ÅIF sunnuntaina vieraaksi Kupittaalle

FBC Turun kotipelit jatkuvat kuukauden tauon jälkeen sunnuntaina Kupittaalla. Vieraaksi saadaan iki ihana ÅIF Sipoosta, joka ei varsinaisesti ole tullut tutuksi sexy floorball:in edelläkävijänä. Kaikki turhuudet pelistä minimoiden joukkue onnistuu kuitenkin vuodesta toiseen uusimaan sarjapaikkansa  Divarissa, vaikka aina joukkuetta povataan jos ei suoraksi putoajaksi, niin ainakin häntäpäähän. Yksi sarjan kokeneimmista ryhmistä vieraili kaikkien ällistykseksi myös Salibandyliigassa kaudella 2019-2020, mutta visiitti jäi ranskalaiseksi eli vuoden rypistelyksi.

Sipoolaisryhmä on aloittanut kautensa niin åiffimaisesti kuin lupa odottaa. Eli suhteellisen niukkamaaliset pelit ovat kääntyneet suuntaan jos toiseen. Hyvien päänahkojen vastapainona on konttaaminen kotona nollakerhossa vaeltanutta sarjajumbo Welhoja vastaan. Viime lauantaina Raumalla ÅIF innostui todelliseen maali-iloitteluun, kun Salba kaatui 4-10 lukemin. Kovimpana pistenikkarina kunnostautui Divarin maalipörssin kärkeen siirtynyt Tuomas Liukolampi ja tämän maalipyssyn kanssa on myös turkulaispuolustuksen oltava tarkkana.Miten Beecee on varautunut suomenruotsalaiseen dösään joka peruttaa Lemminkäisenkadun kenttäpäätyyn. Kysytään tätä FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenforsilta.

Sunnuntaina on luvassa yksi kauden haastavimmista kotipeleistä, kun ÅIF asettaa vastahyökkäyspatteristonsa odottelemaan kotijoukkueen virheitä. Riittääkö joukkueessa nyt kärsivällsyys tämän dilemman aukaisemiseen?

– Vahva luotto on että riittää. Sunnuntaina ei saa sooloilla, muuten tulee hankala matsi. Kypsällä pelillä minimoidaan vastustajan vasturit, joihin heidän peli perustuu.

Se paljon puhuttu oma tekeminen on nyt pelien sisällä heitellyt rajusti ja onnistunutta pelin läpivientiä ei olla tälla kaudella saatu aikaan. Mistä luulet tämän johtuvan?

– Hyvä kysymys. Pyritty olemaan mahdollisimman aktiivisia pelikentällä, joka on näkynyt välillä huonona viisikkotasapainona ja omissa on soinut. Viisikot ovat myös joutuneet elämään vähän liikaakiin loukkien ja virusten takia, mikä ei ole optimaalinen tilanne. Trendi on kummiskin kaiken kaikkiaan nouseva tekemisen suhteen. Viimeiset matsit ollaan pelattu kurinalaisesti, pieni huolellisuus vielä mukaan niin hyvä tulee.

Mihin seikkoihin peli tulee sunnuntaina ratkeamaan?

– Pallollinen pelaaminen ja kliinisyys maalipaikoissa.
OTTELUINFO:

KORONAPASSI VAADITAAN SISÄÄNPÄÄSYYN

FBC Turku velvoittaa kaikkia yli 16-vuotiaita katsojia esittämään koronapassin tullessaan seuraamaan FBC Turun kotiotteluita. Koronapassin esittämistä ei vaadita alle 16-vuotiailta, eikä otteluiden pelaajilta ja toimihenkilöiltä.

Koronapassin lataaminen onnistuu omakanta.fi -sivustolta, johon kirjautumiseen tarvitset nettipankkitunnukset.

TULOSPALVELU
Ottelun tulospalvelu: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/241041/kokoonpanot

LIPPUINFO:
Yksittäislippu 10,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 5,00 €
Lapset alle 15v. 5,00 €
Lapset alle 4v. ilmaiseksi
Kausikortti 75,00 €

Liput ennakkoon täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun kausikortti kaudella 21-22 sisältää pääsyn runkosarjan ja nyt myös pudotuspelien kotiotteluihin. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös FBC Loiston NLA:n kauden runkosarjan kotiotteluihin. Kortteja myynnissä FBC Turun toimistolla Sport Gardenilla, edustusjoukkueen pelaajilla tai voit tilata korttisi täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy ja FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 5 €

Ottelussa noudatetaan viranomaisten antamia koronapandemiaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Saavuthan peliin kasvomaski kasvoillasi ja vain terveenä. Muista myös turvavälit sekä huolehdi käsihygieniasta.

SOLIDSPORTIN STREAM:

Mikäli et pääse Kupittaalle jännäämään, niin ottelusta on myös suora striimi tarjolla Solidsportin kanavaltamme: https://solidsport.com/fbcturku-miehet

Selostus: Santeri Lähteensuo