INFO FBC TURUN ALUMNI-PELAAJILLE

FBC Turun edustusjoukkueen kausi on pyörähtänyt käyntiin ja alumnipelaajiamme kaivattaisiin kovasti Kupittaalla katsomoon. Tästä alta löydät alumneille suunnattua infoa:

LA 18.11. FBC TURKU -HAPPEE ON KAUDEN ALUMNI-PELI

Viime kauden tapaan järjestämme alumni-pelin, johon kutsumme kaikki vuosien saatossa FBC Turun edustusjoukkueessa pelanneet sekä taustoilla häärineet.
Ilmoittaudu mukaan alumni-peliin tästä: https://docs.google.com/forms/d/1qgLm9xgK7OisjOlisAE-hjTspWgmkcnP5xMKSmKLqTM/edit


LOPPUKAUDEN KAUSIKORTIT ALUMNEILLE ERIKOISHINTAAN

Tarjoamme loppukauden kausikortit alumneille nyt erikoishintaan 49 euroa (norm. 99 €). Kortilla pääset kauden kaikkiin loppuihin kotiotteluihimme runkosarjassa sekä myös mahdollisiin jatkopeleihin. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös FBC Loiston naisten kotiotteluihin.

Etuhintaiset kausikortit pystyt ostamaan Tiketin verkkokaupasta etukoodilla: BC95  (pelaajatarjous)
Tiketin verkkokauppaan: https://www.tiketti.fi/tarjous

Runkosarjan loput kotiottelut
MA 11.12.      Indians
KE 3.1.          TPS
LA 6.1.          Oilers
PE 26.1.        Nokian Krp
KE 7.2.          Oilers
LA 17.2.        OLS
KE 28.2.       LASB
PE 1.3.          Jymy

KUMPPANISÄHLYVUOROT JATKUVAT SB-AREENALLA TORSTAISIN

FBC Turku tarjoaa yhteistyökumppaneilleen sekä alumni-pelaajille talvikaudella pelivuoron joka torstai klo 16.00-17.00 SB-Areenalla. Tämä on kaikille siis täysin maksuton. Ilmoittaudu mukaan vuoroille Jaakko Hautamäelle viestillä numeroon 040 512 0112, niin pääset mukaan vuorojen whatsapp-ryhmään.

YHTEISTYÖKUMPPANIKSI TAI TEKIJÄKSI MUKAAN BEECEEN MATKAAN

Rahasta ja sitä tuovista tekijöistä on aina pulaa joukkueen taustoilla ja koskaan ei ole liikaa vastuunkantajia myöskään ottelutapahtumista. Voisiko sinulla olla sydäntä Beeceelle ja voisit olla yksi puurtaja taustoille lisää tai olisiko sinulla halua tuoda kumppaneita meille?

Ota yhteyttä:
Antti Vääri (manageri) p. 050 338 3161
Jaakko Hautamäki (myyntipäällikkö) p. 040
 512 0112