteistönvälitys Ateljé LKV on nuorella energialla ja laadulla palveleva kumppanisi asuntoasioissa. Monipuolisen osaamisen ansiosta voimme luoda sinulle arvoa kokonaisvaltaisella asuntovarallisuuden hoidolla. Meidän kautta myyt ja vuokraat asuntosi nopeasti, laadukkaasti ja helposti – nykyaikaisella ja raikkaalla otteella.”

Jäsenetu: Kaikista FBC Turun kautta tulleista asuntokaupoista Ateljé lahjoittaa 300€ valitsemallenne FBC Turun juniorijoukkueelle.

Varsinais-suomen autokoulu

Varsinais-Suomen autokoulussa suoritat ajokorttisi Turun seudulla rennossa, mutta asiantuntevassa ilmapiirissä! Meillä kortin suorittaminen on helppoa, koska kurssin eri vaiheet on selkeästi kerrottu ja aikaa ei mene ylimääräiseen säätämiseen kiireisen arjen keskellä. Teoriatunnit netissä omaan tahtiin ja ajotunnit sopimuksen mukaan vaikkapa koulun ja treenien välissä.

Jäsenetu: Edullisista hinnoista annamme lisäksi -5% alennuksen FBC Turun jäsenille kokonaisista kurssipaketeista. Lisäksi tuemme seuraa jokaisesta ilmoittautumisesta vielä erikseen, eli samalla tuette myös omaa seuraanne kun tulette opiskelemaan meille.

SUBWAY (MYLLY, LÄNSIKESKUS JA KUPITTAA)

”Subway® on yksinkertaisesti parempi vaihtoehto silloin, kun haluat raikasta, helppoa ja edullista ruokaa. Olemme yksi maailman suurimmista ravintolabrändeistä syystä, ja tarjoamme houkuttelevan, parempia vaihtoehtoja sisältävän ruokalistan miljoonille faneillemme joka päivä.”

Jäsenetu: 30cm subin ostajille juotava kaupan päälle Myllyn, Länsikeskuksen ja Kupittan Subwaysta, kun näytät FBC Turun jäsenkorttia

Bolt Garden

Bolt Garden on FBC Turun kotipaikka Länsikeskuksessa. Salibandyn pelaamisen ja harjoittelun lisäksi Garden taipuu myös moneen muuhun käyttöön.

Jäsenedut:
-Saunailta FBC Turun jäsenille 150e
-Syntymäpäivät (2h) FBC Turun jäsenille 50e
-Pelihuoneen käyttö FBC Turun jäsenille 50e/h
-Kuntosalin maksuton käyttö varattujen aikojen puitteissa.
-Neuvotteluhuoneen maksuton käyttö varattujen aikojen puitteissa.