Pelit

Pelaajat

Ottelutapahtumissa kenttäpelaajilla tulee olla yllään FBC Turun tummansininen Joman pelipaita sekä poika- ja miespelaajilla Joman keltaiset shortsit ja sukat sekä tyttö-ja naispelaajilla punaiset shortsit ja sukat. FBC Turku suosittelee käyttämään Joman sisäpelikenkiä. 1999 ja sen jälkeen syntyneillä pelaajilla tulee aina olla käytössään suojalasit. Seura suosittelee maalivahteja käyttämään Oxdogin maalivahdinvarusteita ja seuran logoa ei saa painaa kuin Oxdogin maalivahdinvarusteisiin.  Joukkue voi hankkia Joman vieraspelipaidat, jos ko. sarjan sarjamääräykset velvoittavat vieraspaitojen käyttöön. Poikien- ja miestenjoukkueiden vieraspaidat ovat keltaiset ja tyttöjen- ja naistenjoukkueiden pelipaidat punaiset. Vieraspaitojen yhteydessä on käytettävä tummansinisiä Joman vieraspelisukkia.

Jos ottelua edeltää kentällä tapahtuva alkulämmittely tulee tässä yhteydessä joukkueen käyttää yhtenäisiä varusteita. Osalla joukkueista on FBC Turun tai Oxdogin lämmittelypaitoja sekä osalla sponsoreilta saatuja lämmittelypaitoja. Oleellista on, että kaikkilla joukkueen pelaajilla tulee olla sama varustus kentällä tapahtuvassa alkulämmittelyssä. Jos joukkueella ei ole erillisiä lämmittelypaitoja ei kentällä myöskään mennä pelaajien omissa t-paidoissa yms, vaan tällöin lämmittely aikana pelaajat ovat jo pelipaidat yllään.

Jos joukkue on hankkinut Oxdog talvitakit tai Joman tuulipuvut/veryttelyasun, niin pelaajat tulee velvoittaa käyttämään näitä edustusasuna matkoilla ottelutapahtumiin sekä mahdollisesti pelipaikalla otteluiden välisenä aikana.

Valmentajat ja toimihenkilöt

Ottelutapahtumissa valmentajat kuin myös vaihtopenkillä olevat toimihenkilöt pyrkivät käyttävät FBC Turun Joman pike-paitoja. Talviaikaan valmentajat ja toimihenkilöt voivat käyttää vaihtopenkillä myös Joman huppareita, collegepaitoja tai neuleita. On toivottavaa, että joukkueen vaihtopenkillä olevat valmentajat ja toimihenkilöt sopivat etukäteen keskenään mitä seuran vaatetusta käyttävät kussakin ottelutapahtumassa.

Harjoitukset

Pelaajat

Kenttäpelaajilla tulee olla yllään shorsit, t-paita ja sisäpelikengät. Harjoitusten sisäosuudessa ei käytetä missään ikäluokassa pitkiä housuja. Toivottavaa on, että pelaajat käyttäisivät harjoituksissa aina myös pitkiä sukkia. Suojalasit ovat pakolliset 1999 ja sen jälkeen syntyneillä pelaajilla. Harjoituksiin tulee varata mukaan aina myös juomapullo. Jos joukkueella on yhteiset harjoituspaidat tai vastaavat tulee pelaajat velvoittaa käyttämään niitä harjoituksissa.

Harjoitusten ulko-osuudessa käytetään aina sään mukaista varustusta. Jos joukkue on hankkinut Oxdogin talvitakit tai Joman tuulipuvut tulee niitä pyrkiä käyttämään ulko-osuudessa.

Valmentajat ja toimihenkilöt

Joukkueiden valmentajien ja toimihenkilöiden on syytä aina huomioida millaisen mielikuvan he itsestään pukeutumisellaan jättävät niin pelaajille, vanhemmille kuin mahdollisille katsojille. Valmentajan tulee aina muistaa harjoitustapahtumassakin olevansa FBC Turun virallinen edustaja, joten pahitteeksi ei ole, että seuran ja/tai sen yhteistyökumppaneiden logo myös näkyisi valmentajan varusteissa. Suositeltavaa siksi on, että harjoituksissa valmentajan asuste olisi aina urheilullinen esim. Joman tuulipuku, college-paita tai vastaava.